Pozemky Miloslavov - stred (pri cintoríne), je tu niekto kto tu vlastní pozemok a chce stavať?

Ahojte, hľadáme niekoho, kto v Miloslavove (stred obce) kúpil pozemok a chce aj v najbližšej budúcnosti stavať. Nie sú tam ešte inžinierske siete, ale má zmluvu na ich výstavbu s BD reality. Podľa nás sa celá situácia okolo výstavby sietí príliš naťahuje a komplikuje. Máte niekto podrobnejšie alebo iné info? Možno by bolo dobré,keby sme sa viacerí stretli a dohodli ako ďalej (možno aj spoločne) postupovať. Ďakujem
Odpovedať
ahoj, my sme tiez kupili pozemok v Miloslavove stred. Podla mojich info. siete by sa mali zacat budovat koncom tohto roka. Este nemaju stavebne povolenie.
Odpovedať
@pinta ahoj, hmm....neviem ako ste na tom vy (co vam slubovali), ale my sme uz mali tolko terminov na zacatie vystavby IS, ze im neverim. stale je niekde problem (teraz momentalne s prekladkou vysokeho napatia), predtym tom bolo rozdelenie uzemneho rozhodnutia a pod...... a terminy sa stale posuvaju ]-(
Odpovedať
viem o tom ze sa terminy posuvali. Co som pozeral posledny stav pozemkov, tak niesu predane 2 pozemky c3 a 4. Vsetkci co kupili pozemok (zahradu) tak ho maju v OV. Prinajhorsom sa mozeme vsetci vlastnici dohodnut a poziadame inu sukromnu spolocnost na vybudovanie sieti. Kedy ste planovali stavat?
Odpovedať
@pinta tiez som pozerala, ze nie su predane 2 pozemky, ale dufam, ze to nebude prekazka vystavby sieti. My sme chceli tento rok do zimy urobit aspon zakladovu dosku :-| ...ale neviem, neviem....pri tejto ich rychlosti. Nepamatam si aka je moznost odstupenia od zmluvy na vystavbu IS, ci mame nejaku moznost, pretoze v zmluve nie je presne stanoveny termin zacatia (len termin ukoncenia), teda ak si dobre spominam. A vy ste kedy planovali stavat?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?