Stavia niekto v novej lokalite v Záhorskej Bystrici?

Na začiatku Záhorskej Bystrice vľavo od Bratislavy začína výstavba rodinných domov, komunikácie, chodníky a inžinierske siete sú tam už vybudované. Plánuje niekto stavať RD v tejto lokalite?
Odpovedať
@ferka511 kde preboha?? Myslis Pod Vrskami?
Odpovedať
ak myslis pod vrskami, tak tam su neskutocne ceny pozemkov... nie pre beznych ludi...
Odpovedať
a hlavne je to uz asi 2 roky rozostavane :-D :-D
Odpovedať
Pod vrskami su pozemky este v dobrych cenach, priamo v dedine su isto drahsie. Je to pekna lokalita, az sa dobuduje dialnicny navadzac zo Stupavy, ubudne aj 70% aut ktore denne pod pozemkami jazdia. Nevyhodu vidim v tom, ze nestavaju vsetci naraz, takze stavebny ruch tam bude este dlhooo, prve domy sa dokoncuju, plus tam budu byty a pekne okolie s chodnikmi. Ale to su problemy vsetkych satelitov, ci na Ciernej vode ci v Zahosrkej Bystrici.
Odpovedať
Aj tak sa mi tento projekt nepaci a dufam, ze im to nikto nekupi :-p :-p
Odpovedať
ale kupi, ked sa zastavali Strme Vrsky a to je ovela horsi a skaredsi projekt....hotove mauzoleum,vysoke plne ploty, ziaden clovek pesi na ulici :-p
Odpovedať
mne sa tento projekt celkom pacil, aj domy aj byty.... ale tie ceny.... tak sme kupili byt oproti,v Rezidencii Zahorska, a byva sa nam supeeeer!!!!!!! :))
Odpovedať
My sme si postavili dom v starej casti Zahorskej a byva sa nam tiez super :-) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte, chcela by som vas poprosit o nejake info, ako sa byva priamo v rezidencii zahorska. Mame tam rezervovany byt a musime sa rozhodnut do pondelka. Byt sa nam veeeelmi paci, aj cena je prijatelna, ale samozrejme vidime aj nejake negativa, ale to je asi vsade. Trochu nam prekazaju balkony, kde si kazdy kazdemu vidi a trochu aj tie pavlace. Len by sme potrebovali info priamo od ludi, ktori tam uz byvaju a maju nejake skusenosti, ci ma bytovka vela nedostatkov, aka je tam obcianska vybavenost, ci su tam nejake ihriska (okrem toho malickeho v rezidencii). Dakujem pekne za rady, kazda jedna ma potesi. Tu vo fore pisala vierka.misko, ze sa jej byva super,ale zase jeden pan, ktoreho sme stretli pri rezidencii a byva tam, povedal, ze by si tam byt uz nekupil, takze ja uz neviem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@apple15 ako ste sa nakoniec rozhodli? Kupili ste byt v rezidencii zahorska? Ak ano, ake su skusenosti? Ja rozmyslam tiez nad tou rezidenciou, uvidim co urobi obhliadka bytu .. pripadne riesim este projekt Pod vrskami, tak neviem ktory z tych dvoch ...
Odpovedať
@apple15 teda aj mna to zaujíma, ideme sa tam zajtra pozriet, tak som zvedava ako to tam vyzera...... mna troska odrádzajú tie pavlače, ale ešte som tam nebola a nevidela to, tak uvidíme.... Mne tam byva kamoska a je velmi spokojna, tak neviem.
Odpovedať
no pokial viem tak pod vrskami je napravo ked sa ide z Bratislavy nie na lavo. My sme sa boli pytat na byt v jednom z domov pod vrskami a ceny su tam skoro ako v sirsom centre BA. Napriklad 3 izbovy byt s predzahradkou stal tolko co 3 izbovy byt v trinity (ale len s lodziou).
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
my sme sa tam boli tiez z manzelom informovat. mne sa to tam velmi paci, len manzel sa boji toho, ze nebudu mat dost predane a nebudu pokracovat v dalsej planovanej vystavne a ostanem podvrskami sami :D a plus ta cena...no presne, ten s predzahradkou 3izbak co sa mi paci stoji tolko co niekde v sirsom centre
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Je to tak, Pod vrskami to vyzera tak, ze by ste tam zostali sami na luke. Tam nevedia predat ani to malo co tam maju a ta realitacka co to tam dole predava akoby ani nemala zaujem nieco predat. Informacie vraj nema ziadne ani o pozemkoch nevie dat blizsie informacie, asi im je to je jedno. Tak zly pristup sme s manzelom este nezazili nikde, ked sme tam v decembri boli. Uplne nas odradila a uz sme sa ani neozvali. Pozeram, na ich stranke, ze stale to nemaju predane, pisu, ze znizili ceny ale su rovnake ako minuly rok. Ta lokalita Pod Vrskami v Zahorskej Bystrici bude prazdna este desat rokov a viac. Moj nazor je ze neodporucam ani chodit pozriet, strata casu!
Odpovedať
hladal som pozemok, a vybral som si prave lokalitu pod vrskami, bol som pozriet aj tri vody malinovo a cierna voda ale nic z toho sa nechyta na zahorsku.Nech si hovori kto chce co chce stale to bude BRATISLAVA a vzdy to bude lukrativne. 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@cuprar stavali ste tam nakoniec? Momentalne tam opat predavaju pozemky na domy, tak zvazujeme.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?