Čo hovoríte na lokalitu Duality v Rovinke?

zaujimame sa o tento projekt, neni tu este niekto kto zvazuje kupu? co hovorite na tuto lokalitu? a ake su skusenosti s tymto developerom? ozvite sa niekto, dik.
Odpovedať
1
2
5
Profilova fotka
ahoj, aj my s priatelom tam zvazujeme kupu..odporucam ti skupinu rovinka cez vasebyty tam je pomerne dost info o lokalite a tak..na jednej strane zapchy a smrad zo slovnaftu a nejakej hydinarne, ale zase klud, ticho, blizkost jazera, pekne novostavby, mladi susedia..ktory bytik konkretne sa vam v duality paci?
Odpovedať
Profilova fotka
http://video.markiza.sk/archiv-tv-mar... Odporúčam-ďalej si môžeš pozrieť môj album a uvidíš sám 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojcek. jankajanka pozrel som si lamparen. parada.oci pre plac. novostavba s bazenom v kazdej izbe a niekto tam ma urcite aj kvaplovu jaskyňu. ako ste nakoniec dopadli, lebo rekonstrukcia tychto porúch je dosť naročna hlavne na nervy. Da sa to riešiť. Podľa záberov z lamparne ide o dosť veľku sanáciu objektu.
Odpovedať
Profilova fotka
peterko neriešia to nijak.Niekde spravili niečo, niekde nespravili nič.Sranda je tá, že si vyberajú komu odstránia závadu ktorú máme všetci.
Odpovedať
na www.vasebyty.sk som našla predaj dvoch rozličných projektov v Rovinke jeden sa volá Nové centrum /o tom bol príspevok v Lampárni/ a druhý sa volá Duality a je to kúsok za Rovinkou, v poli, nikde nič len tri dvojposchodové domy a nejaká radová zástavba, ale to nepatrí pod Camelot....boli sme sa tam pozrieť na vzorový byt, celkom sa nám to pozdávalo, myslíte, že aj táto stavba bude podobne odfláknutá?? 3.izb. byt je za 105500 Eur, chceme si na to zobrať hypotéku, ja som na materskej a neviem si predstaviť, že to kúpime, 30 rokov budeme splácať nehorázne splátky, jesť budeme asi suché rožky...a potom nám tam bude zatekať a v každej izbe bazén a plesne, tak teraz neviem, keď v Bratislave nevieme zohnať byt, ktorý by nám vyhovoval....
Odpovedať
Profilova fotka
lea79 ..tazko povedat..my sme sa tam tiez boli pozriet, ale rozmysleli sme si kupu toho bytu..jednak pod vplyvom informacii odtialto a z lamparne, a kedze sme rodeni bratislavcania, zvyknuti ze vsetko mame pod nosom, uvazili sme ze to cestovanie nam za to nestoji.. ten smrad zo slovnaftu teda tiez nie je bohvieco.. tiez sme si nevedeli predstavit, kedze sme chceli ist do toho bytu pod strechu, ze nam to bude celu zimu zatekat, plesniviet a podobne.. radsej starsi rokmi prevereny byt v nejakej dobrej lokalite, ako toto..
Odpovedať
Včera sme sa išli pozrieť na byty v Novom centre, majú voľné posledné dva byty, nevedia ich predať, tak znížili ceny...za 2.izb. pýtajú 71000,- a za 3.izb. 79000,-. Ten 2.izbový má niekoľko nedostatkov, príliš malé okno v kuchyni, takže je tam tma, bol čerstvo vymalovaný, takže zrejme aj nejaké plesne tam boli, ale už nie su, zle je vyspádovaný balkon a dá sa cez balkon prejsť k susedom :-| , ďalej bolo vidieť, že vymieňali plastové balkonové dvere za nové... vodovodné trubky sú vedené v podlahe, takže nedajbože, aby niektorá praskla, tak nielen, že vytopíte susedov, ale máte totálne zničenú celú plávajúcu podlahu, taktiež materiál použitý na strechu je úplne na h...o vďaka tejto diskusii a príspevku v Lampárni, sa radšej poobzeráme po byte priamo v Bratislave ešte šťastie, že sme sa dozvedeli pravdu o tejto stavbe, keby sme to kúpili ...no neviem ako by to s nami dopadlo...
Odpovedať
No pokial viem tak Nove centrum 2 je na tom podstatne lepsie ako 1. Ale je to naozaj individualne. Mne sa tie byty v nom zdali velmi malicke a preto by som o tom ani neuvazoval. Inak Duality je projekt Camelotu tak isto ako nove centrum.
Odpovedať
3.izb byt Duality má 79m2 a terasa 8,6m2 čo mi celkom vyhovuje, nezdá sa mi to malé, ale ak je to rovnako zfušované ako nové centrum, tak nemám záujem
Odpovedať
no Duality si podla mna dali viac zalezat .. no a ja som za male oznacil Nove centrum. Developer je ten isty ale stavitel je iny aj ked je to viac menej ten isty majitel.
Odpovedať
ano, pozreli sme si aj 3.izbák v NC a je pravda, že dve izby sú dosť malé a obývačka je spojená s kuchyňou :-S
Odpovedať
no obyvacka spojena s kuchynou je asi vsade ale tie izby to je katastrofa. My mame izby 20m a 16m a aj to sa mi zda take ze by som chcel viac.
Odpovedať
Článok sa načítava...
:-) to máte fajn, v projekte duality sú 3.izbáky, ktoré majú kuchyňu samostatnú, už tam treba dať len dvere namontovať, lebo nie su v štandarde
Odpovedať
no tak to je fajn ze kuchyna samostatna .. ta terasa inak len tak tak vychadza na sedenie. My mame terasu 13,9m a len tak tak tam vtrepeme sedenie pre 6 ludi .. no a potom mame balkon 2x7m co je skoro uplne nevyuzitelne tak tam mame rastlinky a tak .. len lavicu a nic ine .. Ja osobne by som Duality zvazoval ako projekt .. jedine co ma odradilo je ze je to v strede nicoho. Jasne ak to kupujete na 15-20 rokov tak to bude v zastavbe a nebude problem sa dostat kamkolvek aj pesi .. teraz to je ale dost od ruky.
Odpovedať
aj mňa sklamalo, že je to v poli, nikde nič, ale byt sa nám páčil, tak sme zvažovali jeho kúpu, ale teraz nemáme odvahu to kúpiť :-(
Odpovedať
lea myslim ze budu mat niektore byty hotove a este nepredane tak v tom stadiu by som ja do tej kupy isiel ked uz uvidim holobyt alebo podobny stav a budem s nim spokojny.
Odpovedať
realitný maklér hovoril, že by mali byť byty na Vianoce už dokončené, aby mohli byť ľudia už na sviatky v novom... no aj to je riešenie, že by sme počkali, kým nebudú hotové a potom kupovali...veď platiť hypotéku a bývať v starom byte a čakať pól roka a možno aj viac, ak nestihnú dokončiť novostavbu...to sa nám nechce
Odpovedať
no predpokladam ze bude hotovy stredny dom na ktorom uz robia vonkajsie zateplenie a omietku. Urcite by som pockal na to ked sa tam nastahuju ludia a riesil kupu az v druhom alebo tretom dome. Normalne si tam zazvon niekomu alebo chodievaj tam a opytaj sa ako sa tam byva a tak. Nemyslim ze v momentalnej situacii budu mat hned vsetko predane a nebudes si moct o pol roka az rok kupit byt.
Odpovedať
asi to tak nakoniec aj dopadne, počkáme, kým dokončia stavbu a vyberieme si potom....ak budeme mať šťastie, tak nebude predaný aspoň jeden byt na 1.poschodí
Odpovedať
tak v Novom Centre sa im podarilo predať už všetky tie plesnivé byty, nanovo ich vymalovali a predávali s výraznou zľavou, ale ľutujem nových vlastníkov, keď zistia čo vlastne kúpili
Odpovedať
Profilova fotka
@lea79 tak ako inak by to predali ? :-|
Odpovedať
šťastie, že existuje táto diskusia, inak by sme to kúpili možno aj my....a to by nedopadlo dobre...takže ďakujem zakladateľovi tejto témy a janke, ktorá pridala link na lampareň ;-)
Odpovedať
my sme v rnc 2 zatial velmi spokojni...klo klop klop, ziadne plesne ani zatekanie. viem ze par spodnych bytov ma problemy s plesnou na podlahe, ale to je tym ze su to spodne byty a plesnie to od spodu. byva sa nam skvele, uzasni susedia, blizko do obchodu, parkovanie pred domom.......jedinym minusom su zapchy. takze my zatial velka spkojnost a nepocula som ani od ziadneho nasho suseda ze by sa stazoval........ale je pravda ze rnc 1 bola ina kava.....inak ten posledn trojizbak mame oproti a tiez sa mi nezdalo ze by plesnel ci zatekal........ a za 79000 to bola pre nasich susedov podla mna super kupa. za to v BA kupite tak maximalne plesnivy panelovy dvojizbak niekde v petrzalke na prizemi.
Odpovedať
tak fajn, keď ste tam spokojní a nemáte problémy s plesňou... my sme radšej kúpili oveľa drahší byt priamo v Bratislave
Odpovedať
tak ak vam neorbila problem cena, tak je urcite lepsie byt priamo v BA, to je bez debaty
Odpovedať
to je pravda ze byt priamo v BA je lepsie. Ja by som ale velmi vyberal lokalitu. No a pravdu povediac ja som rad v Rovinke lebo mam 2 deti a myslim ze vyrastanie na dedine aj ked v predmesti BA bude pre ne vhodnejsie ako na sidlisku v BA.
Odpovedať
Profilova fotka
@lea79 tak som rada že ti to pomohlo a som rada že ste už našli ten svoj :-).A už aj bývate ?
Odpovedať
@jankajanka ešte nebývame, do konca novembra by mali ukončiť výstavbu a potom bude kolaudácia..nasťahovať sa môžme až niekedy vo februári
Odpovedať
Profilova fotka
@lea79 a ak sa môžem opýtať, pre aký projekt ste sa rozhodli ?
Odpovedať
Je tu vobec niekto kto isiel do tohto projektu? Duality? Inak RNC2 by ma tiez zaujimalo ako dopadlo. JE tam kvalita tych bytov lepsie ako v jednotke? jankajanka vy ste ako pochodili s bytom. Uz ho mate v poriadku alebo sa este stale trapite?
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?