Čierna Voda - Panónsky háj I a II

Profilova fotka
caute baby. slubene forum..... inac ma napadlo neviete nahodou co sa chysta ako polyfunkcia na pozemku pri radovkach? dufam ze taky maly obchodik a nie krcma :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Kate, neviem co mam byt ta polyfunkcia v ramci PH, ale este jedna polyfunkcia ma byt na suchom mieste, tam ako pri ceste koncia radovky PH. Teraz su tam take obrovske kopy. Tak snad v jednej z nich bude aj nejaky obchod. Inak sa tam chysta supermaket v Monarskej Aleji :-) ale to je uz trosku dalej.
Odpovedať
tak sme sa presunuli do vlastnej temy...super :) uz len najst niekoho z PH1, lebo vsetky ste tusim z PH2
Odpovedať
ahojte, aj mne to takto vyhovuje, nejako nas tam prevalcovali... :-o
Odpovedať
cicushka, a ked vam len teraz zacali stavat, kedy budete mat ten domcek hotovy?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, neviete nahodou kolko metrov od cesty budu postavene radovky? Ja mam poznacene od Riesime Byvanie, ze 7 metrov. Cez vikend sme sa boli pozriet na CV, trosku sa potesit a radovky oproti (take tie inak orientovane ako 34,35 a 32) pri stromovej skolke alebo co to tam je, su uz vymerane. Jeden z nich tam ma aj vapnom urobene vnutorne obrysy. Ale to ma zarazilo, ze je to az 11 metrov od cesty. Tak teraz neviem, ci aj tie nase budu postavene 11 m, a tym bude vzadu mensi fliacik travy, alebo len tieto druhe (mali dlhsie pozemky). Nemate niekto info ako to ma byt?
Odpovedať
ahoj hapci, neviem ako radovky, nam povedali, ze 6,5 metra od hranice pozemku (mnesa ani to nepaci), podla mna je to zbytocne daleko, plytvanie pozemkom, radsej by som tu plochu vyuzila za domom.
Odpovedať
pozerala som sa teraz na tie pozemky na mapke, a tie vaše poz. maju rozlohu 224 m2 a tie za cestou ináč otočene su 264 m2, sú dlhšie, takže je dosť možné, že domy maju byť v strede pozemku. ale to je dobraaa blbosť. no ja by som urcite zavolala do Ries. byv. a spytala sa na to. Nič za to nedáš. :-) (ovplyvniť to asi už neovplyvníš, ale aspoň budeš mať jasno.) ;-)
Odpovedať
sarina) niekedy v oktobri by mal byt hotovy...ak nebudeme robi dalsie zmeny :-N
Odpovedať
a vy hapci, kolko času maju na radovky? kedy by vam ich mali odovzdat do uživania?
Odpovedať
ozaj baby, zajtra zacina, výstava nabytok a byvanie v Nitre, a trvá až do soboty Nejdete sa inšpirovať?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, aj ja som tu :-) Na vystavu do Nitry urcite ideme, ale az v sobotu. Zatial mam len matnu predstavu, ako budeme zariadovat, tak sa moc tesim, dufam, ze nasajem vela podnetov 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
hapci aj ja mam od architektov info a podorysy kde je uvedene ze je to 7 metrov. ako hovorila Sarina tie radovky pri skolke maju dlhsi pozemok, preto asi ta vzdialenost je vacsia. teda aspon duuufam... :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
to Janka188: vitaj v klube PH. ;-) dufam, ze sa ti podari najst nase nove forum... neviem ci si citala cele stare forum, ale budeme skoro susedky. deli nas len jeden pozemok....
Odpovedať
ahoj, jasne ze som nasla, len maly ma odusu zamestnava. teraz spinka tak mam chvilku cas. hned som sem hodila kuk. ;-) inak tiez mame info ze je to 7 metrov, tak dufam ze to mezmenia. to by sme museli grilovat v obyvacke :-S a aj tem uz som zabudla aky dlhy bude ten pozemok za domom. musim sa pozriet do papierov. a nikto tu nema drobcov? alebo planujete? tusim iba jankatomi caka, pokial si dobre pamatam. a ak sa smiem opytat, ako ste stare (mlade)? ja mam 27 a muz 29 rokov. do nitry sa asi nedostaneme, ale nabytok si cast berieme z nasho stareho bytu a ostatne by sme chceli riesit vstavanymi skrinami. uz len kuchynu budeme riesit. uz ste rozmyslali kde si date robit kuchynu? tak len piste nech mam co citat ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, pre istotu som volala do RB. Radovky, ktore mame tu na tomto fore budu 7 metrov, tie co su rozmerane, maju dlhsie pozemky, tak preto je to viac. Aj mi odlahlo, tiez sa sa uz videla grilovat v obyvacke :-). Co sa nas tyka, tak zatial deticky mame iba v plane :-). Co sa tyka tej mladosti, tak som na tom rovnako ako Janka.
Odpovedať
Profilova fotka
cauko janka :-) my cakame chlapceka v juni, ja mam 28 - zatial, muz 29. Ked budete niektora organizovat tu grilovacku (ci uz v obyvacke alebo za domom) :-D dajte vediet, x-) mozno z nas bude nejaka partia, ked sme tak rovnako stari (teda mladi, samozrejme). Janka, ozaj, vy kde teraz byvate? Kam chodis s malym k lekarovi? Ja si musim este pred porodom dohodnut pediatra, ale netusim, kde.. vo Vajnoroch viem ze je nejaka ordinacia, a mozno aj v Grobe, ale neviem, ci dobra.. Ak niekto viete, poradte.. Vdaka.
Odpovedať
Profilova fotka
baby na tu grilovacku ste pozvane k nam...bude 15.8.2009 :-D inak ja mam 29, priatel 30 a nas drobec by sa mal objavit tento rok v maji :-)
Odpovedať
janka) aj ja mam drobca :) Nellka bude mat 6 mesiacov. Ale ako vidim, staaaale som jedina z PH1 a vyzera to tak, ze si budem musiet grilovat sama. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
cicushka, nevadi, ved len prejdes cez ulicu a si u nas x-) Baby, mna len hneva, ze ja jedina na Ciernej Vode uz teraz byvam, a ze teda nebudem mat este s kym kocikovat, ked sa drobec narodi, ale musim cakat, kym sa vsetky nastahujete.. ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
Kate2 dakujeme za pozvanie, pozerala som do diara a tento termin mame este obaja volny :-D
Odpovedať
kate2 a si si ista ze dovtedy budeme byvat? ja dufam ze sa to nepretiahne. sice je v mluve ze do 15 mesiacov ale ako som pocula z inych projektov tak kludne to moze trvat dlhsie. snad to nebude pripad PH. no ale ja neviem ci budeme volni, maly bude mat 18.8.2009 tri roky, tak asi budu ine oslavy. alebo budeme prebehovat po dvoroch ci zahradkach ci ako to mam nazvat. no ved nejako to vymyslime. jankatomi, spolu uz kocikovat nebudeme :-( ale ved nas bude vasich zaucat do vselijakych huncuctiev. a pediatra mame tu v petrzalke na strecnianskej a aj tu zostaneme, lebo som velmi spokojna. inych lekarov ani nepoznam. a este otazocka, uz ste rozmyslali akej farby budete mat fasadu?
Odpovedať
no teeda, tuším som tu najstaršia, brrr :-S :-( ;-( ja mam 30 1/2 (o 4 mes. 31 r.), moj muž je tiež mladší (nová móda?), práve o týždeň má 29 r. Deti nemáme, ale plánujeme, ....postav dom, zasaď strom, a potom niečo zamiešame :-D . snáď sa to podarí na prvú šupu, no v mojom veku :-o , uvidíme, nelámem si s tým zatiaľ hlavu.... do 35tky casu dosť 8-) . ahoj janka188 vitam ta medzi nami. patríš k radovkám alebo máte objed. samostat. stojaci dom?
Odpovedať
aha pardon, jediny kto ku mam mladšieho muža som ja, som to zle prečítala :-N . asi som už unavená.
Odpovedať
Profilova fotka
janka188, ja som chodila na Strecniansku cele detstvo az do skoncenia VS :-) tak ze by som isla s krpcom este k mojej starej lekarke (uz tam asi ani nerobi, to by musela mat aspon 65 rokov). A ku ktorej chodite? Napises mi prosim ta meno? Vdaka.
Odpovedať
Profilova fotka
Teda pozeram baby, ze ked ste chodili na Strecniansku tak ste tam asi aj niekde v okoli byvali :-) . Ja som tiez z Petrzky, teraz uz dost dlho v Pezinku. Ale inak som byvala na Lietavskej. Ste odniekadial z okolia?
Odpovedať
Profilova fotka
hapci - Budatinska, teraz Cierna Voda s rodicmi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a na ktoru zakladku si chodila? Ja na Budatinsku
Odpovedať
sarina, my sme radovka, pozemok 32 jankatomi, chodime k Medzihorskej, ona je trosku ( asi 100 metrov) dalej od strecnianskej a je to tam take mile. su tam este aj Zahradnikova a Hlavacikova. a co som ja robila prieskum ako tehulka tak Zahr. a Medzih. su v kurze. hapci, zs holicska
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, a co tie fasady?
Odpovedať
ahoj hapci, my sa s mužom nevieme zhodnúť (on chce kombináciu bielej a žltej/krémovej, a ja hocijaku len žiadny odtieň zltej)..... tak som to vyriešila tak, že nech sa on vyburi zvonka a ja si zariadim podľa seba interier domu. Včera sme boli na vystave v Nitre a chytal zo mňa záchvaty, lebo nad všetkým čo malo pásiky (zebrano) a bolo hnede (najlepšie ako uhlík), som híkala, tak bol na nervy. :-D .budem sa musiet važne zamyslieť, čo bude hnede a čo nie, lebo ináč tam budeme ako v bunkri :-o . (Ale bol statočný z čoho som bola úplne v šoku :-o ), lebo prešiel so mnou každý :-N pavilón a bez frfľania!) Inak myslím, že tento rok, je tá výstava slabá. Na internete nájde človek oveľa viac inšpirácie. Môj dojem -sektorový nábytok, polske sedačky,.... :-S , pomaly nič z toho, čo sa nachádza tu v albumoch o čom väčšina sníva. :-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?