CEMWOOD na vyrovnanie podlahy... Mate skusenosti?

Profilova fotka
Ma niekto skusenosti s CEMWOOD-om?
Odpovedať
Ahoj, neviem či to je ešte aktuálne, ale my máme s tým skúsenosti. Je to veľmi dobrý materiál. Vyrovnávali sme s tým podlahu v staršom prízemnom dome v hrúbke asi 15 cm. Už to máme 1,5 roka a bez problémov. Jednoducho sa s tým robí (robili sme si to samy) a je to pevné a stabilné ako betón, plus to dýcha takže nemáme problém s plesnením. Môžem len odporučiť.
Odpovedať
Profilova fotka
@kako23 a kolko to stalo ?
Odpovedať
@majkoj tuším to bolo nejakých 1200 EUR. Nepamätám si to úplne presne. Ale my sme dávali veľkú hrúbku. Nie je to najlacnejší materiál ale keď sme si porovnali napr. betónovanie (hlavne časový rozdiel a schnutie) plus firma, ktorá by nám to musela robiť...tak by to bolo podstatne drahšie. Takto sme mali hotovú podlahu za necelé dva dni a robili sme si ju samy (ja a manžel).
Odpovedať
Profilova fotka
@kako23 1200e kolko m2? alebo kolko ste toho davali? tiez asi budeme zarovnavat, a premyslame ze cim... naspodu mame skvaru, na tom je asi 5cm vrstva nejakeho betonu odlahceneho, alebo co to je... to je na niektorych miestach dopraskane... moze ist ta drt na to??? na zarovnanie? alebo sa to bude hybat po pokladke podlahy?
Odpovedať
@j_ank_a išlo to v hrúbke až 15 cm a plocha tej izby bola cca. 20m2. Myslím, že by mohla ísť na to podľa mňa. skús sa poradiť priamo s firmou izonovum. s nimi sme to riešili.
Odpovedať
Profilova fotka
@j_ank_a odporucam skor Liapor z toho co citam je to 3-4x lacnejsie ako toto. http://www.modrastrecha.sk/blog/majko...
Odpovedať
Profilova fotka
@majkoj dakujem, dnes to skusim odfotit ako to u nas vizera a pridam sem.. zvladneme vyrovnavat aj sami??kde by sme to kupili??
Odpovedať
@majkoj dosť sme si o tom študovali v tom čase a Liapor je síce lacnejší ale nedá sa s ním robiť tak jednoducho ako s cemwoodom, nevieš po tom chodiť pri montáži čiže to by sme samy asi ťažko zvládli a ďalšia obrovská nevýhoda, sú to guličky naplnené vzduchom, ktoré časom môžu praskať a tým pádom podlaha môže sadnúť a tiež to vydáva vraj zvuk pri tom. nám sa to nepáčilo.
Odpovedať
Profilova fotka
@kako23 aaaaale , vsak som to cele spravil absolutne sam. Nic nemoze praskat, je to expandovana hlina, robi sa z toho beton a stavaju sa z toho domy. Rovnako nic nesada a nevydava zvuky, to su len argumenty aby ste si kupili 3x tak drahy material :)
Odpovedať
Profilova fotka
@j_ank_a ci zvladnete, tazko posudit ja som to robil absolutne sam bez pomoci. Ja som to kupoval v Prespore.
Odpovedať
@majkoj asi nie sme takí šikovní :-) Veď v pohode každý si vyberie čo sa mu páči. Nám sa Liapor nepáčil, vybrali sme si Cemwood. Porovnávali sme najmä kvalitu a jednotlivé technické vlastnosti a áno úprimne sme zaťažení na drevené materiály, aj preto u nás vyhral.
Odpovedať
Profilova fotka
@kako23 to je vsetko v poriadku, kazdy si moze vybrat co sa mu paci, len treba argumentovat pravdivimi informaciami, to je vsetko co som chcel tym povedat :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@majkoj argumentovala som pravdivými informáciami.... mám túto informáciu od jedného pána, ktorý bol toho svedkom, že zákazník reklamoval Liapor práve pre toto. Neviem môžno to závisí od použitej hrúbky a roznášacej vrstvy alebo tá podlaha bola prosto nejako zle spravená neviem ale musela byť celá demontovaná. Ale reálne tam bol dokázaný spomenutý problém. Nikdy by som si nedovolila argumentovať nepravdivými informáciami ani na anonymnom fóre. Nie som ten typ človeka. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kako23 ja netvrdim, ze to robis umyselne, bola si proste uvedena do omylu :). Tie informacie pravdive proste nie su :). Predpokladam, ze ten pan co bol svedkom, zaroven predava CEMWOOD :)
Odpovedať
@majkoj žiadny produkt podľa mňa nie je dokonalý, každý má svoje chyby a hlavne keď sa nedodrží správny technologický postup stanovený výrobcom môže nastať problém. Nebol to pán, ktorý predáva Cemwood. Radili sme sa s mnohými odborníkmi na podlahy nielen s predajcami či už Liaporu alebo Cemwoodu. A tá informácia pravdivá je. Uzavrime túto debatu, lebo podľa mňa nikam nevedie. Každý máme svoje skúseností, názory a svoje preferencie. Len som chcela reagovať pani, ktorá založila túto debatu lebo sa pýtala na cemwood, s ktorým mám osobnú skúsenosť. To je všetko. Nič viac. Pekný deň prajem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kako23 Dakujem velmi pekne. Este stale je to aktualne a uvazujeme o tom... Presne taketo informacie o Liapore mame my od ludi co ho pouzili a po par rokoch im podlaha vrzgala, kedze sa Liapor pohol, pripadne nastal problem co ste spominali. Ten sme vylucili, kedze chceme investovat do kvalitnej drevenej podlahy a nechceme riskovat, ze nam po case zacne vrzgat a podobne. Dakujem velmi pekne za pozitivnu recenziu, znie to velmi dobre. Este stale nad CEMWOODom rozmyslame... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kako23 ja viem som nenapravitelny paranoik, ale KaKo nie je nahodou Katarina Kohari kontaktna osoba firmy Izonovum, co predava CEMWOOD ? :)
Odpovedať
@majkoj Prosím!!! to snáď nemyslíte vážne?! nie ani náhodou...tak toto je sila....človek chce poradiť svojimi skúsenosťami a hneď ho tu obviňujete...Prepáčte, ale nemám nič s izonovum, som len ich spokojný zákazník. A radšej sem už opäť niekoľko rokov nebudem chodiť presne kvôli takýmto premúdreným pánom. Vy nie ste normálny.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
S CEMWOOD-om som pár krát pracoval. Stabilný materiál, dobre sa s ním pracuje.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
1m kubicky za 400,-ojro tak to je veru dobra paľba! https://eshop.potichu.sk/produkt/cemw...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@kako23 Dobrý deň, premýšľam nad týmto materiálom a chcem sa spýtať či náhodou nemáte skúsenosti, kladné alebo negatívne, so zaťažením? Plánujem to použiť v kuchyni a kuchynský drez je relatívne ťažký, preto sa pýtam. Vďaka.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?