Kupuje niekto byt v lokalite Slanec, Pekná cesta?

Ahojte, je tu niekto kto kupuje byt alebo dom v tejto novovybudovanej lokalite? :-)
Odpovedať
cau janka, my tam kupujeme byt od Gruntu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Nikto dalsi sa nenajde?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Aj mi tam chceme kupit byt v dome PBD.
Odpovedať
My sa mame stahovat do 2i s predzahradkou v G3B ale este uvazujeme o vrateni (trochu sme sa rozrastli) keby mal niekto zaujem 0904289375
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte, my sme tam vcera kupili dom. Ako sa vam byva? Ideme zariadovat interier, takze vsetky dobre rady a skusenosti sa zidu :) najde sa niekto kto tam uz byva? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte!!! aj my byvame na Slanci, ale nie v tych radovkach, ale tesne nad nimi (nad tymi krikavozelenymi s travickovymi garazami 8-) )... byame tam uz 2 roky, postavili sme tam RD.... takze tu mame nejakych novych susedov? to je SUPER!!!
Odpovedať
Profilova fotka
jaj, tak tam nad nimi uz su super baraciky :) dobre sa vam byva? ake je tam okolie? teraz byvame este na kramaroch, takze tamtu stranu vobec nepoznam, ale uz sa tam tesim :) Mame rocneho chlapca, tak dufam ze tam najdeme kamosov ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
8-) no veru, tu okolo sa stavia o106 8-) sice my sme jedina ulica, ktora je este najmenej zastavana, ostatne su uz naplnene domami 8-) byva sa fajn - my sme presli z 1-izboveho rovno do domu chvilu pred 2.porodom, takze ZMENA a tesime sa jej :-D no a okolie - priroda, les, vinice- vzdy v lete manzel so starsou dcerou chodia nad vinice na cernice a peciem z nich kolace 8-) celkovo fajn... tie radovky su uz sice dostavane, ale tam kde byvame my, tam vyssie, sa este stale stavia, takze je to take stavebne a este nejaky cas bude, ale s tym sme ratali... a detiiiii - tych je tu uz teraz dost, ked sa vsetky mlade rodinky nastahuju, bude to tu same dietatko, takze nase drobce budu mat isto vela kamaratov :-D my mame dvojrocnu a stvorrocnu... inak uz k nam az sem hore na Slanec zaviedli aj autobusovu linku - tusim 156....
Odpovedať
Profilova fotka
No pekne, my sme kupili v tej radovke takej oranzovej. Je to taky kompromis medzi domom a bytom ;-) uplne nam to vyhovuje. a ked som videla ten les hore a vinice, pohodicka najvacsia x-) sa tesim na leto..juchuu !!! baby ti tam chodia aj do skolky? teda ta starsia? musim si spravit prehlad 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kati, v lete je tu fakt uplne super! a okrem toho tu kusok je take malinke kupalisko krasnianske ;-) sice taky pozostatok socializmu 8-) :-D len 2 bazeny - jeden pre dospelych a jeden detsky ale aspon ten detsky tam je, ked uz dievky omrzi bazen na dvore, tak pre zmenu je to super :-D Ano, mala mi tam chodi do skolky na Hubeneho a od buduceho roka jan./febr. bude pravdepodobne aj ta mladsia - ale zatial mi neprislo vyrozumenie, tak to len dufam =-) ze ju vezmu.... totiz problem je trochu v tom, ze tato nasa oblast (Slanec) nepatri pod Racu ale pod NoveMesto, takze aj do skolky by mali ist deti podla "obvodnej" prislusnosti :-| no ale to sme nevedeli, ked sme tam davali tu starsiu pred 2 rokmi, vtedy ju vzali bez problemov, to bola este len dvojtriedka, ale tento rok je uz boom a aj ked rozsirili triedy uz na 4 a od bud. roka zrejme az na 5 tried, aj tak je uz problem s miestami.... takze ak budes chcet dat maleho, tak asi bude treba hladat medzi skolkami patriacimi k NovemuMestu |-| inak v tych novych domoch - v rej oranzovej radovke) je otvorena aj sukromna skolka, ale to nam nehrozi financne :-o
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, dlho som tu nebola.. :) s tymi skolkami si ma moc nepotesila :-( hadam to nejako vymyslime.. zaciatkom juna by sme sa mali stahovat, este robime posledne upravy, pridu spravit kupelnu, kuchynu, parkety a dvere a mozme byvat :)) uz sa tam velmi tesim 8-) hlavne teraz na leto. Potom sa mozme stretnut a zoznamit :) ked uz budeme susedy ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte. Ma niekto byt v Krasnanoch, resp.Pekna cesta od spolocnosti grunt? Chceme si tam kupit byt a potrebujeme nejake referencie. Ako je to s MHD? Je zastavka daleko?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@tanka26 Ahoj, byt tam sice nemam, ale viem o viacerych ludoch, co maju. Napriek tomu, ako pekne projekt vyzera su tam dost velke problemy s nedorobkami a ich odstranovanim aj niekolko rokov po kolaudacii. Tie problemy sa tykaju najma prvych bytoviek postavenych v najnizsej casti, kde kvoli tomu odvolali a vymenili spravcu zo skupiny Grunt. Ten pripad bol aj medializovany, napr: http://reality.etrend.sk/byvanie/ked-... a http://ekonomika.sme.sk/c/5106722/dok... Nechcem ta odradzat od kupy, viem ze su tam slusne dispozicie a v dnesnej dobe aj slusne ceny, len aby si mala komplexny prehlad o tom projekte. Vyssie polozene a novsie postavene bytovky su na tom s kvalitou pokial viem uz lepsie.
Odpovedať
Profilova fotka
ja osobne byvam v krasnanoch, tedana to starom sidlisku pod Peknou cestou. su tu len male bytiky, takze viacero nasich znamychsa tam uz prestahovalo do vacsich bytov...casto tam chodim na navstevy. Aktualne nedostatky byvania na Peknej ceste su najma: ziadny obchod na blizku, az jednota dole na Peknej, je to stale velke stavenisko, cize bude trvat este zopar rokov, kym sa to upravi, vinice, ktore su pod sidliskom od Gruntu, su uz komplet rozpredane a roparcelovane,t akze sa to tam zahusti poriadne, vsade treba chodit autom, autobus stoji na hlavnej a nezachadza az na sidlisko, zatial su tam dve mini ihriska najlacnejsie Rainbow, je tam kopec blata a ziadna zelen zatial....vyhody vyhlad, blizko do lesa, kopec deti a mladych rodin, pekne byty, blizko do mesta
Odpovedať
Ja som sa tam bola tiez pozriet. Podla mna je tam velmi pekne. Rezidencna zona, vyhlad na les, vinice okolo, ticho...
Odpovedať
A nevyhody, uz ako pise cinnamon, potraviny nie su blizko a na autobusovu zastavku treba ist aspon 5 minut pesi...
Odpovedať
Ahojte,mna by zaujimalo ako sa byva v tych radovych domcekoch. Je tu niekto taky. Paci sa nam architektura a aj lokalita. Mame.vsak obavy z nedostatku sukromia... vdaka.
Odpovedať
@katka008 ahoj, tiez uvazujeme nad kupou domu. Chcem sa spytat, da sa este s developerom nejak vyjednavat o cene?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tak my tu byvame uz od juna, zatial sme spokojni. (presnejsie vavrinecka ulica) Dohodli sme si nejake zmeny projektu a tie sme pozadovali v cene. napr. preburanie dveri z interieru domu do garaze, rozsirenie kupelne (cize preburanie priecky a vymurovanie novej) a este zopar malickosti.. vymalovanie svetlika..stien, ktore boli trochu ufulane, plus rozvody vody, elektriky.. tak ako sme potrebovali. skuste ich oslovit s vasimi predstavami a urcite sa na niecom dohodnete. Pocitajte vsak urcite s investiciou do exterierovych zaluzii, ktore boli hlavne v lete nevyhnutne, a zaroven kvoli sukromiu, to bola taka najvacsia investicia.. hlavne je dobre mat predprivanen tie rozvody skor nez dom kupite podla toho ako to potrebujete, lebo je to dost drahe, ak to date potom neskor spravit nejakej firme. obchod je cca 15 min pesi :coop jednota, autom ste tam z minutku a uz je sem zavedena aj autobusova linka. je to radovka, takze necakajte super sukromie, ale je tu uplne ticho a klud. Ten les hore je uzasny na prechadky, 2 male detske ihriska..prijemni susedia, co je myslim dolezite.. skoro vsetci tu maju male deti. kludne sa pytajte..rada odpoviem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@maia napisala som info nizsie.. kludne sa pytaj..rada poradim ;-)
Odpovedať
aha, dakujem. A tie exterierove zaluzie vam robil kto? pripadne pisem IP, mam viac otazok ;-)
Odpovedať
Ahojte, aj my prave zvazujeme kupu bytu alebo domu v tejto loklite, kedze sa rozrastame ... viete poradit kontakt na predajcov?
Odpovedať
@luhr pisem IP
Odpovedať
Profilova fotka
kontakt na predajcu: Marek Borovský 0918 361 743 , velmi mily pan :) Katka
Odpovedať
Profilova fotka
@maia ip
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Zdravim vsetkych, my tu byvame uz druhy rok. Doteraz to tu posobilo ako idealna lokalita pre ludi, ktori maju radi prirodu a vydrzia aj trochu diskomfortu bez predajne potravin ci zastavky MHD do 100m. Ale za posledny polrok tu byvanie zneprijemnuju caste vykradacky pivnicnych kobiek ci aut. Mate aj vy tuto skusenost?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, nam este nic nevykradli, ale pocula som ze v tych bytovych domov vykradli pivnice :-( to je strasne.. my byvame v tych bielo-oranzovych radovkach a kedze som na materskej doma, stale sledujem co sa deje na ulici, uz som tu ako policajt 8-) stale niekomu huka alarm, tak som z toho uz nervozna! A to fakt vykradli aj auta?? rovno v garazi. alebo na parkovisku? :-|
Odpovedať
@katka008 Ahoj, v nasich pivniciach uz boli aspon 3x. My sme prisli o 2 kvalitne horske bicykle ;-( . Auta vykradaju aj v garazach aj na parkoviskach vonku. Je to vazne otrasne, policajti len zapisuju, ale vysledok ziaden.
Odpovedať
@katka008 Fúúúha, som sa trocha zlakla. Takze kradne sa vsade a aj na Slanci. Tento rok by sme sa tam mali nastahovat a myslela som, ze je to relativne bezpecna zona (pod lesom, daleko od rusneho centra), ale ako to tu tak citam, zlodeji si najdu cestu vsade ]-( .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Pozdravujem vsetkych,uvazujeme kupit byt v Slanci ,zmenilo sa nieco - nejake dalsie minusy ,plusy byvania v tejto lokalite ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?