Kto býva na Zemplínskej v Senci?

Byva niekto na Zemplinskej Senec alebo ju pozna. Dik
Odpovedať
Profilova fotka
@seff Áno, my sme tam bývali s manželom zopár rokov :-)
Odpovedať
@blondiee83 a v ktorej bytovke? s vytahom alebo bez?
Odpovedať
Profilova fotka
Tuším prvá bola bez výťahu, my sme bývali v tej poslednej, s vytahom. @seff
Odpovedať
@blondiee83 ako sa vam tam byvalo nemali ste tam nejake problemy so stavbou a tak vseobecne. a este Vas poprosim ake ste mali naklady a na kolko izbovy. Dik
Odpovedať
Profilova fotka
@seff Byvalo sa tam podla mna velmi dobre - ludia boli velmi mili, niektore vtedajsie kamaratstva u nas stale pretrvavaju napriek tomu, ze uz tam vyse roka nebyvame. No viem, ze to povodne osadenstvo sa tam dost pomenilo a vacsina sa odstahovala bud do vacsieho, alebo zacali stavat. Cize k momentalnym obyvatelom sa vyjadrit neviem - ale predpokladam, ze to budu mlade rodiny. Problemy so stavbou - podla toho, ake mas na mysli. Viem, ze problemy na zaciatku boli - zopar nekvalitnych veci - ako v kazdej narychlo postavenej novostavbe - ale casom sa to utriaslo - nekvalitne spravena strecha, ktoru odniesla veterna smrst (ta sa hned po tom opravila), nie vsetky rohy v miestnostiach boli pravouhle (nas pripad v kuchyni), nekvalitne uchytene geberity. Ale toto su podla mna take viac menej prehliadnutelne veci. Obrovska vyhoda bytu boli rezijne naklady - my sme mali 3 izbovy byt a naklady okolo 80 -90 eur (kurenie, vodne stocne, vsetky mozne poplatky) plus elektrina - cize z tejto stranky sme boli velmi spokojni. Dalsa vyhoda bolo detske ihrisko - ak planujete alebo mate deticky, je super, ze to je po ruke, takisto billa je nedaleko. Jedina nevyhoda je, ze pomaly sa to tam viac a viac zahustuje, ale to asi vsade ;-( Jaj a my sme mali byt otoceny smerom k tomu dets. ihrisku a pocut vlaky - najma v lete, ked je otvorene okno - ale na to si casom clovek zvykne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@blondiee83 moji znami ktori byvaju v tej poslednej bytovke spominali ze im obcas plesneju rohy v izbach, hlavne ak tam cez zimu nechaju susit pradlo. no s tym je vraj problem iba v bytoch z prednej strany bytovky. tolko strucna info z druhej ruky:)
Odpovedať
@seff My byvame na Zemplinskej uz 5rokov a je tam super. Ale mame len 2i byt, takze sa budeme musiet poobzerat po vacsom, kedze uz sme traja. Ak by sme nasli v nasej bytovke, bolo by to super, ak nie, bude nam luto, ze budeme musiet ist odtial inam. Jedine problemy sme my mali s balkonovimi dverami, ale boli dostelovane a uz je to ok. Sem - tam je prasknuta omietka, co vsak sa ani necudujem, lebo mury isto este sadali. A uz spominana strecha, ktora bola vymenena a zatial drzi ;-) Naklady mame cca 65€ + 20€ elektrika, co je uplne super. Aj ked sa dost susedov pomenilo, stale tu byvaju vacsinou mladi ludia, pribudaju deticky, takze na ihrisku je veselo. Vlak je ozaj pocut, ked je otvorene okno, ale vnimala som to mozno prvy polrok, teraz uz ani neviem, ze tade chodi.
Odpovedať
Profilova fotka
@yaninca Hej, na to som zabudla - tiez som pocula, ale my osobne sme nemali..mozno tie byty na rohu z prednej strany - my sme mali susedov z oboch stran :-) @seff Inac radi spominame na to obdobie, ked sme tam byvali :-)
Odpovedať
Dakujem za info.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte, vie mi niekto poradiť, či sa dá dostať zo železničnej stanice na Zemplínsku nejakým autobusom?
Odpovedať
nie, mhd jedine chodi tento bus http://www.senec.sk/index.php?doc_id=... inak dialkovym na bratislavsku a odtial peso, takze to uz rovno mozes ist peso zo zeleznice @oblivian
Odpovedať
@biene jeeežiš, budem tam prvýkrát a k tomu večer... :P ďakujem za info :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@expert1972 hlásia stále chladno a veterno
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?