Aké máte skúsenosti s indukčnou doskou?

Napr. Čo je zložité na tej vašej? Akú funkciu nevyužívate? Je niečo slabé? (výkon plochy ...) Vadí vám rámik? alebo bez rámiku? Rozpíšte sa o svojich skúsenostiach tí, čo ju už máte. Samozrejme aj chváliť môžete, že toto má ta moja žiadna iná a je to super! Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
SUPER je už to, že je skutočne minimálne 2 x rýchlejšia, než plyn. Odozva prakticky okamžitá. Lepšie sú tie, čo majú aj funkciu strmého nábehu. Ale to je už potom fakt sila.
Odpovedať
My mali indukčnú dosku v jednom podnájme a musím povedať, že znovu by som ju asi nechcela. Možno je to o zvyku. Keď som potrebné potrebovala rýchlo stiahnuť zemiaky tak mi to šlo zle prepnúť. Zle sa mi čistila (aby na nej neboli vidieť šmuhy). Bohužiaľ po jedných zemiakoch mi tam ostalo koleso a to sem mala čo robiť aby som to vyčistila :-( Na druhú stranu je naozaj rýchla ... No ale na plynovom je zase ťažké vyčistiť tú mriežku ... Po funkciách som extra nepátrala, bol tam akurát zámok, ktorý som využívala.
Odpovedať
ja si neviem vynachvalit rychlost uvedenia do varu, lahkost cistenia ( - pouzivam HG kazdodenny cistic na varne dosky a nemam ziadne smuhy) a pre mna neocenitelny je casovac. predtym sa mi cestoviny varili aj hodinu, co som na nich zabudla, teraz varna doska zapipa a vypne, viac mi k stastiu nechyba:-))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Z mojej strany plna spokojnost, hlavne co sa tyka rychlosti a udrzby. Mame taku sirsiu dosku, cize si tam povykladam aj prislusenstvo pri vareni. Je to ovela lepsie ako pri sklokeramike, kde ked sa nieco vylialo, tak to hned prihorelo. Mame aj casovac, zatial pouzivame kratko takze este nevyuzity, ale casom urcite. Z mojej strany nevyhoda, ze sa nam stalo ze pri niektorých hrncoch pri vyssom vykone, vydava taky divny zvuk. Nieco som cital aj na webe a ze vraj je to hrncami, tak neviem..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?