Kúpil niekto byt v Stupave na Jilemníckeho?

ahojte, je tu niekto kto kúpil byt v Stupave na jilemníckeho?
Odpovedať
1
2
47
hej moja kolegyna...kupila...dam jej vediet...:)) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zdravim, tak ja som ta kolegyna, co sme kupili byt na jilemnickeho
Odpovedať
Profilova fotka
akurat sme boli minuly tyzden pozriet vnutri, lebo konecne mame oblozenu kupelnu, hoci este nie uplne hotovson, ale uz len wecko, umyvadlo a radiator ... plus este nemame polozene podlahy,... tak som zvedava... vy ste v ktorom baraku? my sme v becku
Odpovedať
aj my máme byt v bečku, je to dvojizbák na prízemí s tou predzáhradkou. A vy máte aký byt, potom sa môžme stretnúť tam. Myslíš, že to do oktobra stihnú?
Odpovedať
Ahojte, takze tiez sa pridam k vam, tiez sme si tam kupili bytik, sice v cecku, trojizbak. Ale viem o mojich dvoch byvalych kolegyniach, ktore si tam tiez kupili byt, myslim, ze v acku. Ozaj ako to u vas vyzera, budete mat byt nacas. U nas by to malo byt do konca novembra. Tak som zvedava, ci to stihnu. Pokial viem, tak byty v acku sa maju odovzdavat teraz v septembri, ale neviem ci nie az koncom mesiaca. Aj u nas bol minuly tyzden "den otvorenych dveri" ale kedze sme mimo SR, tak sme tam poslali svokru, tak nam to pofotila, takze sa uz nevieme dockat, ked sa budeme stahovat.
Odpovedať
ja tak to je super, snad sa tam aj stretneme všetci. Ja pochybujem, že mi budeme mať náš byt načas, nakolko ešte nie je ani na LV zapísaný, tam kde ho máme my, tak tam mali byť administratívne priestory. A v trojizbákoch je terasa alebo ako to tam vyzerá? Aká je tam výmera?
Odpovedať
Ahoj kakona, takze vy budete mat byt s tou predzahradkou? lebo ked sme my kupovali, to bolo v januari, tak nebolo myslim, ze nic take v ponuke /dufam, ze sa nemylim/, a mam taky pocit, ze oni to dodatocne vyuzili a urobili z toho byty, a niekde som videla, ze to maju byt s predzahradkou? aj vas bude takyto? A na ktoru stranu mate orientovany byt, lebo som len zvedava, ako to vlasne mysleli s tou predzahradkou. Nas trojizbak ma cca 67m2 a k tomu ta velka terasa cca 19 m2. Velmi sa na nu tesime. My mame byt orientovany na vychod, pokial dobre hovorim. Inak si myslim, ze byt bude mozno dokonceny nacas, len je otazne, ci bude aj nacas kolaudacia. Lebo pokial, nedaju urychleny navrh, alebo ako sa tomu hovori, tak to asi troska potrva. Alebo je tam nejaka lehota, do kedy sa to musi od podania vykonat?
Odpovedať
Ajoj Boba. Máš pravdu náš byt navrhli až ovela neskôr ako Vaše. Len preto, že nikto nemal moc velký záujem o obchodné priesstory, na ktoré sa to malo pôvodne využívať. Náš byt má výmeru 65 m a záhradka má 40 m. Je to dvojizbák, ale velmi pekne riešený, a pokial si zvedavá ako vyzerá neni problém aby si ho potom videla naživo. Podla nicku si ročník 82?
Odpovedať
Presne ako hovoris, som rocnik 82 :-) Tak to je super, ked tam mate taku predzahradku, mne sa velmi pacia taketo byty, ja osobne, keby bol vtedy v ponuke, asi by som tiez nad nim uvazovala, ale co uz :-) :-) :-) ...inak ma aj peknu vymeru, to je skoro ako nas trojizbak, a to vy mate dvojizbovy ;-) ...velmi rada sa pridem pozriet, ked uz budeme tam byvat, ale neviem kedy sa budeme stahovat...kedze my sme v zahranici...ale planujeme hned ako to bude mozne.. ;-)
Odpovedať
My sa tam budeme stahovať az v apríli, lebo dovtedy ho chcem sspraviť presne podla mojich prestáv. Aj ja som 82, a kde si v zahraničí? Ja mám malého syna a kvoly nemu smekupovali byt s predzahradkou. To ti paráda aj da tam dá grilovať aj je tam oddych. A na kolkom poschodí máte byt? Aj ste boli spokojný s p. Pisarčíkovou?
Odpovedať
S manzelom sme v Irsku, chceme si tu zarobit nejake fin....ale planujeme tu ostat este nejaky ten rok,dva... ;-) ...presne ako pises, ta predzahradka ma velmi vela vyhod, hlavne ked mas dieta, jaaaj hned by som brala... ;-) ale musim sa "uspokojit" aj s tou terasou ;-) ...so sl. Pisarcikovou sme celkom spokojni, je to taka "realitacka" ale da sa to ;-) a ty? ake mas s nou skusenosti? inak kolko rocneho mas synceka? ;-)
Odpovedať
P. Pisarčíkova má podla mna toho na starosti vela a potom to všetko aj tak vyzerá, ale v celku to s nou ujde. Malý ma rok aj pol, taký diabol. A zatedy dáte byt na prenájom? Ešte sa oplatí byť vonku? A kde tam robíte?
Odpovedať
Článok sa načítava...
...presne ako pises sl. Pisarcikova ma toho vela, ale hlavne nech nam dokoncia byt nacas, resp. nech s tym nebudu ziadne problemy, lebo ako tu citam, tak niekde s tym maju dost vela problemov / myslim ine realitky, ked meskaju s bytmi.../ dufam, ze to nebude nas pripad ;-) ...byt neplanujeme dat do prenajmu, kedze postupne si ho chceme pozariadovat, hlavne najdolezitejsia je kuchyna...lebo bez tej sa nepohneme...atd. ...myslim, ze sa este oplati byt vonku, aj ked urcite to uz nie je take ako pred par rokmi...ale sme si s manzelom povedali, ze pokial este nemame deturence tak to chceme vyuzit a potom sa vratit ;-) ..manzel pracuje v sbs a ja v takej fabrike, kde sa vyrabaju komponenty do pc :-D ...tak ten tvoj drobcek je teraz asi uplne najzivsi, vsetko chce vediet, vidiet :-) jaaaaaaj aj ja uz chcem :-) ozaj a na ktoru stranu mate orientovany ten byt? :-)
Odpovedať
Náš byt je na východ a predzáhradka je na západ. Akurat aj ja riešim teraz už kuchynu, lebo len 8 týždnou je dodacia lehota na dodanie. ....náš drobec je diabol, strasne moc je zivý, s manželom sa tešíme ked si už ide konecne lahnuť.
Odpovedať
...a kde si davas robit kuchynsku linku? ja uz mam nejaku predstavu ako by mala vyzerat, ale vobec netusim u koho si ju dam urobit...asi najskor obeham nejake tie kuchynske studia...a podla toho sa uvidi ;-) ...tak to sa uz tesim ked sa tam prestahujeme, myslim ze to bude take "mlade sidlisko" :-D aspon ked budem mat deticky tak sa budu mat s kym hravat :-D :-D :-D
Odpovedať
...ja som tu obehla kopec kuchynských študií, ale nakoniec som sa rozhodla pre Kiku, lebo už v cene kuchynskej linky sú 4 vstavané spotrebiče a vynde kuchyna za celkom slušnú cenu, ja chcem do L. .... aj ty máš kuchynu spojenú s obývačkou? .... Som rada, že som tu našla niekoho kto bude bývať blízko lebo ked som na materskej tak nemám čas sa moc s niekym zoznamovať.... inak moje meno je Katarína a tvoje?
Odpovedať
...jeeeeeeej sranda aj ja som Katarína ;-) ;-) ;-) ...takze rovnaky rocnik, rovnake meno a mozno aj rovnaka krvna skupina :-D :-D :-D ...kuchynu mam spojenu s obyvackou, tiez planujem asi tak ako ty ale chcem to este spojit s barom takze take "necele ucko" :-D ...tak to je super ked sa v kike da kupit takto kuchynska linka a este aj so spotrebicmi, urcite sa tam tiez pojdem pozriet, jaaaaaj uz teraz sa tesiiiiim ;-)
Odpovedať
Ja som toho obehala neúrekom, môj muž už nevládal a o malom ani nohovorím....ešte sa pôjdem pozrieť do Topolčian do Decodomu, ked pôjdem k našim, aj oni rbia pekné kuchyne.... ....tak potom dám vedieť.... ... a koho bol nápad kúpiť byt v Stupave? ...odkial pochádzate?
Odpovedať
...jasne, budem sa tesit, ked mi niekto poradi ;-) ...ja som z vychodu a manzel je z Bratislavy, ale uz 7 rokov zijem v bratislave... ...bytik sme si planovali kupit, ale vobec sme netusili kde, najprv sme chceli ostat v ba, ale pri tych cenach sme sa rozhodli ist mimo, tak sme to troska sledovali a ked sme videli tieto byty, tak uz sme nevahali :-D bolo to dost take rychle rozhodnutie, ale myslim, ze nelutujeme ;-) ...podla toho co pises ste z Topolcian a byvate teraz v ba? a preco ste sa rozhodli pre Stupavu?
Odpovedať
.... ja som z Partizánskeho a manžel je z Prieval, to je záhorie.... .... bývame v BA, ale chceme novostavbu a Stupava je kúsok od BA, tak preto sme sa rozhodli.... .... už budem musieť uspať syna, tak ak bueš mať čas tak ja tu budem okolo 7.... ...som rada, že sme sa aspon takto spoznali suseda:-)
Odpovedať
..aj ja som rada, ze sme sa spoznali, dnes uz na nete nebudem, ale zajtra ano lebo mam volno, tak ak budes mat cas tak napis pa pa :-)
Odpovedať
...tak asi si teraz budeme najakú dobu písať sporadicky....ale v pohode....aj ste si vybrali z toho štandartu čo ponúkali ? Lebo mi sme si nevybrali nič. Už tam totiž nič poriadne nebolo, tak na kúpelnu dopláceme 50000 Sk. ....ale v pohode ...aj máš predstavu kuchyne? Chceš nejakú supper modernú?
Odpovedať
ahoj kakona, tiez sme si z toho standardu nic nevybrali, to co ponukali, mi pripadalo ako z pred patnastich rokov, takze sme menili komplet kupelnu, aj dvere a podlahy. Takze doplacali sme 95tisic.Ale zase viem, ze tieto veci tak skoro menit nebudem :-) ...kuchynu nechcem nejaku super modernu, skor taku tmavohnedu, kombinovanu s nerezom /myslim tym spotrebice/ :-) a ty mas uz predstavu o kuchyni? myslim farbu...
Odpovedať
Ja mám už jednuvybratú je to farba tmavý orech s vanilkovou, je velmi pekná, ked budem mať vyzualizáciu tak ti ju môžem pslať.... ....v trojizbákoch máte asi väčšiu kúpelnu ako máme my...naše je velmi malá, ale ten druhý byt 2-izbový čo nám ponúkali tak ten mal väčšiu len to nebolo moc dobre riešené. ... Kolko má tvoja obývačka s kuchynou?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, bola som mimo, tak som nestihala pisat, my sme v becku a tiez mame ten trojizbak s velkou terasou na ktoru sa neuveritelne tesime. Standard sme nebrali nic okrem wecka a umyvadla, ktoere potom, ked budem vediet aka pracka a pod,. tak vymenim za ine. Terminy, dufam, ze to bude nejako do konca roka aspon, lebo vraj by sa mali vsetky baraky naraza kolaudovat, ale neviem, ci to nie je len kacica. Nebudem strasit a budem optimistka, ale hadam to stihnu, lebo ak nebudem do konca roka nasasthovana prehram stavku:-) Kuchynu nam bude robit jeden kamarat stolar, cize uz nam spravi vsetko anraz, aj skrine a obyvacku,... tak to nemam strach, ze by sme nestihali, skor sa bojim, kkde to budeme skladovat, ak este nebude skolaudovane:-( A musim povedat, ze v becku sa mi jeden ten spodny s predzahradkou velmi pacil vnutornym riesenim, tak super, ze vam to yvslo, s babom je to super, len ja s mojou paranojou so zlodejmi a pod, by som nemohla byvat tam :-)
Odpovedať
Ajoj makovník... .... my máme aj havinou, tak moja paranoja nie je až tak velká.... .... ten dvojizbák čo sme si vybrali ten je podla mna velmi dobre riešený.... ...na ktorm poschodí máte byt? ... čo vravela p. pisarčíkova, tak kolaudácia B by mala byť v oktobri...tak uvidíme...Tak potom môžme aj osobnú návštevu hodiť.... .... ten váš stolár je dobrý?
Odpovedať
kakona: tak ta kuchyna v takej kombinacii moze byt velmi pekna, ved ked uz budes mat vizualizaciu tak posli :-) ...pravdupovediac ani neviem kolko ma nasa kuchyna s obyvackou, predstavovala som si to troska vacsie, lebo sme sa minule o tom bavili s manzelom, ze asi ake velke to je, a neni to bohvieco :-S ale co uz :-( budeme sa musiet nejako popasovat s tym co mame. Ved ja aj tak neplanujem tam mat velky nabytok, jedine tu kuchynsku linku na mieru a do obyvacky len sedacka a malicky kusok nabytku na tv Makovnik: takze mame potom rovnake byty, len v inych domoch :-D inak ohladom tej kolaudacie si myslim, ze to bude asi kacica, zeby kolaudovali vsetky naraz, lebo A-cko ma mat byty do konca septembra, a my C-ecko do konca novembra, ak by sa to este aj natiahlo, tak pochybujem zeby do vtedy cakali, pokial viem, ked to nie je skolaudovane, nemozu tam byvat, ze? /to si iba ja myslim 8-) ale neviem ci spravne 8-) / ...moja kamoska, ktora ma vo Vajnoroch tiez taky bytik na prizemi so zahradkou to riesili poplasnym zariadenim x-)
Odpovedať
boba: ...ja teraz bývam tiež vo Vajnoroch v byte s predzáhradkou, preto sme to riešili tak.... .... naša kuchyna s obývačkou by mala mať necelých 30 m, ale neviem to teraz tiež na sto percent.... ... tak s tebou mám vela spoločného? A nevýva ta tvoja kámoška na Šachorovej? Alebo na Širokej, ja bývam na Šachorovej.
Odpovedať
kakona: myslim, ze ta kamoska byva na sachorovej, ale nie som si 100% ista ;-) to su take nove domy, robilo sa to cez area rk ...a vy tam byvate v tych novych bytoch? mne sa to tam velmi paci inak tiez take mlade sidlisko, ked som bola na navseteve u tej kamosky, same mlade maminy s detickami :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, Kakona: robil kuchyne a ine veci aj priatelovym kamaratom - ten stolar je velmi sikovny. Uz sme ho dohodiili jednym nasim kamosom, ktory tam tiez ale v Acku kupili a bude robit este jednym nasim susedom v becku, takze ma plne ruky prace :-) Ale malo by by t vsetko nacas... No kolaudacia neviem,... ja dufam, ze ten koniec oktobra pre becko bude real termin, ale vraj este dost vela veci ktore uz mali byt /a nie su pre nas laikov viditelne a dolezite/ este nie je, tak neviem. Ale ak to bude tak smekam klobuk a neuveritelne sa uz tesim, lebo podnajom uz ma nebavi :-))) Boba: no mame rovnake, nas ta terasa dostala a hlavne to, ze sme presne vo vyrezem cize sa pozerame na kopce a ked je pekne, tak vidno kusok ruin Pajstunu. Kamosi uz sa teraz vytesuju na balkonovice.... ;-)
Odpovedať
1
2
47
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?