Ako ste riešili kúpu vstavaných spotrebičov?

Okrem toho, že som stratená vo všetkých tých značkách výrobcov, ešte aj e-shopy, ktoré vstavané spotrebiče ponúkajú, nie sú bohviečo... Kdesi v diskusiách som tu našla info o tom, že keď mám viacero spotrebičov, ktoré chcem kúpiť, nech im zašlem požiadavku a že aj 10% dajú zľavu... No, tak na také niečo som ani náhodou nenatrafila, skôr naopak....jedna slečna z nemenovanej spoločnosti pekne do centu opísala ceny z ich webstránky a poslala mi ich... =-) 8-( Prosím, poraďte ako na to, na koho sa obrátiť a pod. Vďaka za každú cennú radu!
Odpovedať
Ja som objednavala z espotrebice.sk ,napisala som o co mam zaujem a hned som sa spytala ci vedia cosi s cenou urobit...a nebol problem,dali mi cenu nizsiu aku maju uvedenu na strankua taktiez nizsiu aku mi ponukli na inej stranke...nebol problem tovar obkednat a rezervovat si to u nich na sklade kedze som ho objednavala v case kedy som este nemala kuchynu hotovu...platila som az pri preberani...
Odpovedať
A čo čakáš, že keď kúpiš z internetového obchodu 3 spotrebiče, tak padnú na zadok a dajú ti zľavu 10%? Vyber si konkrétne spotrebiče a porovnaj ceny toho konkrétneho typu vo viacerých obchodoch a kúp tam, kde je najlacnejší. Niekde možno natrafíš na obchod, ktorý bude mať daný spotrebič práve v akcii a dá ti tú 10% zľavu. Ale nedajú ti zľavu vtedy, kedy si ty zmyslíš. Alebo vyberaj spotrebiče také, ktoré sú práve v akcii. My sme tak kúpili napr. v IKEA umývačku riadu zľavnenú o 70 € a vstavanú rúru spolu s mikrovlnkou miesto 948 za 899 €. Nie sú to nejaké zľavy, z ktorých by človek padol na zadok, ale aj to poteší.
Odpovedať
možno Alza ? a čo sa týka značky jeden známi mi hovoril že je s jednou značkou čo má doma veľmi spokojný, že o nej síce nie je veľa počuť ale že je lacnejšia a spotrebiče mu slúžia na výbornú tak možno skúste pozrieť túto značku Hot Point Ariston ale toto neviem či majú v alze :D nás sa táto záležitosť ešte len bude týkať zatiaľ len uvažujeme nad touto značkou a tiež spotrebiče možno z alzy.
Odpovedať
Asi by som skor riesila kamenny obchod. Tam sa vies lepsie dohodnut aj na zlave aj na vsetkom ostatnom :-)
Odpovedať
Alza dava zlavu, je to nejake minimum, ale ked som kupoval TV a audio do domu tak som im napisal, ze ziadam cenovu ponuku a dali asi 3% dole alebo take nieco.
Odpovedať
Profilova fotka
Nevím, zda kupuješ jen spotřebiče nebo děláš novou celou kuchyni - my bereme spotřebiče přes stolaře, vyjdou levněji než na eshopu ;-)
Odpovedať
vstavanespotrebice.sk bral som 3-4 drahsie spotrebice a cenu vedeli upravit. Každé euro sa počíta ;-)
Odpovedať
uz som to tu niekde pisala. tiez som kupovala cez e-spotrebice.sk, nepytala som ani rovno zlavu, len ich cenovu ponuku.spotrebice za 3300€, zlava bola cca 10% oproti cenam na nete. kazdy spotrebic nacenili zvlast, pri jednom to bolo viac, pri druhom menej. s priebehom som bola spokojna, vracala som este davkovac, kedze sa mi do skrinky nakoniec nevosiel, nebol najmensi problem.
Odpovedať
tak ta slecna asi nevie robit obchod, nevadi, skus inde. Rozhodne rozposli viacerym predajcom dopyt, kludne aj do kamennych obchodov zajdi a pytaj zlavu, beznych standard, ze sa dava zlava pri odbere vacsieho mnozstva.
Odpovedať
nad kupou malých spotrebičov sme nikdy takto nepolemizovali. Ak sme niečo chceli, šli sme na eshop a tam si to vybrali.Myslím že prioritou je značka, nie to kde je to o euro lacnejšie, alebo drahšie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?