Kde nájdem v Bratislave štartovacie byty?

Profilova fotka
Ahojte, byvam v Bratislave a mám záujem s priateľom bývať do nejakého štartovacieho bytu - 2i. Tak do 90 000€. Z možností sa mi páčia byty na dostihovej dráhe - Starohájska. Má s tým niekto skúsenosti? Poznáte nejaké iné lacné nové byty? Díkes za odpoveď, Ivett
Odpovedať
Profilova fotka
bytydostihovadraha
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, byvam v Bratislave a mám záujem s priateľom bývať do nejakého štartovacieho bytu - 2i. Tak do 90 000€. Z možností sa mi páčia byty na dostihovej dráhe - Starohájska. Má s tým niekto skúsenosti? Poznáte nejaké iné lacné nové byty?
Odpovedať
Čau. Do 90 tis€ to kupiš snádˇ v tej lokalite Dost. dráhy aj zrekonštruovaný 3 izbák ;-) My hľadáme. Zatim čau
Odpovedať
Profilova fotka
Origalaxis, tie byty, to je zrekonstruovana ubytovna.. neviem ci to ma taku kvalitu ako novy byt.. ale za nove byty by som to nepovazovala... ceny su sice fajn, ale napriklad ta miniaturna kuchynska linka by mne osobne nestacila, otazne je aj zivotnost bytov, kedze ubytovna uz je dost stara, a stara budova moze mat o par rokov dalsie problemy, zaujimave by bolo vediet kolko sa tam plati do fondu oprav. Inak lacne byty su aj v Podunajskych, ale zas zalezi o aku lokalitu mas zaujem.
Odpovedať
@origalaxis nic v zlom ale vyhni sa zrekonstruovanym ubytovniam. Videl som duo house vo Vrakuni a veru bieda aj ked financne super. Myslim ze pri rozpocte 90.000Euro v dnesnej dobe najdes slusny 2 izbovy byt a vo viacerych BA lokalitach. Napriklad prednedavnom kamoska predavala novostavbu za 82500. Petrzalka, Ba Sustekova 49 plocha bytu 41 m2 (jednoizbovy) 3. nadzemne podlazie balkon pripojka na internet vsetky materialy v byte boli zmenene zo standardneho vybavenia novostavby na nadstandard (bezpecnostne dvere, obklady, dlazby a podlahy) 3m dlha vstavana skrina oddelujuca spalnu od ostatnej casti wc geberit kuchynska linka z masivneho dreva vstup do domu s vratnikom cez pracovne dni obchodiky na prizemi do Auparku 10 min pesi na hradzu na korcule 2.5 km (3 min autom) vsetky 3 mosty nablizku prva a posledna krizovatka z dialnice z Trnavy je 100 m od domu.
Odpovedať
Profilova fotka
no problem je, ze my mame nejake kriteria a ziaden z bytov, ktore sme videli, sa nam nepacil. Toto by sme si mohli zariadit podla seba. V novostavbe taky lacny byt 2i nekupim. V BA samozrejme. Ci sa mylim? Chceme sa vyhnut stavebnym upravam bytu - starsieho.
Odpovedať
Profilova fotka
Ruzinov - ulica na Piesku, novostavba s balkonom za 85.000, Ruzinov - ulica Banselova, 2 izbovy za 74.000, podla mna daju sa najst, ak nechces zasadne ostat v Petrzalke.. urcite lepsie ist do noveho niekam.
Odpovedať
@origalaxis ako sa tu spomina su aj novostavby a konkretne v BA. Treba sa len poriadne rozhliadnut. Ked na nete najdes niekolko novostavieb v tej cene tak potom osobne urcite bude ponuka este vacsia. Viem ze vo vystavisku BA je nejaka galeria novostavieb mozno si to chod tam zmonitorovat mas tam viacero developerov na kope a uvidis co vo vasom rozpocte ponuknu. 2 izbovy byt za 90 musis bez problemov v BA kupit. Ked si das tieto kriteria v akomkolvek realitnom vyhladavaci tak tam par bytov najdes. No a co sa tyka toho ze nezodpovedal vasim kriteriam tak napis ake mate kriteria.
Odpovedať
Profilova fotka
no da sa zohnat, ale kriteria su: nie je to holobyt, teda su tam veci, kt. vacsinou byvaju vsade v standarde je dobre disozicne rieseny (ma chodbu, rozumne rieseny) je v BA hocikde takmer, cim blizsie do centra, tym lepsie je to novostavba do 10 rokov (ale pokial je zariadena, tak musi byt zariadena podla nas :) a takych je malo) ma balkon (lodziu, terasu), min. 1x nie je na prizemi zavedený plyn je vyhodou bude to postavene a skolaudovane najneskor do konca 2010 do 90 000€ a podobne, neviem, ci ma napadlo vsetko. ale hladam uz velmi dlho :( a nicň ale ta galeria novostavieb je dobry napad, dik!
Odpovedať
@origalaxis takisto neodporucam Starohajsku, ani ine prestavane ubytovne (Duohouse alebo Kobe Development v Raci). Su to len stare budy za podla mojho nazoru cenu ineho noveho bytu. Je to lacnejsie len preto ze to je male. Pri vasom rozpocte 90-tisic a hladani 2izb odporucam ist do stareho tehloveho bytu v dobrej lokalite (to uz bez problemu dostanes, i ked bude treba hladat), ako do novostavby. Sama pises, ze vam ide o startovacie byvanie (cize odhadujem tak 5 rokov byvania) a vtedy nema zmysel ist do novostavby, kde prave v tomto obdobi budete musiet vychytavat vsetky muchy a znasat neochotu dodavatela a developera ich odstranovat... Radsej zabehnuty tehlacik v dobrej lokalite, ktory na hodnote mozno naberie. Prerobena ubytovna moze mat o 5r pokojne nizsiu hodnotu ako dnes.
Odpovedať
Profilova fotka
skuste pozriet aj toto bytyvinohrady je to blizko pri elektrickovej zastavke...do centra 10 minut...a nie je to petrzalka:)
Odpovedať
@origalaxis uvedom si jednu vec. Kupujete byt na 5-10 rokov s tym ze ho budete chciet predat. Co najviac hybe cenou bytu? Lokalita a dispozicne riesenie. Vacsina tych akoze novostavieb (prerobene ubytovne) maju dispoziciu taku ze ked to raz kupis uz to nepredas. Ja som pozeral byty v BA 1 a nasiel som zopar bytv skoro na kazdom portali. Ano, su to starsie byty ale zase su tehlove a v dome kde je aj okolie uz zabyvane a podobne. Upravis si ho podla seba a nehvoriac o tom ze tie byty maju mnoho krat okolo 60-80 metrov stvorcovych co pri "novostavbe" nedostanes ani v tej ubytovni. Urcite starsi byt v lokalite Nivy (kosicka, mileticka, a podobne), Stare mesto (okolie rozhlasu, mytna, tabakova a pod.) pripadne nad lafranconi alebo hore na hradnom kopci ako je horsky park. Investujete do starsieho bytu ale obyvatelneho a mozno vam neostane len ako startovaci ked bude mat 60-80 metrov.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?