Pezinčanky poďte si pokecať

Podte aj tu poklebetit o byvani v Pezinku,ked uz sme klebetili a klebetime o svadbe a poniektore aj o babatkach :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, naši bývajú blízko, v limbachu, je to tam pekné, ale strašne nahustené, keď sa začne robiť machergut II, tak to bude strašne prehustné, okrem toho skoro žiadna občianska vybavenosť... len tá krásna krajinka to tam zachraňuje :-D
Odpovedať
xcaf tilly, no jo limbach je pekna dedina ale tam sa bez auta nehnes:-( takze skor vilova dednia toskor ci neskor bude :-N
Odpovedať
Profilova fotka
veď to, že na všetko potrebuješ auto, neviem ako často tam chodia autobusy, ale ja by som sa tam s malým deckom unudila, ešte, že tam je tá cukráreň s ihriskom
Odpovedať
ahojte, uz nikto z pezinka?? =-)
Odpovedať
ahojte, som z Pezinka, teraz bývame v paneláku ale staviame dom na Dubovom vŕšku. :-)
Odpovedať
ahoj daniela, konecne niekto dalsi:-) vy stavate na dubovom vrsku? Velmi ma zaujima ako riesite tu vodu co tam vzdy stoji resp. stala...nejako ste to museli odvodnovat?
Odpovedať
ahoj, anaxamon. Pozemok máme v pohode, zatiaľ sme robili iba základovú platňu, nakoľko máme projekt bez pivnice, tak so spodnou vodou namáme problém. :-) Teraz máme vodu vo vodovodnej šachte, keď budú vodári odpisovať stav - musí sa odčerpať. :-| Mňa skôr prekvapilo, že sa tam nedá urobiť vŕtaná studňa, iba kopaná. Voda síce je blízko povrchu, ale vraj chýba štrkové lôžko. :-N A ty kde v PK bývaš ?
Odpovedať
hm no aj tak odvaha tam stavat domcek:-) ja som na opacnom konci mesta, smer modra:-) ty si priamo z pezinka alebo pristahovana?
Odpovedať
Anaxamon, my sme na pozemku vodu nemali, u nás je asi tak 1m pod povrchom a ešte sa bude navážať nová hlina, takže nemáme obavy. :-) Manželova rodina sú pezinčania, ale keď bol malý, tak sa odsťahovali do BA. Ja pochádzam z dediny blízko Piešťan. Prišli sme sem v r. 2000 a už tu asi zostaneme. :-D Pezinok je pekné mestečko :-) A ty, pochádzaš z PK ? Bývaš v dome alebo v byte ?
Odpovedať
ja nepochadzam z pk ale z oravy, som sa len nastahovala k priatelovi:-) no a byvame v byte
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
ahojte, tato tema dobre zapadla prachom :-( takze taham ju na prvu stranu, ci sa nenajdu nejake nove osobky na pokecanie x-)
Odpovedať
Ahojte, pridavam sa, aj ked neviem ci k vam patrim...Pochadzam z Pezinka, dlhsie som byvala vo Vinicnom, tam sme predali, a na jar ideme stavat v Castej...Ale dusou som PEZINCANKA
Odpovedať
Článok sa načítava...
noo- aj Modra može byť? Inak Pezinčania sú pre mna vzorom Občanov, len mi je lúto, že štátna moc je silnejšia...(myslím teraz to hypersmetisko)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Ja som narodena v Grinave, potom sme sa prestahovali do Limpochu :-D a teraz som v Ba... Teoreticky som ale aj pezincanka :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja som origos pezincanka, aj ked teraz "zradca" - kupila som dom v senci :-N ale inak srdcom aj dusou pezincanka:)) doteraz som byvala na severe - v poslednych bytovkach a na muskate mame rodinny domcek, takze viem ako dobre sa tam byva:)))
Odpovedať
jaaj kolko sa vas ozvalo:-) inak ooo helou, kocka:-))) ako sa dari??? s tym smetiskom je to vazne ze "humorne" ]-( ]-( ako s vela vecami v tomto state... ;-( nepoculi ste niektora o tom, ze pozemky co su na muskate teraz ako vinice su uz na predaj v celku? mna by zaujimalo potom, ze ciz toho budu casom aj stavebne pozemky a urcite aj cena :-D
Odpovedať
Ahojte :) Ja byvam tiez v PK, pristahovalci, ale vyzera to tak, ze natrvalo :)
Odpovedať
ahoj ditezka, ak sa smiem spytat odkial si ty prestahovana?
Odpovedať
Dakujem za privitanie :) Stredne slovensko, ale vyse 6 rokov som byvala v BA a odtial sme sa pristahovali
Odpovedať
ja som z oravy ako som pisala vyssie :-) v ba som tiez byvala, cca dva roky..kym som sa neprestahovala k priatelovi do pk a v pk byvam uz pomaly treti rok
Odpovedať
Ja prave pocitam ze my uz skoro dva roky :) Uz by bolo nacase konecne si prehlasit aj trvaly pobyt, xixi. Len keby sa mi potom chcelo vsetky doklady menit :)
Odpovedať
ja som prehlasovala vtedy ked mi skoncil platnost obciansky a potom este raz o pol roka lebo som sa vydala... :-D clovek sa trochu nabeha ale ja som sa citila lepsie ked som si nahlasila pobyt kedze som uz dva roky byvala na jednom mieste... x-)
Odpovedať
Jj, ved toho sa bojim, nemam rada vybavovacky po uradoch. Ale papiere z katastra uz mame doma, tak len skocit na mestsky, nahlasit pobyt, a uz to budem mat aj oficialne ze pezincanka :)
Odpovedať
ahojte, tiež bývam v PK ale nepochádzam odtialto:-) ale od septembra asi už budem..
Odpovedať
Ivka82, to je nas tu taka vacsina, ale isto sa tam rychlo udomacnis ako my :) A do ktorej casti PK sa chystas?
Odpovedať
no ja tu už vlastne bývam s priateľom..skoro 2 roky na juhu..ale oficiálne nie som ešte pezinčanka až v septembri po svadbe:-)
Odpovedať
Haha, no pekne, este ze tu mas fotku, lebo by som mala pocit, ze sa vypravam sama so sebou :) Teda, az na tu svadbu, ale tiez tu byvame uz skoro dva roky a tiez na juhu. Takze sme skoro susedky
Odpovedať
no super:-) to je veeeeeeeeeľmi fajn xixi..ani možno o tom nevieme a susedky sme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja som sa pristahovala z BA, teraz sme v PK
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Profilova fotka
Ahojte aj ja bývam v PK, presťahovala som sa z Modry priateľ je z Košíc, Pezinok sa mu zapáčil,zatiaľ sme v 3 izbovom byte v budúcnosti dúfam domček v Limbachu :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?