Ako uchytiť digestor do sadrokartónového stropu?

Ahojte, poprosim o radu: Akym sposobom uchitim ostrovcekovy digestor do sadrokartonoveho stropu? Typ digestora: http://www.whirlpool.sk/akr-951-1-ix Uchytenie na samotny sadrokarton sa mi zda slabe nakolko je digestor dost tazky. Dakujem za odpoved.
Odpovedať
Jako 18 kg sa ti zda vela? Myslim, ze v pohode sa to da zavesit na zavesy.
Odpovedať
Dôležité je, akú máte skladbu stropu.Náš digestor váži 34 kg, tak som ho uchytil 4-mi zavitovimy tyčami na hranoly priskrutkované o stropné trámy.
Odpovedať
Profilova fotka
@mimkonr: co stoji taka sranda? Budem taky zhanat coskoro.... Ale k teme...ked som vesal projekto, svietidlo a podobne tak mi "strojili" CDcka a mam pocit zena to sa aj obesit mozem
Odpovedať
@y2k Obesiť sa predsa ozaj nemusíš... :-D :-D :-D :-D si ešte mladý a perspektívny . 8-) 8-) @ mimkonr... Daj pekne do stropu oceľovú hmoždinu s vnútorným závitom- priemerom 8mm a do nej naskrutuješ závitovú tyč a máš pokoj..AJ keď by si dal len 6mm/ oceľovú hmoždinu+záv. tyč/ tak je to tiež ok...Ja som tak uchytil bratovi bojler ktorý vážil cca 25-30 kg a plný 100kg.. Na CD by som ja rozhodne nedával..Presne tak ako Ti píše tomas248...aj keď váži len 18 kg... 8-) 8-)
Odpovedať
@technik007 daj link aka konkretna hmozdina by to mala byt. Dalsia vec. samotny sadrokarton znesie vahu digestora?
Odpovedať
http://www.ataxtech-eshop.cz/deploy/i...
Odpovedať
@mimkonr Samotny sadroš to neunesie.Preto som písal,že je dôležité vedieť čo je nad ním a uchytiť digestor až tam: keramicky, tramový...?
Odpovedať
@mimkonr Napíšem Ti že ja neverím žiadnemu SDK myslím na zavesenie niečoho...Je dobré dať pod záves- SDK -pripraviť zavesenie...Dám Ti do IP hmoždiny... ;-) aj foto
Odpovedať
@mimkonr Máš to v ip. ;-)
Odpovedať
@mimkonr treba to ukotvit do konstrukcie drziacej sadrokarton, malo sa na to mysliet uz pri robeni stropu. treba aby sa na to pozrel clovek na mieste a zhodnitil ako to vymysliet.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?