Smrdí čistička vo Vrakuni?

Profilova fotka
dobrý deň, pozeráme s manželom pozemky na stavanie rod. domu-- rozhliadame sa po okolí a našli sme jeden pozemok v Majerských záhradách- vo Vrakuni. V blízkosti je však čistička odpadových vod a nejaký masokombinát- ked sme tam boli, cisticka nesmrdela, ale viem, ze pred dvomi rokmi sa na forach objavovali prispevky s tym, ze to tam velmi smrdi. Nic aktualne som vsak k tomu na webe nenasla, chcem sa preto spytat tych, ktori v okoli byvaju, ci to tam stale smrdi? Realitacka tvrdila ze len sem tam, ale neviem, ci jej verit...dakujem!
Odpovedať
My sme tam bývali rok a smrdelo to viacmenej stále ale zvacsa sa dalo vydržať, iba niekdy to bol taký zápach, že sme zatvárali okná, aj tie lietadlá sa dali vydržať, mysleli sme, že to bude horšie, iná otázka znie, ako je to s čistotou ovzdušia?
Odpovedať
Okrem toho plánujú rozširovať letisko aj pre nákladné lietadlá smerom k Vrakuni, ale obyvatelia protestovali, presnejšie info si vygugli, prestala som sa o to zaujímať, keď sme sa odsťahovali, ja by som tam pozemok rozhodne nekupovala.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?