Hviezdne bývanie - krajné byty na prízemí Hviezdoslavov

zdravím :-) je tu niekto, kto kúpil byt v projekte Hviezdne bývanie v Hviezdoslavove? Zaujímajú ma najmä rožné byty od cesty .... Chcela by som podebatovať :-D . Ale budem rada ak sa ozve aj niekto, kto tam kúpil byt aj na inom mieste :-)
Odpovedať
1
2
8
ahoj, predvcerom som si rezervoval 1.1.1ku cize rozny byt hned prvy. ma nevyhody, ale aj vyhody. v podstate ku kupe dojde, uver je schvaleny, uz len cakam na nejake povolenia... chcel som povodne krajny byt v dome s parnym cislom (poobede slnko na zahradu, v zime vyhoda vyhriatia obyvacky slnkom), ale to by som v podstate musel cakat a nebola by taka dobra ponuka na hypo ako teraz. tak som sa rozhodol pre bytovku 3, kde mi to v ten den hodinu vopred niekto vyfukol :) . tak nakoniec zakotvim v 1ke. :D plno hluposti pisem. podstata - pytaj sa
Odpovedať
:-) tak predsa len sa niekto nasiel, to je byt so zahradkou?
Odpovedať
@smajliicka ano byt so zahradkou
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
vcera som sa tam bol prejst a normalne ze sa tam byva super :) budu novi susedia :)
Odpovedať
Profilova fotka
Caute, teda byva tam uz niekto z vas? Ten projekt ma velmi zaujal a samozrejme zaujimaju ma realne skusenosti obyvatelov. Ake su vlastne minusy? (okrem letiska a prepchatej cesty na BA :-)
Odpovedať
Profilova fotka
čawte my tam bývame uz 3 mesiace-býva sa tam super. Samozrejme su tam plusy aj minusy. Co sa týka letiska- nie je to az tak pocut takze pohoda. My chodime do BA cez most pri Bratislave -sice je tam panelovka-a práve to veľa ľudí odrádza- ale je to rýchla cesta za 20 min sme v centre Ba. Okrem toho chodia tie nové vlaky ktoré su rýchle, pohodlné a klimatizované.Ak chcete niečo konkrétne vedieť kludne píšte. ;-)
Odpovedať
my tam byvame uz 3 mesiace bez plynu a teda teplej vody a aj zatial nepodstatneho kurenia. po 3 mesiacoch od zaplatenia stale nemame listy vlastnictva, lebo vsetky procesy zo strany predavajuceho boli omeskane, pripadne chybne. ak sa vam to zda normalne, kupujte aj dalej byty v tomto projekte. mne sa to normalne nezda, vsetci vlastnici su uz na nervy z investora, ktory arogantnym sposobom naznacil na porade, ze to nie je jeho problem. byty su vyhotovene v dost zlom stave (standard realizovany - SIKO a Moderny byt), je mnozstvo reklamacii a mnozstvo inych sa este istotne ukaze. inak byvanie je super, mam byt so zahradkou, susedia su super. cesta do BA - ja osobne cez Kosariska ... za 20 - 25 minut sme v meste ci je zapcha alebo nie je. vzdy rovnaka skoro prazdna cesta. bytovky 3-6 budu dokoncene bohvie kedy, predajcovia naslubuju ... istotu nemoze mat nikto, ani oni.
Odpovedať
Profilova fotka
dost tvrde slova normalne sa teraz bojim ci to je dobry napad ist do toho. ale co uz som zaplatil rezervacny poplatok.mne osobne sa tam velmi pacilo.dnes mi prave volali z tej firmy moderny byt idem si vybrat ten standard.ale ja ma zase nazor ze v tejto republike to lepsie asi nebude.dufam ze do mesiaca max dvoch sa tam nastahujem.potom sa mozno stretneme.
Odpovedať
Tvrde ale pravdive ... vsetko by som osobne ozelel, avsak 3 a viac mesiacov cakat na plyn a potom pocut developera ako pred vsetkymi naznaci, ze to nie mje jeho problem a ze mozme byt radi ze byty boli lacne, to uz je privela ...bolo toho viac, cim nas sokoval a nechcem to tu rozoberat ... treba to teraz uz len vyckat :-) a dufat ze v zime sa njecoi vyrazne nezhorsi ...
Odpovedať
Profilova fotka
moderný byt je maximálne predrazení a to vám pani S. oznámy ze je vsetko z Polska alebo z Cíny-ak si nieco viete spravit svoj pomocne nenechajte si robit od nich také malickosti ako vrtat policky, zrkadla...vsetko si kupite o 50 % a viac lacnejsie v hornbachu ci v baumaxe....
Odpovedať
Hviezdne bývanie K 21.8.2012 si SPP prevzalo rozvody do uzivania. 30.8.2012 bola podana hromadna ziadost o pripoj bytov na odber. Ako bolo na porade spomenute, prislub SPP na ukoncenie papierovania je do 13.9.2012. Ak by to zalezalo od nas, pripoj SPP je k 2/2012.
Odpovedať
dobry den,chcem sa opytat ci sa uz viriesili tie minusy?ako to vlastne je s tym plynom co sa udialo?
Odpovedať
Článok sa načítava...
minimini, cakame.. nic ine nepomoze.. ja som bez plynu 10 dni, neviem si predstavit 100 dni :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@flx ziadne letisko ziadna prepachata cesta. lietadlo preleti sem tam smer BA ale to je vo vsetkych prilahlych dedinach pri BA, a to vonejske letisko ci ake to je ani nevies ze je. Ak si zvolis spravny cas na cestu do BA, neni problem takisto
Odpovedať
a inak spokojnost?je tam aj nejaky domovnik?ako to tam funguje
Odpovedať
Profilova fotka
správcami sa stali ludia z HB akurat sa teraz volaju inak. do 10.9 si máme zvolit za kazdu bytovku zvlast domových dôverníkov ktorý budu v buducnosti komunikovat so spravcami...tak uvidime ako to bude fungovat ]-( po prvej schôdzi sme dostali príslub ,ze nas budu viacej informovat ako doteraz...zatial sa snažia..uvidíme či ten plyn vybavia do konca mesiaca... Keby neboli tie prieťahy inak sme maximálne spokojní..
Odpovedať
je tam aj vela mladych rodin vsak?
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som tie problemy s plynom nepripisoval len na stranu devlopera.ako vsetci vieme SPP je monopol a podla toho sa aj sprava.mam kolegu ktory cakal na pripojenie svojho domu na plynovu siet skoro dva mesiace a to si vykopove prace robil uplne sam ale oni mali stale cas.Ved ked sa pozriete na stranku SPP tak mi to podla ich grafa vychadza min na 3 mesiace pripojenie.dnes sme si boli vyberat standard.bratislavskeho letiska sa netreba bát neni to ziadny new york ani paríž 8-) .ja byvam vo vrakuni a da sa to prežit.
Odpovedať
Profilova fotka
@minimini sú tu samé mladé rodiny väčšina zatial bezdetných. zatial sme tu videli asi nejaké 4 rodinky s detmi. Veková kategoria je od 22-35 + nejaké 2 starsie pani...
Odpovedať
super sa tesiiiim
Odpovedať
Profilova fotka
@minimini cely Hviezdoslavov je mlada rodina :)
Odpovedať
@minimini ty zvazujes kupu? alebo uz si kupila? my sme tiez v tomto projekte, zatial suhlas s jaano69.. pravda byva kruta ale naco mazat med, ked sami na to pridete? veci sa nedeju podla idealnych predstav, (niekedy ani uplne samozrejmych) ale ak zohladnime na kolko byt kupujeme a preco.. my sme osobne nenasli nic viac co nas presvedcilo.. ..
Odpovedať
zvazujem kupu ,no aj mne ten projekt najviac vihuje aj cenovo aj to ze je to novostavba proste je to ono co hlada....ake problemy su tam vsetko,zaujima ma to?niekto si to chvali ale zase su aj negativen ...tak ak mozete napiste mi aj negativne aj pozitivne nech sa viem rozhodnut...dakujem
Odpovedať
@minimini v skratke . negativne veci vyplyvajuce z procesu vystavby a nedotiahnute veci spojene po odovzdavani bytov. Pri kazdych dvoch bytovkach ktore budu odovzdavat to bude urcite inak.--len my sme na zaciatku takze si vsetko prezijeme.. Pozitivne - je hladisko ktore uvadzas aj ty... celkovo pohlad na to kde chces zit a co ti ma priniest tvoje vysnivane byvanie
Odpovedať
Ahojte, chcem sa opytat ako ste postupili s plynom? Uz mate termin zapojenia?
Odpovedať
Profilova fotka
minulý týzden sme boli podpisovat ziadosti uz o zapojenie plynomeru-cakame na telefonat kedy nam to zapoja..samozrejme majú na to 30 dni-bolo nam prislubene ze do týzdna to bude. tak uvidime.
Odpovedať
Super! Tak drzim palce nech to je cim skor, ja kupujem byt v 6. Dome, dufam ze taketo problemy nebudeme mat, neviem si predstavit ze by som bol tak dlho bez teplej vody, nebodaj kurenia. Chcel som sa opytat, co sa tyka internetu a tv ako a za kolko to mate poriesene ;)
Odpovedať
je tam vyhradny provider ISPER, tv s netom (standardny balik) stoji 24 eur .... net je dost rychly, dokonca castejsie rychlejsi ako by mal ... TV asi 60 kanalov ....
Odpovedať
Profilova fotka
a telekom tam nie je vobec?
Odpovedať
nie, telekom nepride pokial sa mu to neoplati pre viac bytov. takze neskor mozno ano, ale ktovie za akych podmienok. ten isper nie je az taky zly ,internet ide rychlo, telka v pohode, je to pohodlne zavedene do kazdej izby, maju dynamicku adresu, takze pripojite tolko kablov a zariadeni kolko vladzete :) ... sem tam vypadne net a potom zas ide. za 24 eur viazanost len 1 rok, pripadne aj bez viazanosti je dobry deal.
Odpovedať
1
2
8
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?