Studenohorská, Na barine, Bakošová - Lamač. Ako sa tu býva?

Dobry den prosim o info ak byvate v uvedenych lokalitach ako sa vam tam zije? s priatelom planujeme kupu bytu a chceli by sme byt blizko karpat, chodit na tury...uvedene lokality sa nam pacia ako vyzeraju..boli sme sa tam prejst. ale predsa osobna skusenost je ina. mame si na nieco dat pozor, nevyhody? nie sme este rozhodnuty...zvazujeme aj racu...ev devinsku pri kobyle.. je pravda ze byty su tam pomerne drahe...tak vahame do coho ivestovat/aku hypoteku si zobrat. napr na studenohorskej strasidlene fucal vietor, viaceri vraveli ze ta oblast je velmi veterna..tak neviem ci je to pravda / ked sme tam boli iba 1x. budem vdacna za akykolvek pohlad.
Odpovedať
Lamac a Dubravka su veterne, ale ceny bytov odrazaju aj to, ze su dobrymi lokalitami na byvanie. Konkretne spominanu ulicu nepoznam, ale ak by som si mala kupovat byt, tak by som hladala v Lamaci - nie je tam vela bytov na predaj, ludia su spokojni....a celkovo smer Stupava nie je tak zahlteny ako smery DS, SC, PK...
Odpovedať
Tuto lokalitu poznam, znamy byva Na barine. Ako jedinu "nevyhodu" povazujem,ze priamo tam na Barine maju svoju krcmu- hlavny stan BA podsvetie - pitovci :-D . Inak je tam vela zelene a celkom klud.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?