Stupava - časť Stupavský potok. Nájdeme tu susedov?

Profilova fotka
Ahojte kúpili sme pozemok na okraji Stupavy časť stupavský potok a budúci rok 2011 začíname stavať domček ohláste sa budúci susedia prípadne poradte čoho sa vyvarovať pri stavbe domu.
Odpovedať
sice neviem presne kde je cast stupavsky potok, ale spytam sa muza. my ideme stavat na obore, smerom na borinku a tiez zaciname na jar.
Odpovedať
Profilova fotka
Stupavský potok je na konci Stupavy smerom na Vysokú pri Morave. :o)
Odpovedať
Profilova fotka
Prajem vela uspechov buducim Stupavcanom :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme tiež kúpili pozemok a práve riešime projekt osadenia domu na pozemku. Môžte mi povedať, či a ako plánujete riešiť parkovanie pred domom? Stupava vraj má podmienku na dve neoplotené parkovacie miesta. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@korozor ano musíme mať neoplotené dve parkovacie miesta mame to už aj zahrbuté v projekte. . susedia to robia tak že parkovacie miesta ohradia az po kolaudácii.
Odpovedať
Profilova fotka
A hotovo začíname. V sobotu vyrovnávame pozemok a ide sa na to.
Odpovedať
Profilova fotka
napíš ako pokračujete, a hlavne cez koho kupujete, my sme tiež chceli, ale odradila nás veľkosť pozemku. čo už - radovka je už taká. Ak je to teda ten dom s rovnou strechou, ináč pekne riešený.
Odpovedať
Profilova fotka
My zaciname Optimal 1039 s rovnou strechou bol drahsi. Radove domy uz su postavene a teraz si stavaju ty co si nekupili radovky ale len pozemky a riesime to svojpomoc.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte Mozem sa spytat, ako sa Vam v Stupave byva? Ako je to so zapchami hlavne pre tych, ktori cestuju do Bratislavy a tak? Dakujem.
Odpovedať
Zo Stupavy je najlepsia doprava do BA, hned za Stupavou ides na dialnicu.
Odpovedať
Profilova fotka
zatial este nebyvame ale co mam známych tak hovoria,že bez problemov.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
ahojte buduci susedia. ako ste v tej casti Stupavy riesili Internet a TV? vdaka
Odpovedať
Článok sa načítava...
V Stupave je problém s magiom (plná kapacita), naša bytovka má TV od Skylinku, dali sme si spoločnú parabolu na strechu, lepšie ako satelit na každom balkóne a internet má každý po vlastnom, či už Orange lebo Magio, ak stihol vybaviť magio. Aspoň takto to je na Dlhej ul. PS: Nech sa vám tam dobre býva.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?