Plánujete kúpiť byt v Záhorskej Bystrici, Pod vŕškami?

Údajne každú chvíľu by mal začať predaj bytov a domov v tomto developerskom projekte. Viete niekto nejaké podrobnosti? Plánujete niekto kúpu nehnuteľnosti z tohto projektu?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, aj my mame zaujem o byt v tomto projekte, ale nic blizsie nevieme. Vraj sa prave robia nacenenia bytov. Tak som zvedava, ake budu podorysy a ceny.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte...poculi ste nejake dalsie info o tomto projekte??? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
co viem tak priamo na ich stranke nie su ziadne nove info, ale predaj je uz zahajeny cez RK Bondreality. Bolo by asi dobre sa obratit na nich.
Odpovedať
Profilova fotka
:-) akurat som s nimi dnes pisala a poslali mi info, takze ak chcete kludne im napiste mail. zevraj by mali byt blizsie info zverejnene aj priamo na podvrskami stranke ;-) a uvazujete o byte ci dome??
Odpovedať
Profilova fotka
habikovci, o ziadnom z nich, ale rada sa prehrabavam v realitach, aby som mala prehlad.
Odpovedať
Profilova fotka
:-) nojo aj my tak nejak...sledujem trh xixi... :-D :-D ale vsetko je tak drahe, ze neviem ci kupit alebo cakat alebo co urobit...uz mi z toho zacina hrabat :-S
Odpovedať
Profilova fotka
habikovci, mne sa na Zahorskej Bystrici paci ze je tam dosah MHD, je to v podstate uz ako keby na dedine, dobry pristup do centra. Ja som z Petrzalky a sa mi nikedy ziada klud a ked sme sa s manzelom rozpravali o moznom buducom stahovani tak sme sa zhodli, ze by sme isli smerom na Zahorie alebo Pezinok, Modra. Odmietli sme madarsku zem (Dunajska Luzna, Rovinka a dedinky tymto smerom)
Odpovedať
Profilova fotka
hmmm mne sa to tam tiez paci...tiez som zila v petrzke 15 rokov a nikdy viac :-D rodicia odisli na dedinu a to je zase uz moooc extrem... moj priatel je z malaciek, takze sme uvazovali, ze niekde tak v okoli BA na rozsahu do malacky, pezinok, senec... ale vsetko je tak strasne drahe, ze clovek niekedy ani nestiha pochopit :-D neviem ci sa mi chce platit 30 rokov niekolko melonov :-|
Odpovedať
Profilova fotka
asi tak ... platit cely zivot a byt v neustalom strese, aby sa nahodou nieco nestalo. Je to neuveritelne drahe, napriklad minule som nasla niekde na webe radovu zastavbu v Podunajskych Biskupiciach ... asi 300 m2 pozemok a pytaju za to cca 10 mil. Sk ... az som sok dostala :-o
Odpovedať
Profilova fotka
nojo ... stale to je drahsie ]-( neviem kde ludia beru na to peniaze a ze vobec banky davaju hypoteky len tak kazdemu... brala by som maximum 10 rokov :-) ale to asi v nejakom inom svete mozno hehe :-N a ty vlastne kde byvas?
Odpovedať
Profilova fotka
habikovci, Petrzalka - v tom 8. posch. panelaku za Alfou ... och joj ako tuzim po zelenom kusku travnika, najma teraz ked cakam babatko tak je to este intezivnejsie ale aj menej dosiahnutelne
Odpovedať
Profilova fotka
hmmm tak teda s babom to musi byt tazke...teda myslim finance...hlavne pri tych otrasnych cenach :-| a brala by si aj tie radovky keby boli lacnejsie? mne to pride take male... teda nepotrebujem velky dom,ale tie radovky su take natlacene na sebe a mas tam fakt iba kusocek zahradky... teraz byvame v UK a sme v takom dvojdome...v style radovky...a teda v tej zahradke sa ta sediet ale nic moc...tak mne by ani nevadilo,keby som mala byt so zahradkou,ale ked uz mozem mat za rovnaku cenu dom,tak radsej nech to ma vacsiu zahradu :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?