Máte byt v Trnave na Koniarekovej?

Ahojte, bývate, alebo kupujete byt v Trnave na Koniarekovej ulici v novostavbe? Spokojnosť, či radšej by ste boli niekde inde? Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sisinkaa My bývame 6 rokov v tej prvej oplotenej novostavbe.
Odpovedať
Profilova fotka
@janeta21 Sme celkom spokojní. Jediné, čo mi vadí, že naša spálňa má spoločnú priečku so susedových obývačkou... Predtým sme bývali v dome, tak mi dlho trvalo, kým som si zvykla, že počuť susedov, že niekto si o polnoci zapne práčku, že niekto pod oknami nechá v noci dlho naštartované auto..
Odpovedať
Super, tak mozno budeme susedky :) Uvazujeme o kupe vedla v tej este neoplotenej. Byvam v rodinom dome, ale ked spi. tak ako zabita :D Tak uvidime :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@sisinkaa Zdravím Vás, už ste kúpili bytík ? :-)
Odpovedať
@sisinkaa my sme byvali rok v tej neoplotenej novej bytovke, ale my sme neboli spokojny. Mali sme 2izbovy byt (podnajom), ale bol otoceny tak, ze tam brutalne prazilo od cca10,30do vecera. Nebolo sa kde schovat. Dalsia vec co mna teda netrapila, ale keby som bola vlastnikom tak urcite trapi su atypicke steny. Tie nase isli do obliny z jednej strany a na protilahkej strane sa zuzovali. Dalsou vecou boli neprakticke pivnice, ktore vykradali ako divy. Nam osobne urobili skodu za cca800eur, lebo sme mali po svadbe a po vykende sme si tam nechali vela veci a o vsetko sme prisli. Nasi susedia zasa o znackovu lyziarsku vybavu....
Odpovedať
Profilova fotka
@majulienk A ako to tam je s hlukom ? Počuli ste cez stenu susedov ? Počuli ste, keď mal niekto zapnutá práčku ? Prípadne niekto uprostred noci utekal dolu schodiskom ? My bývame v tom baraku vedľa (oplotenom) a vykradli nám pivnicu raz, keď tu nejakí robotníci stavali plot a bránu. Odvtedy sa už nič nestalo.
Odpovedať
@janeta21 pracku sme poculi len v kupelke, lebo bola spojena prieckou s nasou. Inak sme nepoculi. Iba v pripade ze nas sused zacal trenovat na hudobne nastroje a spieval do mikrofonu. Vtedy to bol des....
Odpovedať
Profilova fotka
@majulienk A v ktorej novostavbe ste bývali ? V tej prvej pri hlavnej ceste alebo v tej druhej ?
Odpovedať
V tej zadnej, pri ihriskach
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?