Nová Ivánka

Býva, prípadne niekto kupuje pozemok v "novej ivánke" Vinohradnicka ulica?
Odpovedať
Profilova fotka
Nikto? Obnovujem temu z minuleho roka. My sa tam zajtra ideme pozriet na 1 pozemok. Ako sa Vam tam byva, @danninkach ?
Odpovedať
@bibi78 my sme tam nekupovali nakoniec pozemok. Bývame uz v B8 to sa nedá ani porovnat.. boli sme sa na tu "novú Ivanku" pýtať priamo na staveb.úrade .. neviem ako je to tam teraz ale boli s tym len samé problémy ..
Odpovedať
Profilova fotka
@danninkach co je B8? My sa pozerame na nejaku lokalitu, ktora je smerom na Bernolakovo, myslim, ze Vinohradska ulica, alebo Vinohradnicka?, nedaleko zeleznicnej trate, ale tak vzdy je nejaky zadrhel... Mame sa tam ist tento vikend pozriet...
Odpovedať
@bibi78 tie pozemky smerom na Bernolákovo sú zabité.. stačí sa opýtať na staveb.úrade ... dom ti neskolaudujú lebo developer to 100krát vytuneloval..chýbajú chodníky a podobne.. toto je info spred pol roka.. a minule som išla okolo žiadna zmena.. B8 je lokalita smerom na mohilu..je to iný level bývania :)
Odpovedať
kazda ta cast ma svoje vyhody a nevyhody. tie Vinice sa pohli v porovnani pred rokom o dost, mozno stoji za to sa opytat ludi co tam byvaju...
Odpovedať
Profilova fotka
@danninkach nasa maklerka tvrdi, ze sa to tam uz vsetko kolauduje, teda siete mala na mysli, poulicne osvetlenie je vraj hotove, takze som predpokladala, ze aj chodniky... a lokalita sa mi paci, lebo je dostatocne daleko od letiska a zaroven blizko zeleznicnej stanice... @mokuska2 prave to mame v plane, ak tam teda uz niekto trvalo byva, ak ano, znamena to, ze im dom skolaudovali... ci nie? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danninkach ja Ivanku nepoznam, takze smerom na mohylu (alebo mohilu) mi nic nehovori, skor sa orientujem podla mapy :-D . takze v ktorej casti na mape to byvate? :-D , ale predpokladam, ze tam uz ziadne volne pozemky nie su... aha, pozrela som si to na mape, tak to je asi juh Ivanky, co ale zase je pri letisku, nevadi vam to?
Odpovedať
@bibi78 B8 je smerom k jazeru, su tam volne pozemky, v realitkach ich najdes pod ulicou Polna. Je tam zial este malo domov, takze aj cesta vedie obchadzkou a treba sa pripravit, ze tam este par rokov bude prebiehat vystavba, takze budete mat okolo domu rusno. Letisko a lietadla su sila zvyku. My mame pozemok za Tescom, ale blizsie k letisku, ked som tam v lete robila v zahrade, tak kazdych 5 min mi odlietalo lietadlo nad hlavou, ale neviem, nevadilo mi to. Teraz byvame pri hlavnej ceste kadial chodia kamiony a tie mi vadia viac. A vadi mi aj nasa suseda 8-), lebo stale provokuje. V tych Viniciach pribudaju domy, chodim tadial kazdy den a za posledny polrok pribudli zo 4-5 domov, najma na miestach kde je urobena cesta. Ale co sa tyka kolaudacie neviem. Dcerina spoluziacka tam byvaju, uplne vzdau pri lese, boli prvy, co tam isli byvat a nestazuju sa :)
Odpovedať
@bibi78 v tych viniciach je brutálne počuť vlak podľa mna... U nas nie je počuť absolútne nic.. lietadla vôbec..poľná ulica je úplne inde ako bývame mi opačná strana..mame tu nove cesty nie rozbité ... Skús sa urcite opýtať ľudí čo tam bývajú nam bolo na úrade povedané ze musíme dravosť dom na ktorý je v tych viniciach vydané stavebné povolenie..
Odpovedať
@bibi78 este jedna vec ak tam niekto býva nemusí mat skolaudovany dom..ale ak by ste brali hypo tak banka si určí do kedy od dokončenia musíte skolaudovat ... Aj nam vtedy pani z vinic tvrdila ze osvetlenie sa kolauduje a bola to jedina vec.. no hold neľutujem ze sme sa boli pýtať priamo na úrade odporúčam to aj vam istota je gulomet a za opytanie nic nedáte..ospravedlňujem sa za chyby pisem cez mobil :)
Odpovedať
Profilova fotka
@danninkach vdaka za upozornenia! s tym linkom medzi uverom a kolaudaciou som nemala tusenia, takze dobre vediet ;-) . dnes sme sa tam boli pozriet a dokonca sme zazili 2 vlaky, 1 bol dost tichy, ze sme sa museli sustredit, asi osobny a potom 2. uz bolo pocut, asi nakladny, ale nie je to zase tak blizko, odhadujem nejakych 500 m a viac, takze toto mna az tak netrapi. so zeleznicnou stanicou mam skor spojene vyhody... ale kazdy podla vlastneho gusta, chapem. no a co sa tyka typu domu, tak teraz to prevzal iny manazer, ktory veci zrychlil a vraj uz treba dodrzat len funkcionalisticky vzhlad, zvysok je na kazdom jednotlivcovi, takze aj tu sa vieme prisposobit. Na mna ta lokalita zaposobila, ale je pravda, ze ked je vsetko pod snehom, tak to vyzera rozpravkovejsie ako v skutocnosti bude... Cesty boli sice zasnezene, ale uz su vybetonovane, a teda majitelia tamojsich domov si len pochvaluju. Zbehnem na urad urcite a dozviem sa viac... Este raz vdaka za vsetky postrehy!
Odpovedať
Profilova fotka
@mokuska2 prave dnes sme sa s jednou rodinkou bavili, mozno je to tvojej dcery spoluziacka..., maju 2. dom od toho mini lesika a vyzerali nadsene, taki pohodaci, dokonca im ani nevadi, ze este stale nemaju skolaudovany dom :-D ... no uvidim, ci sa najdu dalsie zadrhely... planujem zisti na miestnom urade, snad sa niekam uz pohneme...
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?