Aká je cena vašich kuchynských spotrebičov?

Profilova fotka
ahojte, zaujimala by ma cena vasich spotrebicov v kuchyni.(chladnicka, mikro, vstavana rura, varna doska,digestor ) ja som sa chcela dostat do 2tis no a s prackou a velkym mraziacim boxom som sa dostala na 3tis. neviem ci je to vela malo? nevyberala som si najlacnejsie vacsinou su spotrebice energetickej tr. aspon A. Mate skusenost s kupou spotrebicov cez eshop alebo je lepsie kupovat to osobne? dakujem :)
Odpovedať
1
2
@memek Tieto všetky veci si myslím, že máš lepšie ak si to všetko osobne pozrieš, budeš vidieť aj tie veci čo z e-shopu nevidíš...Čiže klasická predajňa.Predávajúci Ti vie aj poradiť čo máš kúpiť-napr.práčku-vidíš koľko a aké má programy..atď.. ;-)
Odpovedať
Pri takom mnozstve tovaru aky mamaju na predjaniach neexistuje ze predavac ti vie povedat o nich nieco prakticke so skusenostami. Vacsinou sa pomylia aj v technickych paramatetroch a bude sa snazit predat "akciovy" tovar ktory v ten cas sa predava najviac. Jedina vyhoda je ze si to vies pozriet nazivo aj ked ani to nemusi byt pravda (vsetok tovar na predajni nemaju ani najvacsie obchody s elektronikou). To ci je ta tvoja suma malo alebo vela musis ty vediet, je to tvoja penazenka takze len ty vies. Su aj lacnejsie spotrebice ale aj omnoho drahsie. Skus napisat co si si vybrala a nato sa da napisat ci su tie spotrebice ok a ci sa daju kupit lacnejsie.
Odpovedať
my sme vybrali nejaké na internete, a potom šli pozrieť naživo do obchodu, varnú dosku nemali vystavenú, tak tú sme kúpili naslepo cez eshop a sme aj tak spokojní... Všetko ale známe značky - gorenie, wirpool a bosch, spotrebiče do kuchyne nas vyšli do 2 tis. , a chladnička tiež wirpool za niečo cez 800e.
Odpovedať
co som pozeral, tak ak nejdes kupovat miele, tak ostatne znacky su podla mna vsetko rovmake na jedno kopyto. ak teda nechces kupit uplny lowcost (co je asi aj kvalitou inde). whirpool, electrolux, bosch, gorenje, vsetko rovnake, len sa to lisi cenou a detailami, takze za mna ten lacnejsi variant. a ucel splny rovnako ako variant o 100EUR drahsi :-D
Odpovedať
@memek zároven by som ti poradila, ak si vyberieš nejaký konkretny výrobok na predajni, hod si ho do Googlu a pohladaj recenzie. Niečo sa tam predsa dozvieš. Predávajúci to nemusí vedieť. My sme tak kupili varnú dosku a veru by som ju vymenila, keby... Má veľmi vysoko mriežku, čo mi nevyhovuje. Minule sme kupovali práčku. Hotový rébus. V tej triede a našich požiadaviek práčiek na mraky. Ked sme sa pýtali predavačov, vždy odporučili tú našu LG. Dnes ked periem mám také nervy, že si ani predstaviť nevieš. Dám opraviť starú a novú zatvorím do komory. Pre mna velmi nepraktická a má také muchy. Okrem toho nemá samostatné odstredovanie. Pritom som to študovala aj na nete.
Odpovedať
@staronova o aku varnu dosku sa jedna,prosim?
Odpovedať
@staronova ...prepáč mi ale mi to nedá...to fakt tvrdíš že Tvoja práčka nemá samostatné odstredenie??? Napíš mi prosím Ťa typ... Máš práčku ešte na ručný pohon??? Myslím si že hocijaká práčka, bez toho aby som menoval značky má samostatné odstreďovanie... ;-)
Odpovedať
@memek to vazne? Je to vela, je to malo? Co je vela? Ano je to velmi vela, chladnicka 300 mikro 100 rura rura 250 doska 250 digestor 60 to mas daco cez liter. Osobne v predajni? Tam kde je 90% zametnancov absolventi skol co vedia max precitat stitok... ked sa spytam aky ma vyznam stitok pri varne kanvici alebo rure tak nevedia. Fakt odborne rady.
Odpovedať
presne tak. zamestnanci nevedia skoro nic. vzdy som sa vypytovala take veci co nevedeli. a za dalsie, nikde nemaju vystavene to co som si vybrala ja. takze za mna internet. pokial si najdes cas, pogooglis, budes vediet viac ako oni. ceny su rozne. je rura za 200 aj za 2000, to ti asi moc nepomoze. kazdy kupuje podla penazenky. ale mna to vsetko co si opisala vyslo do 2500. - okrem mrazaku. buduci rok to budem riesit znova, tak som zvedava do akej sumy sa zmestim :-)
Odpovedať
@technik007 aj ty mi prepáč, že ti spôsobujem šoky, ale fakt nemá. Teda má plákannie spolu s odstredením. Po druhé táto moja inteligentná práčka je tak blbá, že napr. dám prať s prádlom aj papuče /také tie s Ikea/ čiže nič hrozné. Pri žmýkaní sa nevie stotožniť s rozložením prádla a toto žmýkanie-ukladanie prádla, je schopná robiť aj 24 hodín, pokiaľ sa nedovtípim, že aha, už by malo byť vypraté. Ja by som navrhla výrobcovi upraviť program, tak aby oznamoval dlhé žmýkanie/probléms uložením prádla pred odstredením/ takým spevom, ako ked doperie. Na túto vec vôbec nemysleli. Práčku mám v komore a je tichá, fakt sa dá na to zabudnúť. A teraz je postup, že vypnúť práčku, čakať 3 minuty, vybrať papuče a znovu zapnúť plákanie s odstredením. Staru mám Elektrolux ak niečo zabudnem hodiť do prania, veselo ju vypnem a pustím. Minule som dala o jedny rifle viacej a prala 3,45 hodín. Je to fakt úspora...na uváženie....
Odpovedať
@zyza mám siemens...nedoporučujem
Odpovedať
@staronova ako tak citam ty si so vsetkymi novymi spotrebicmi nespokojna. Mozem jednu provokacnu otazku? Nie su prilis moderne na teba? ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@staronova To Siemens nemá samostatné odstreďovanie??? Prepáč ja som bol v tom že máš LG..".Ked sme sa pýtali predavačov, vždy odporučili tú našu LG.".. Podľa toho som sa riadil.. A neboj sa nespôsobuješ mi šoky..Ja mám v poriadku práčku.. ;-) Má aj samostatné odstreďovanie.. ;-)
Odpovedať
@technik007 ona siemens varnu dosku, pracka je znacky LG
Odpovedať
Profilova fotka
@technik007 no budes sa divit, ale mam LG a "nema" samostatne zmykanie :). Je to totalne matuce, musis zapnut program "plakaj a zmykaj" a potom stiskat cudlik plakania az zhasnu vestky moznosti. Vtedy naozaj len zmyka . Po mojich skusenostiach s vyrobkami SAMSUNG a LG som presvedceny, ze sa v Korei siri cudny virus :). Maja dalsia pracka asi LG nebude :)
Odpovedať
@majkoj To pouzivate zmykanie tak casto, ze ti to vadi alebo ta LG sklamalo v inom? Inak vies ako to byva, to co uz nechces ti bude fungovat aj 20 rokov bez poruchy :-). Ja mam taku chladnicku a tiez som povedal, ze dalsia chladnicka musi mat hlucnost pod 39dB (teraz mam 42) a verim tomu, ze ako naschval bude tato fungovat minimalne 30 rokov a neda mi sancu na vymenu :-).
Odpovedať
Profilova fotka
@danculd to je samozrejme aj v inom, ale hlavolamy na tak jednoduchej veci ako je pracka naozaj neocakavam :). Toho ze vydrzi sa tiez bojim :). Niekedy vydava cudne zvuky, predpokladam, ze nejake tesnenie okolo uchytenia bubna je v haji. Napacmali sme sa na to ze mala byt extra ticha, kedze ma DD motor. Az som zistil, ze svokrina boshka a sestrina elektroluxka bez DD motora su daleko tichsie :)
Odpovedať
@majkoj ..Z Kórei čudný vírus...Mám aj výrobky Samsung /TV,mobil/ a nemám s nimi problém..Ostatné Whirlpool..tiež bez problémov... :-)
Odpovedať
My sme kupovali v Nayku. Chladnička s mrazákom, vstavaná rúra, varná plynová doska, digestor, vstavaná mikrovlnka zn.Whirpool všetko. Cena bola cca1100€
Odpovedať
Profilova fotka
@technik007 Tak ja neviem, mam TV Samsung a tomu co to programoval, by som osobne dolamal ruky :), Npr pesnicky z DLNA Server zasadne zobrazuje v abecednom poradi. Na podpore ti vysvetila ze to tak ma byt :). Proste virus...
Odpovedať
@majkoj Buď rád že si nezistil, že je to ZIKA vírus...to by bolo tóčo.. :-D :-D :-D
Odpovedať
Ja som menila kuchynskú linku pred necelými dvoma rokmi. Indukcia má jednu polovicu celú indukčnú a druhá sú dva kruhy, plynule regulovateľná teplota, nie +-, umývačku len 40-tku, nám stačí, digestor dosť výkonný, výsuvný, a rúru mám digitálnu, ale nie parnú. Všetko Electrolux a stálo ma to 1000 €. Chladničku máme z pred desiatich rokov, kedy sme kupovali byt, vtedy sme si kúpili Electrolux a je funkčná, so zväčšeným vnútorným objemom, takže som spokojná a nemenila som ju a mirkošku máme Whirpool s grilom a kdejakými funkciami, ktoré nevyužívam, ale tú sme dostali zadara pri kúpe práčky pred desiatimi rokmi. Ak si z BA či okolia, tak odporúčam TPD. Osobnú návštevu a s predajcom si prejdi, akú zľavu ti vie dať keď kúpiš všetko tam :) Určite ušetíš tak, že sa ti inde kupovať neoplatí ;-) Držím palce! Btw - nové spotrebiče sú určite všetko A alebo AA, staré už neviem.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem vam vsetkym za prispevky vyborne sami to cita a aj mi to nieco dalo :) este otazka co nazor na pracku so susickou? nemam miesto tak zvazujem 2v1 a paci sa mi zn.Bosch.
Odpovedať
Profilova fotka
@memek ta kombinacia nie je dobry napad, pretoze obycajne sa v tom da susit len polka pradla ako sa da max oprat. Ludia tu na fore sa stazuju na tu kombinaciu. Nespracu sa ti ani nad seba ?
Odpovedať
Nasi to akurat riesia, ja ked budem riesit kuchynu, veru netusim do coho ist- budem to mat od nich odsledovane :-D .. tie spotrebice, plus vstavana mikro , umyvacka 60,vstavana chladnicka a++, rura s 2 teleskopickymi listami, indukcia - vsetko MORA..cca 1300€
Odpovedať
@memek mozem to pozriet, aj jednotlive ceny.. vsetko je A, A+, A++ je chladnicka, co ide nonstop..
Odpovedať
@codyy S akými ešte prosím ťa, vymenuj, nech ich tu máme všetky pokope....to mám za každú cenu niečo vychvaľovať, ked sa mi to fakt nepáči nie čo do vizáže, ale po praktickej stránke??!! Považujem to za správne napísať na fórum, nech prípadný daľší kupujúci sa môže zamyslieť. Ak ti to vadí - nevšímaj si moje príspevky.
Odpovedať
@technik007 Mám aj výrobky Samsung /TV,mobil/ a nemám s nimi problém..Ostatné Whirlpool..tiež bez problémov... - šťastný to človek :-D
Odpovedať
@memek v prvom rade by si mala určiť a vedieť čo od ktorého spotrebiča očakávaš a aké by mal mať funkcie potom ísť po parametroch značke a cene a nezabudnúť porovnať aj spotrebu aby ťa pri účte za elektriku nevystrelo... lebo ja možem vybrať spotrebiče za 1500 a niekomu nebude stačiť ani 5000... napr ja práčku stále pozerám čo najmenej digitálneho aby mala praktickosť nádobiek na pracie prostriedky aby sa to dalo čistiť a nezachytávalo sa chceš spredu plnenú alebo zvrchu chceš stohovatelnú zo sušičkou alebo máš miesto aj vedľa ... programy určite perieš vieš čo a na akom programe načo ti je drahá práčka z 16timi programami keď využiješ 5 ďalej otáčky žmýkania atď atď... a takto sa treba pýtať pri každom spotrebiči určite ich používaš v domácnosti aj teraz a vieš čo by si na novom chcela čo nepotrebuješ alebo nevyužívaš kamenné predajne majú aj eshopy čiže si vieš pozrieť dať do porovnania na heureke a podobných stránkach su aj recenzie takže sa z toho dá v pohode vysomáriť a ak vyberieš nájdeš predajňu obzrieš či aj materiálovo vyhovuje ... my vyberáme teraz sušičku a ostali sme na 2ch značkách a modeloch manželovi sa pozdáva jedna lebo je cenovo nižšia mňa odrádza kvalita plastov a labilnosť dvierok včera sme konečne videli aj tu druhú a veru ma kvalita plastov utvrdila že to bude ta trochu drahšia ....
Odpovedať
@memek inak som to zrátala čo sme dali za spotrebiče my +- si ceny aj za tých pár rokov čo ich máme držia a prirátala som sušičku tak som niekde okolo 2200 ale nemám mraziaci box mám len chladničku s veľkým mrazákom kombinovanú samsung a mikrovlnku mám len obyčajnú ...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?