Kto sa chystá stavať montovaný dom z okoloa TN?

Profilova fotka
staviate alebo sa chystáte stavať montovaný z okoloa Trenčína Nove mesto nad váhom :-) je tu nejaká spriaznená dušička s ktorou by sme pokecali o stavbe
Odpovedať
Profilova fotka
my sa chystáme stavať máme vybraný projekt a spravený predbežný rozpočet a inžinierské siete napíšte kto sa chystá ešte stavať
Odpovedať
Ahoj. Som z Trencina, ale momentalne byvame v Drietome kde mame aj pozemok a chceme zacat na jar stavat. Rozhodovali sme dlho a vyhral montovany dom. Konecne sme nasli aj projekt, ktory by vyhovoval takze hura do toho :-) . Kludne sa ozvi, pokecame.
Odpovedať
kukloska, a od akej firmy si dávate montovačku?
Odpovedať
mame zatial ponuky od fy z Trencina realdom a z Dubnica MPA drevodomy. Obidve mi boli doporucene ludmi co uz maju od nich domy. Ale este neviem z ktorymi zacneme. Ale bude montovany. Skus pozriet www stranky ak to nepojde daj vediet, pozrierm doma presny nazov.
Odpovedať
Profilova fotka
my ideme stavať cez bánovsku firmu a preojekt máme s o stránky www.domnamieru.sk
Odpovedať
Profilova fotka
kukloska aj my chceme stavať v drietome :-)
Odpovedať
klatarinka308: Takze budeme drietomanky? Ja som sa z TN ale predali sme nas krasny bytik a byvam u svokry. Pozemok mame asi 500 metrov od nich, takze to budeme mat pod dohladom. My sme vyberali projekt velmi dlho, nevedeli sme co chceme a co nie aj achitekt nam kreslil a nakoniec vyhrala novinka v Prodome. A kde mate pozemok? My smerok ku kostolu v takej tichej ulicke. A aka je to firma v Banovciach, nepocula som nic, ze aj v Banovciach, ak to nie je tajne / aspon meno/ 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Katarínka - IP
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj kukuloska ak budeme stavaať tak pri ihrisku máme velký pozemok cez dom na mieru
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?