Bývanie v Oldzi

Ahojte, hladame pozemok v okoli Bratislavy a natrafili sme na pozemky v novej casti Oldze - byvate tam niekto?Ako sa tam byva?Ako sa dochadza do Bratislavy? Dakujem za kazdy prispevok:)
Odpovedať
ahoj,ja byvam v Oldzi uz asi 5 rok,ale nie v novej casti,co by ta konkretne zaujimalo,na pisanie je to dost dlho,mne sa tam paci velmi,musis mat rada klud a pohodu,tam sa akokeby zastavil svet a cas,musis mat proste taketo nieco rada,ziadne obchody ziadne rusne casti,absolutne nic,ma to svoje caro,tam sme si akokeby vsetci rovni
Odpovedať
@branislavov108 no prave preto sme si tuto lokalitu vybrali:) ten klud nas ocaril.....a na to, ze za kazdym rohom nemame nejaky supermarket si dufam zvykneme rychlo:) ked som pisala prvy prispevok, nad pozemkom tam sme iba uvazovali, teraz ho uz vlastnime:) Dochadzas odtial do Bratislavy? ak ano, ako sa dochadza?
Odpovedať
Profilova fotka
@harka77 ak Oldza, tak pocitajte s vedlajsou dedinou - Zlate Klasy ... tu dedinu pozna snad cele SR 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@harka77 ahoj :-) my tiež bývame v oľdzi od minulého leta, ale nie v novej časti. tam sme sa boli len pozrieť, no vyzerá to tam fajn. je to tak trošku von z dediny, ale autobusovú zastávku máš celkom blízko - pri obecnom úrade. my dochádzame do BA, ale teda väčšinou autom. autobusy chodia, no z časových dôvodov uprednostňujeme auto. zvyčajne ideme krátko po 6 z domu, cez hubice, štvrtok a most celkom v pohode cesta, oveľa menšie zápchy ako keď som dochádzala do BA zo šamorína.
Odpovedať
@andyfoto zaujimave, ze ludia z Oldze so zlatymi klasmi problem nemaju, zato vsetci ostatni co tam nebyvaju ano :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kriloter :-D
Odpovedať
@ups my sme teraz v senci, tak dufam, ze to dochadzanie z oldze nebude horsie, tiez chodievame rano po siestej. a poobede z blavy sa ide ako? a tiez mas nejake zle skusenosti so zlatymi klasmi? podla mna cele zlate klasy sa drzia v zlatych klasoch a ziadna oldza ich nezaujima:)
Odpovedať
@ups mylim sa?
Odpovedať
Profilova fotka
@harka77 neviem síce, ako sa dochádza zo senca, ale nám to trvá niečo cez pol hoďku ráno. poobede chodíme skoro, keďže máme takú možnosť, tak o cca 15.15. ak sa nezastavujeme napr. nakúpiť tak sme doma ešte pred štvrtou. cestou domov sú samozrejme v BA zápchy, ale tomu sa nevyhneš ani keby si bývala v senci. no záleží aj od toho kde máte prácu. ja robím v centre, manžel na začiatku karlovky. čo sa týka tých zlatých klasov, tak osobne som doteraz s nimi nemala nijaký problém. veď aj tam žijú ľudia :-) raz či dvakrát som tu videla podozrivých počerných predávať drevo či metly alebo nejakú inú haluz. ale teda musím povedať, že tak ako inde vykrádačky stavieb fungujú aj tu. čo som počula, tak hlavne v tej novej časti. či to ale má niečo do činenia so zlatými klasmi, ťažko povedať. no ak prídu zo zlatých sem, tak aj do kvetky, hubíc, hviezdoslavova... to máš jedno... @kriloter nie ;-) teda až na tie vykrádačky, viď čo som napísala vyššie, ale či to je zlatými klasmi to ťažko povedať. osobne si myslím, že vykradnúť ťa môžu fakt hocikde...
Odpovedať
bola som tam asi 2x na navsteve v takej bocnej zastrcenej ulici, je tam fakt neskutocny klud a taka dobra atmosfera.
Odpovedať
@jamaica na ten klud sa tesim najviac....to hucanie aut a elektriciek mi uz riadne lezie na nervy - v robote ked su otvorene okna, tak to su neskutocne decibely a ked sa k tomu este pridaju sanitky, tak idem vyskocit z koze, a doma tiez byvame pri hlavnej ceste, takze ked otvorime okna, o tichu sa fakt neda hovorit
Odpovedať
@harka77 my sa stahujeme v auguste (aspon dufam :-) ) do novej casti. Dochadzat budeme za pracou do BA, tak dam potom vediet, ci sme spokojni ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zlatben super, tak to budeme "skorosusedia" :)pozemok uz mame, teraz si kreslime nas buduci dom, dufam, ze coskoro bude aj projekt a potom nas caka milion vybavovaciek....vy ste ako dlho stavali?
Odpovedať
@harka77 Ahoj skorosusedka :-) , v auguste to bude rok. Drzim palce pri stavbe a vybavovackach.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?