Pozemok v Stupave Na Aleji poznáte to tam?

Ahojte, zvazujeme kupit pozemok v Stupave, nasla som zatial na nete pozemok na aleji. Poznate to tam niekto? Ako je to s blizkostou toho smetiska? nieje tam smrad?
Odpovedať
staviame na aleji a odkedy zavreli skladku uz tam nesmrdi
Odpovedať
Dakujem Nini
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@nini7 mate uz dostavane predpokladam za ten cas. ako to vnimate s odstupom casu? jedna sa mi o tu skladku. smrad? ked fuka vietor? v akom je to stave? zavezene hlinou a zatravnene? mate vy alebo niekto v okoli studnu? nedavali ste robit rozbory kvality vody zo studne? dakujem
Odpovedať
skladku zavazaju, este nie je cela zavezena, studne mame ale nie je vela vody, napriklad zavlaha by sa na nu nedala napojit, urcite by som tu vodu nepila, skladka ešte sem tam smrdi, hlavne ked sa meni tlak, ale teda nie uz tolko ako na zaciatku
Odpovedať
studnu chcem prave kvoli polievaniu a zavlahe. na pitie je predsa vodovod BVS. takze rozbory vody ste robit nedala? predsa len ked si so zavadnou vodou niekto polieva paradajky... ako je to s hlukom a prasnostou? jednak stavebny boom v okoli + nakladaky ktore vozia sut ci hlinu na skladku?
Odpovedať
rozbory vody dali robit susedia su v poriadku, a prachu je tu hodne, nakolko nam za plotom chystaju vsetky tie pozemky na predaj, cize dennodenne tatrovky, takze kazdy den utieram parapety a hluk je v pohode, no ale ide o to ako ho znasas, nie kazdemu je po chuti
Odpovedať
@nini7 dakujem za odpoved. ten rozbor vody ma potesil. a toho prachu si tam este uzijete... zatial sa tam len stavaju IS, no ked zacnu domy... pozemkov je tam 59 + este su dalsie blizsie k dialnici na nejake radovky a aj samostatne domy. zhruba raz tolko. a ked sa to vsetko postavi co sa planuje vo viacerych lokalitach stupavy, bude koniec tomu developermi deklarovanemu bezproblemovemu dochadzaniu do BA... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@jozef_k @nini7 ani neviete ako ste ma teraz potesili s tym smradom :-D v dohladnom case sa totiz chystame kupit pozemok v spominanej casti a toto bol pre mna najvacsi strasiak, ale pri zmene tlaku mame smrad aj tu v centre. :-)
Odpovedať
...okopirujem aspon text z druhej temy lebo nie kazdy sleduje obe (pozemky mierova a pozemky na aleji) :-) dnes sme sa boli na mierovej / na aleji pozriet. sice bez realit. maklera alebo developera ale stacilo nam to. pozemky vyzeraju pekne, je to rovne, prebiehaju prace na IS, je to rozparcelovane, oznacene, okolikovane, nacenene... ale! stacilo mi asi 5 minut co sme tam s manzelkou boli a povedali sme si, ze sadame do auta a ideme prec. pritom predtym sme na inom pozemku stravili s real. maklerkou zhruba hodinu. - bolo tam pocut neustaly hluk z dialnice, ktora je zhruba 400-500 m od krajneho severo-zapadneho pozemku - za tych par minut sme niekolkokrat ucitili neprijemny zapach zo skladky (fukalo z toho smeru) a napriek tomu ze sa to casom zavezie, smrad nebude tak tam zit jednoducho nechceme. radsej si kupim mensi pozemok pri vyssej cene za meter2 takze asi tolko moj pohlad z dnesneho poobedia...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte,je tu niekto,kto sa rozhodol a kupil si z tych novych pozemkov na Mierovej v Stupave??Boli sme sa tam min.tyzden pozriet...len by sme chceli vediet,ci tam vobec bude niekto byvat,lebo ten realitak nevedel poriadne povedat...stale hovoril,ze nejake pozemky kupili oni,postavia tam domy a budu to predavat aj s domom..a teda aj ked to na tej ich mape pozemkov vyzera,ze je vela predanych,nieje...su volne,bez majitela...toho budu hladat az po stavbe domu...dakujem za kazdu info..inak nieje to ani daleko od centra a uz sa da prejst odtial peso aj cez cevaservis,co je blizsie ako cez celu koloniu..
Odpovedať
@jasmiinka7 Ahoj, chcela by som sa spytat, ze ked si bola na tej Mierovej v Stupave, ake su to pozemky. Skor stvorcoveho tvaru? Podla mapy sa mi zda, ze tie pozemky maju skor obdlznikovy tvar. Chceli by sme sa tam ist pozriet, hoci neviem este, kedy mi to casovo vyjde.
Odpovedať
@nickjulia ahoj,su obdlznikove,cca 16-17m x 32m...dole pri aleji su sirsie a kratsie,ale vsetko su obdlzniky...aspon co sme my pozerali...:-) ked odtial pridete,napis ak sa ti tam pacilo...:-) lebo co sa tyka pozemku,je super,aj rozmer ,aj cena...len to okolie kazdeho odradza...ved uvidis..:-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jasmiinka7 Dakujem ti velmi pekne. Najprv som sa cudovala, preco su tie ceny nizsie ako ine pozemky v Stupave. Tak ale teraz uz viem. Pre nas je ale najnevyhodnejsie kupit obdlznikovy pozemok, nakolko by sme chceli stavat bungalov. Takze musime si toto este prediskutovat:)
Odpovedať
@nickjulia aj my sme tam chceli stavat bungalov a v pohode sa zmesti,aj velky zadny dvor zostane,aj vpredu 3 metre...no ale samozrejme zalezi,aky ste si vybrali b...?ak nejaky velikaaansky tak to asi tazkoo ho tam dostanetee..:-) no tak diskutujte...:-)
Odpovedať
@jasmiinka7 No sirka buduceho bungalovu by sa mala pohybovat medzi 12-15m. Ale viem, ze su aj take bungalovy, ktorych sirka je velmi mala a dlzka naopak zase dlhsia. Len to je tak, ze z katalogov sme este nejako nevybrali nic poriadne :) Velikanske nechceme nic take stavat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?