Bývanie v Dunajskej Lužnej

Dobrý deň! Uvažujem o kúpe bytu v Dunajskej Lužnej. Je blízko Bratislavy, má dobrú občiansku vybavenosť a je tam veľa zelene - proste má dedinský charakter. Má len jeden háčik- doprava. Ako je to vlastne s tou dopravou? Koľko trvá cesta do BA v ranných resp. vo večerných špičkách? Je to horšie ako v ostatných častiach Bratislavy?
Dobry den, rodicia maju dom v luznej, prestahovali sa pred 4 rokmi. Najprv mamina trochu lutovala, no teraz ako rozsirili cestu smerom do BA, tak cesta do BA trva do 30 minut autom, ale vyhodou je i vlakove spojenie na nove mesto a hlavnu stanicu. Cesta z prace je zevraj horsia, ta moze trvat 45-60 minut. Treba si zobrat nejake dobre CD mozno s AJ :-) . Osobne som isiel iba par krat v spicke inak chodim iba cez vikend a to je samozrejme pohodicka. Odporucam si spravit jeden den mozno i viac dni po praci program test dopravy a teda po praci vyskusat ist do luznej a uvidite, ako moc vam to bude prekazat. A aka spicka byva v casoch ked vy chodite domov. Ci akurat v tej dobe kulminuje/konci/zacina..
Profilova fotka
@carolyna ono zalezi kedy clovek chodi do prace a kedy z prace, po 8.00 je to vacsinou najlepsie, medzi 7-8 najhorsie, kedze sa v Luznej lievikuju dalsie cesty od Kalinkova a Miloslavova, tak sa stane za na Hlavnej ceste je zapcha, a az po Rovinku sa to troska vlecie, za Rovinkou su uz ale dva pruhy, takze tam zapcha konci. Mne trva cesta 30 minut, odchadzam okolo 8.30. Samozrejme da sa ist aj busom alebo vlakom. Vecer je hlavnym problemom Gagarinka ktorej sa da jedine vyhnut zozadu po Vrakunskej, kde to ale tiez byva upchate kedze je to len jeden pruh, za Gagarinkou mate moznost neist na Rovinku ale ist cez Biskupice po Vinohradnickej, minimalne vecer sa to vacsinou oplati, na km je to dalej, ale idete rychlejsie. Gagarinka je vacsinou upchata uz od nejakej 16tej, niekedy neskor, zalezi od pocasia, prazdnin atd. Este sa ale tusim stavia dalsia cesta pri Avione, ktora zrejme tiez bude viest do Vrakune, ale neviem kedy bude dokoncena, mozno 2013. Ja by som inak v Luznej byt asi nekupovala, mozno skor v Rovinke, predsa len usetrite par km, a uz musite prejst iba Rovinkou a ste mimo zapchy. Na druhej strane smerom domov mate iba jednu moznost cesty, zatial co do Luznej su dve (Vinohradnicka). Samozrejme vsetci cakame kedy bude konecne obchvat, ale to je vo hviezdach, kedze sa to kazdym rokom odklada.
Profilova fotka
pokracovanie tu: http://www.modrastrecha.sk/forum/tema...
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?