Je tu niekto z Miloslavova, Alžbetinho Dvora?

ahoj najde sa tu aj niekto s miloslavova ci alzbetinho dvora? :-)
Odpovedať
1
2
8
Profilova fotka
ahoj ano, my uz mame pred stahovanim :-) ty uz byvas?
Odpovedať
ahojte, ja z vedlajsej dediny - Štvrtok 8-)
Odpovedať
ahoj ,no ja este nebyvam ale mam tam svokrovcov a sme tam skoro kazdy vikend :-) a snad coskoro aj budeme byvat :-)
Odpovedať
halo?nikto ???
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj arabeska :-) my by sme sa tam mali sťahovať na jeseň, máme tam rozostavaný barák, a chystáme sa dostavať, len zatiaľ hladáme firmu, tak hádam sa podarí a začneme stavať čo najskôr x-) . Je ako je tá nová časť v AD, že za kostolom sa odbočí do ľava a na konci. nie si náhodou s Petržalky? alebo od kiaľ ťa poznám s MK?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, kili - myslis pri Kacine? potom budeme susedky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
arabeska - a vy v ktorej casti AD budete byvat?
Odpovedať
Profilova fotka
cia, to fakt netuším :-D zatiaľ som tam bola len párkrát. je tam aj pár bytových domov, čo stavala tá firma čo nám predala pozemok. teraz ma napadlo, že to bol tuším bývali kačín, som najprv nepochopila správne to slovo :-N . V ktorom dome bývaš ty? Možno si naň spomeniem, lebo sme ich nedávno obkukávali. Už si ani presne nepamätám, či sú to presne naši susedia alebo je to obpozemok, ale vedľa máme taký pekný moderný barák, čo je tmavobordovej farby zo šedou strechou, moooc krásny x-) . A ešte jedna idnícia, náš barák je s tými holubami :-N :-N :-N
Odpovedať
ahojte, tak ja sa k vam pridavam, my sme prave dnes podpisali zmluvu na pozemok a aj na dom tak sa tesim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
cia, jé, kukala som, a my máme rovnako staré deti :-) , len ja do marcoviek neprispievam, lebo termín mali v júni, tak sme akože júnovčiatka.
Odpovedať
Profilova fotka
kili - tak viem priblizne ktory je vas dom. Cez vikend som uspavala malu v kociku a prechadzala sa po ulickach. Mne sa velmi paci ten bordovy dom, povodne som aj ja chcela taku fasadu, ale uvedomila som si, ze sa hodi na tak modernejsie domy. My mame klasicky bungalow v poslednej ulicke, ako koncia radovky tak hned vedla, este bez fasady. Zatial nebyvame ale ak vsetko pojde ako ma, tak do 2 tyzdnom budeme. Vy mate taky velky domcek a podpivniceny? Lebo to viem ktory je. scarlette - v ktorej casti budete stavat?
Odpovedať
cia my sme kupili na tej ulici ktora vedie od dunajskej luznej cez zeleznicne priecestie, po lavej strane je taka ta klasicka kocka dvojposchodova, to kupila svagrina a my sa k nim nastahujeme a hned za nimi pozemok
Odpovedať
Článok sa načítava...
jej sa tu zbierame x-) kili,ja byvam teraz v ruzinove :-D do temy petrzka xodim len kvoli kamoskam ;-) v alzbetinom dvore byvaju moji svokrovci a my sa tam xystame stavat,a to bude na juznej ulici,teda tusim sa to tam tak vola :-N tym si niesom moc ista je to tam kde je teraz kvetinarstvo u noriky.... cia,nevies kedy je tam teraz na den deti program?
Odpovedať
Profilova fotka
cia, áno, to sme my. Fakt strašné, ja som chcela taký pekný domček a naši postavili toto. Vtedy som sa totiž rozhodla, že stavať nejdeme, tak začali oni a môj oco nevedel čo povymýšľať 8-( , ale už k tomu prístup nemá a začne sa hádam čoskoro robyť :-) vy máte ten bungalov na konci, čo je celý taký zamurovaný a trčí tam taký drevený domček pre deti?
Odpovedať
Profilova fotka
ten má tuším fasádu, tak asi nie..... no, niekedy sa tam musím popozerať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
scarlette - tak to budes trosku dalej ako my. Aky domcek chcete stavat? arabeska - to budete susedky so scarlette :-) A vy aky domcek budete stavat? kili - no ten je tusim o ulicu skor ako my. My sme ta posledna ulica a nemame este ani zateplene, len holy ytong. No ten vas je fakt velky dom, ale aspon sa tam vsetci pekne pomestite. Keby by ste chceli zacat dokoncovat?
Odpovedať
Profilova fotka
scarlette - prave som si vsimla, aky domcek chcete stavat. Pekne, velke izby aj kupelna, taky americky styl mi to pride. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
cia, na tej ďalšej ulici sme ani neboli, tak keď tam niekedy pôjdeme, tak kuknem :-) no je fakt veľký, až nás to desí, ale našťastie veľké to robí len tá pivnica, ináč má 150m2, čo nie je až tak hrozné. teraz hladáme firmu, resp. moja mama hľadá, len sa obávam, či takýmto tempom tam vôbec budeme bývať do vianoc :-p . Rozhodli sme sa totiž už tuším vo februári a už je máj a ešte sa nič nedeje.
Odpovedať
Profilova fotka
cia, škoda, že to nie je váš barák, čo som si myslela, už som sa tešila, ako po tom domčeku budý malí loziť :-D
Odpovedať
cia nam sa s muzom strasne paci, dufam ze ho aj zaplnime casom :-) inak chceme zacat stavat buduci rok tak uvidime
Odpovedať
Profilova fotka
kili - tak drzim palce, aby ste zacali co najskor a mohli byvat. :-) A neboj, uz sa pracuje na nejakom mini ihrisku - zaciname s pieskoviskom :-) arabeska - o MDD netusim, ani som nevedela, ze sa tam nieco taketo deje, len ze na ihrisku sa v lete rodinky s detickami stretavaju scarlette - neboj, zaplnite ho urcite, len asi najskor budete chciet postavit, vsak?
Odpovedať
Profilova fotka
cia, tak super :-D
Odpovedať
cia nie, najprv riesime babo, na byvanie budeme mat trojizbovy byt u svagriny, oni budu mat druhy byt, ten dom co kupili je dvojgeneracny s dvoma bytovymi jednotkami co je super.
Odpovedať
Profilova fotka
kili :-) scarlette - tak teda drzim palce, ked to mate tatko vyriesene, je to super. Mozete si priamo dozerat na stavbu. :-)
Odpovedať
no to ma nenapadlo ze to vlastne budeme mat pod dozorom :-N
Odpovedať
scarlette to asi fakt budeme susedky :-) supis... cia,minuly rok bol uplne perfektny program pre deti na tom ihrisku vselijake sutaze a tak x-)
Odpovedať
arabeska a vy kedy budete stavat?
Odpovedať
scarlette,uz o tom doma rokujeme,zhaname info tak snad coskoro :-)
Odpovedať
tak drzim palce aby ste sa rychlo rozhodovali, my sme sa uz dohodli ze zacneme buduci rok, tento rok uz toho bolo dost a chceme este posetrit nejaku hotovost
Odpovedať
a uz ste teda na 100percent rozhodnuty pre ten domcek co mas v albume?inak nemas ty pozemok oproti radovke?alebo vedla takeho cukrikovo ruzoveho domu?
Odpovedať
1
2
8
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?