Aké máte skúsenosti s americkou chladnickou samsung RS57K4005SA/EF?

Rozmyšlam nad kúpou tejto americkej chladnicky, ak ju niekto z Vás má, ako ste s ňou spokojný ? https://www.alza.sk/samsung-rs57k4005...
Odpovedať
1
2
@gabes Velmi podobnu mam. Zatial bez problemov. Moja je s vyrobnikom ladu co povazujem ako dost velku vyhodu pri americkych chladnickach. Ak ma mat vyrobnik ladu nech ma pripojenie na vodu aj na odpad. V mojom pripade ak sa lad roztopi vytecie na podlahu. Troska nezmysel pri chladnicke takmer za 1000 eur a domontovanie jednej rurky zo strany vyrobcu by stalo par eur.
Odpovedať
@gabes vyborna vec, akurat tak ako pise kolega bez vyrobniku na lad by som nebral @dominik_boksansky nepoznam ziadnu s montazou na odpad, za 6 rokov co mam sa mi nestalo aby sa lad roztopil takze nad touto vlastnostou som ani neuvazoval, fakt to nejaka ma?
Odpovedať
Profilova fotka
@gabes my máme a je super :-D Porieš prívod vody a filter. Ten čo knej dávajú vydrží tak pol roka. Je jednorázový. Už sme sa 2x sťahovali a zakaždým aj s chladničkou :-D :-D aj keď je taška ako hovado .
Odpovedať
Profilova fotka
USA ťam ťung?!
Odpovedať
Profilova fotka
@gabes mam tuto https://www.alza.sk/daewoo-frn-q19dcs... len bola za 699€ uplne v pohode. podla mna su zbytocne vysoke ceny.ale je super
Odpovedať
Profilova fotka
@codyy nepocul som ani ja o odpade
Odpovedať
@dominik_boksansky v popise je ze je aj na vyrobu ľadu no neviem si predstaviť kde to je.. nepozerala som na ňu ešte v obchode, zatial len pozeram recenzie na nete a poprípade aké má kto s ňou skúsenosti má niekto am. chladničku kde je aj prívod vody a napojenie na odpad ?
Odpovedať
Profilova fotka
@gabes nie len privod vody
Odpovedať
@radoslav78 ako je hlučná tá vaša ? uvádzajú 43 dB, pri niektorých čo majú uvedené 42 dB píšu v recenziách že sú velmi hlučné pri tom samsungu sa mi páči aj záruka 10 rokov na motor čo som u iných nevidela ...
Odpovedať
Profilova fotka
@gabes hlucna ako hlucna nemeral som. Ale normalne bezne predtym smemali whirpool a ta mi prisla hlucnejsia.Mame ju 3 roky a aj tam bola ta zaruka nejak dlhsia bez poplatku
Odpovedať
Profilova fotka
@gabes osobne si myslim ze sa jedna o marketing nic ine
Odpovedať
@radoslav78 @codyy No neskumal som ci su aj s pripojenim na odpad, ale ak nie, tak tomu celkom nerozumiem - jedna hadicka a troska prislusenstva. Mne sa stalo, ze vytiekla sice to bolo v case ked v mrazaku sa este nic nenachadzalo -skusobna prevadzka a to roztopenie bolo pomerne rychle - chladnicka bez prudu bola asi jeden den. Od vtedy sa to viac nestalo. Ak je aspon raz do dna niekto doma nie je problem, ale ak sa odchadza v lete napr. Na dovolenku lad musi ist pre istotu prec. @gabes podla mna tato nema vyrobnik na lad. Skus pozriet popis na stranke Samsungu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@gabes Kde si videla info o 43 dB? Vsade pisu ze tato chladnicka ma 39 dB (to je brutalny rozdiel, predstav si ze cca kazde 3 dB mas skoro zdvojnasobenie vnimaneho hluku). Inak maju ju v alze v akcii, tiez som na nu pozeral a hladal som prave taku bez vyrobnika ladu ktory zabere priestor a u nas v rodine sa absolutne nevyuzije.
Odpovedať
Profilova fotka
@gabes Tiež rozmýšľame, no určite nekupuj z alzy
Odpovedať
@linear324 preco ?
Odpovedať
@roman_13 tých 43 dB som videla na linku čo pridaval radoslav78, táto samsung o ktorej sa bavím ma len 39dB
Odpovedať
Profilova fotka
@gabes V poslednej dobe sa alza dosť pokazila, už to nie je ono. No čo som sa díval, tak teraz majú na túto ladničku celkom fajn cenu, zvyčajne to býva naopak, takže sa asi oplatí kúpiť z alzy, no nie je k tomu tak vždy. Dosť často u nich narazím na akciový výrobok, ktorý u nich stojí aj o 400€ viac ako u konkurencie, ktorá tovar nemá v akcii.
Odpovedať
Profilova fotka
@linear324 To sú tie "nenápadné akcie" ktorými chcú pritiahnúť viac zákazníkov. Ja som zas minule bola v hypermarkete a tiež obrovská zľava a keď si to človek prepočíta tak to bolo o niečo drahsie ako pred zľavou 8-)
Odpovedať
na tento produkt by som isla kuknut do obchodu či tam náhodou nebude, cena je najlepšia v alze. Najprv som chcela vstavanu chladničku a do komore som chcela dať mrazak, takto to mám 2 v jednom. Chladnička s mrazakom môže byť dominantný prvok v kuchyni, lacnejšia kuch. linka, viacej miesta v komori.. neviem či to výde aj na lacnejšie táto americká v porovnaní ak by som kupovala zvlášť mrazák, vstavanú chladničku, drevo na obklad chladničky.. celkové náklady na provoz...
Odpovedať
@gabes My sme kupovali túto http://www.lg.com/sk/chladnicky/lg-GS... Vyzerá to dosť podobne ako čo si vybral ty. Hľadal som takú ktorá nemá výrobník ľadu a ani dodatočné dvierka. Výrobník ľadu zaberá zbytočne 1/3-1/2 objemu mrazničky. Ja som s ňou spokojný.
Odpovedať
@kajo873 písané je že je s výrobníkom ladu ale na obrázkoch ho vidno nie je .. áno sú veľmi podobné
Odpovedať
@gabes Pozri na stránkach výrobcu. Možno mysleli výrobnýk ladu len také plastové blbosti v mrazničke, to som tam mal aj ja. Ale myslel som výrobník ladu aj s dávkovačom z vonkajšej strane dverí.
Odpovedať
Pred kúpou Americkej chladničky.
Odpovedať
5 rokov po kúpe Americkej chladničky .
Odpovedať
ked som vyberala chladnicku, tak ziadne vyrobniky ani nadrzky s vodou som nechcela, aby neuberali miesto v chladnicke. Vybrala som si takuto nejaku: http://www.marketworld.sk/product_inf... horne je chladnicka spojene, cize tam dam aj velky plech s kolacom spodne su mraznicky, delene. Super je, ze dvierka su po otvoreni uzsie a niekdy staci otvorit len jedny dvere. Do mensieho priestoru sa to hodi. Hlucnost je 37 decibelov. To bol tiez parameter na vyber, kedze mame kuchynu spojenu s obyvackou.
Odpovedať
@leilak1 no spánom bohom aj s batohom .. že by sme boli teda bez ameriky ? :-)
Odpovedať
@jojo2jojo tak toto je uplne iná cenová skupina do akej by som išla ale je dobrá :-)
Odpovedať
Profilova fotka
usa fastfood :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jojo2jojo hahah sranda ze postovne 3,50€ :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dominik_boksansky @radoslav78 @logo22 Stava sa vam, ze mate pod chladnickou vodu? Chceli sme laminatovu podlahu v kuchyni a americku chladnicku, len zacinam mat pocit, ze by to nebol stastny napad - voda, hmotnost chladnicky vs. laminatova podlaha.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?