Kúpa domu pri Malackách - dochádzanie do Bratislavy

Prajem pekný deň, uvažujeme o kúpe domu v časti Vampil, blízko Malaciek. Momentálne však bývame úplne v inej časti Bratislavy, tak nevieme, aká je v smere z Malaciek do Bratislavy situácia so zápchami. Nájde sa tu niekto, kto by mi poradil, ako ráno cca o 8 vyzerá cesta z Malaciek do Ba? Ďakujem za hocijaký príspevok :)
Odpovedať
Z Vampílu cez golfpark, následne cez obchádzku pri priemyselných parkoch a napojenie na dialnicu bez problémov ... Sem tam zápcha na vstupe do BA, ale to je tam bežné.
Odpovedať
Profilova fotka
Z Vampílu do BA po dialnici nie je problem Ani zapchy nebyvaju nejake strašné Skôr by ma zaujímalo ako odtiaľ budú chodiť deti do školy Vampíl je úplne mimo Malaciek
Odpovedať
@kuratko22222 Dakujem pekne za odpoved. Aj to je jedna z veci nad ktorou rozmyslame. Zatial deti nemame a ked sa podari tak ms v Malackach a potom by sme chceli ist niekde uplne inde. Ale dom by sme chceli uz teraz. Mate pravdu je to od ruky ale prostredie je tam velmi pekne a celkom casto chodia autobusy. Snazim sa najst si o tej oblasti co najviac info ale vela toho nenahadzam.
Odpovedať
@michaljansky Dakujem pekne za odpoved :-)
Odpovedať
@katusiak nie je zaco, ale som toho isteho nazoru ze tejto lokalite by som sa radsej vyhol. Lokalita je skorej pre rekrecny ucel - vikendovy dom, chata... na trvale byvanie urcite nie, to uz su lepsie okolite obce ako vampil.
Odpovedať
Vampil je na polceste Ma-Pl.štvrtok, takže 2 autá do rodiny, neskôr vozenie deti do školy, škôlky, krúžky atď ani nehovorím, za mna radšej lepšie vybavená obec, pripadne mesto ako tieto štvrte mimo civilizácie i keď niekomu to pracovne môže vyhovovať a dochádzanie a služby, vybavenost nerieši.
Odpovedať
Profilova fotka
No je to chatova oblasť. Neviem ako je to tam z trvalym pobytom napríklad.
Odpovedať
Manželovi sa v tej oblasti veľmi páči, dom by bol priamo na okraji lesa, stromy hneď za plotom... Ale mňa tiež odrádza to, že človek musí mať dve autá, všetko je od ruky, aj keď nie ďaleko. Je tam už postavená ulica s asi 15 domami a za hotelom sa budú stavať ďalšie domy.
Odpovedať
@kuratko22222 nepatrí to pod Plavecký Štvrtok tak ako Píniová Alej ? Pretože potom trvalý pobyt Plavecký Štvrtok. Napríklad dieta do MŠ Malacky može byť problém.
Odpovedať
Áno, je to Plavecký Štvrtok
Odpovedať
@katusiak Vampil je chatarska cast Plaveckeho stvrtku, bez auta sa od tadial nikto nikam nedostane, podla mna pre mladu rodinu uplna zufalost pre deti (skola, skolka...) to iste aj Piniova alej, bez auta to je v tychto castiach ako byt bez noh :-D Dostupnost do BA je dobra pokial sa dostanes na dialnicu pred 6:45 max 7:00 potom sa to zacina strudlovat a zvykne to byt dost nabite ale hybe sa to relativne, pokial sa nikto nevyseka v Sitine, takiez sa to dost zgrupuje a spomaluje na pripojeni Lamac, DNV... Vlakom je to z Mauaciek, Pl.stvrtku a Zohoru cca 30min. na hlavnu stanicu. Skor by som sa orientoval na obec bud. Pl.stvrtok, Zohor pripadne samotne Malacky, alebo Lozorno :-D
Odpovedať
@mateson neni problem dat dieta ani do MA ani do Labu, etc. a zla nie je ani skolka ci sukromna skola v Pl.stvrtku.
Odpovedať
Článok sa načítava...
No manžel robí vo VW a chodí na 6 tak preňho je to ideálne :) len pre mňa asi komplikovanejšie. Priamo z odbočky k hotelu ide autobus a chodí aj celkom často, neviem, aký býva plný a ako to so zápachami cez mesto. Hľadali sme aj tieto ostatné oblasti ale ceny sú veľmi "pekné" ...
Odpovedať
@quakdafak tak nad Štvrtkom by som vôbec neuvažovala na ich mieste. Lozorno-ceny úplne niekde inde, Malacky detto. Preto tak ide"úžasná"Piniova alej". Pretože cena.Zohor je V pohode. Ale Vampil A alej sú určite lacnejšie.
Odpovedať
@mateson cena neni uzasna ani v Piniovej aleji :-D V com je taky rozdiel medzi Zohorom a Plavecky stvrtkom... ??? Koli ciganom ??? :-D ukaz mi dedinu (obec) okrem Labu kde nie su na zahory do 50 a mozno aj 100 km od BA :-D ty su vsade :-D na rozdiel od Pinoviej aleje a Vampilu mas v spomenutych obciach aspon ake take sluzby, ale hentam je clovek uplne odrezany, ja by som tam nesiel ani na dochodok :-D Este jedna poznamka cena v Zohore sa moc nelisi od Labu a ani od Pl.stvrtku :-D Lozorno je cenovo trochu vyssie.
Odpovedať
@quakdafak ja by som tam tiež nešla V tom máš pravdu. Lozorno nie je trocha vyššie ale veľa. Čo sa týka bývaniA vo Štvrtku tak O tom ja budem zbytočne debatovať. Býval si tam niekedy?
Odpovedať
@mateson poznam to tam :-D a viem ako sa tam byva. Paradoxne ludia ktorych poznam tak su tam spokojny, cim to je ? Jasne ty co su pri osade asi spokojny nebudu ... to poznam len jedneho z tej oblasti a ten spokojny moc neni, inac je to OK, aspon podla domacich.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Dobrý deň, prosím Vás v ktorej oblasti sú osady v Lozorne a v Zohore? Hľadám tam dom, aby som vedela čomu sa mám vyhnúť
Odpovedať
@empevita Aké osady máš na mysli?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?