Košice - ktoré sídlisko je naj?

Zaujímal by ma Váš názor ktoré sídlisko v KE je najlepšie - čo sa týka vybavenosti, MHD, dostupnosti, čo najmenej neprispôsobivých a pod. Môže byť aj ulica. Samozrejme Luník 9 nie. Ďakujem.
Odpovedať
Najkrajsie sidlisko je podla mna Nad jazerom. To si pamatam zo studentskych cias.
Odpovedať
Podľa mapy to nevyzerá zle. A doprava? Nemali ste veľa komárov?
Odpovedať
Kazde ma svoje pre a proti. Dostupnost dopravou do centra je u kazdeho dost problem, pokial to nie je akurat Juh a Kuzmanka. Teraz ked sa opravuju elektrickove trate, tak je to uplne na porazenie, ale to sa hadam do roku 2020 skonsoliduje. Parkovanie je vsade problem, uz aj na KVP I, kde sudruhovia nestihli zahustovat je problem s parkovanim. Neprisposobivi su rozlozeni celkom rovnomerne. Nie sice priamo na sidliskach, ale niet takeho kde by sa kazdodenne nedostavili ku krmitkam a nevyberali z aktualnej ponuky. Obyvaju okrajove casi okolo sidlisk. Okolo celeho mesta ich je celkom dost, aj ked na LXI su najkoncentrovanejsi. Ale odtial vyrazaju na zasobovacie vypravy do celeho mesta. Bezdomovcov ma kazde sidlisko svojich, aj nafetovanych a ozratych hulakajucich asocialov. Vybavenost v konecnom dosledky vsade rovnaka. Vsade su skoly, skolky, obchody, kostoly (okrem Tahanoviec, tam este stale len stavaju), polikliniku. Niektore su na rovine, niektore na kopci, co ma svoje vyhody aj nevyhody.
Odpovedať
@klingonka zavisi od toho co cakas. Cigani su vsade. Osadnici len na luniku. Kazde sidlisko ma nieco pre a proti. Vybavenie je vsade dobre a dostupne. No a najvacsie kriterium su peniaze 😂 a metraz. Zacni tym a vyprofiluju sa ti lokality.
Odpovedať
@zita19 no dovol 😂😂😂 jak nedostavane sak tu mame 2 papundeklove kostoly
Odpovedať
@eeffka to som netusila. Ja som myslela, ze mate len ten nedokonceny HoTaP oproti Metru. Ale asi papundeklovy lepsi ako ked sa na KVP sluzili omse v skolskej telocvocni a krucifix visel na rebrinach a farar vzyval Pana s ocami upretymi na kruhy :-D :-D
Odpovedať
V centre sú byty zbytočne predražené. Asociáli sú aj tam. Asi pôjdem na Terasu. Na 1. dojem sa mi páči. A asi je tam všetko. A ten kopec nejako prežijem. Možno že je aj niečo lepšie. Veľmi tie sídliská nepoznám. Ale po5 rokoch môžem ísť inde.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?