Bývanie v Bernolákove na Poľnej ulici

Profilova fotka
Dobrý deň, zvažujeme kúpu domu v Bernolákove na Poľnej ulici.. Sú tu nejakí susedia? :-)
Odpovedať
my staviame :) Snad byvame cca v marci :)
Odpovedať
Profilova fotka
Paraada, tak predsa niekto ☺ Zdravim Ta, susedka ☺ My sme si dom nakoniec zarezervovali, takze byvame snad do Vianoc... Smiem sa spytat, ako budete riesit internet?
Odpovedať
Ahooj ;) My mame tiez rezervovany, uz stoji...len sme robili upravy a pod. Fuuha internet je este daleko, ale viem, ze susedka to riesila cez Tcom a prisli jej to urobit. Alebo sa opytaj developera
Odpovedať
A kde v ktorom byvate ?....teda budete :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si rezervovali jeden z tych dvojdomov. Teda polovicu :-D No a verim, ze snad do dvoch mesiacov by sme mohli mat hotove zakladne veci "na byvanie" ..snad nie som privelky optimista :-)
Odpovedať
ale tak to ano, lebo tie uz stoja. staci ti to dat asi do standardu a potom pomaly zdokonalovat. Drzim palce, takze tak na zaciatku ulice asi byvas..lebo tie sa mi zdaju uz take hotove ? :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ano ano, prvych sedem dvojdomov je skolaudovanych. A ty si teda na tej vedlajsej ulici, vsak?
Odpovedať
Tak to potom mozno budeme susedky cez plot. Som z tej dalsej ulice - Ľanova ;)
Odpovedať
Profilova fotka
No super ☺ na tej vasej ulici je uz tusim zopar domov aj obyvanych
Odpovedať
ano sa mi zda, ze jeden :) Tych pozname, maju male dievcatko :)
Odpovedať
Profilova fotka
No to je fajn, aspoň sa môj syn bude mať s kým hrať :-) Aj vy máte nejakého drobca? :-)
Odpovedať
ahoj. Mame dvoch synov. Len jeden uz je velky a jeden bude mat rok :) a ty mas ako stareho drobca?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Jeej to skevele! Nas uz bude mat styri. Zatial mame jedneho ☺
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahojte, aj ja my budeme vasi novy susedia. V zych dvojdomoch akurat kupujeme byt😉. Ako sa vam byva?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj! Nam sa byva velmi dobre. Nastahovali sme sa pred Vianocami a rychlo sme si zvykli. Zahrada je sice stale jedna kopa blata a ulica je spinava od tazkych strojov, ktore dokoncuju baraky oproti, ale jar uz je za dvermi, tak verim, ze tu bude uz len lepsie a krajsie ☺ Kedy sa planujete nastahovat?
Odpovedať
@danculllka planujeme tak za mesiac uz byt tam. Mame hned prvy dvojdom na poschodi tak sa tesime. Vy byvate v ktorom?
Odpovedať
@danculllka a inak ako je to s tym internetom?
Odpovedať
@sklipkan86 ahaaa, takze prvi susedia z bytoviek :) To uz je v takom stadiu.ze sa tam ludia stahuju? :) Vitajte :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tie dvojdomy su ozaj krasne. Tak snad sa vam bude aj dobre byvat :-) My sme v piatom dvojdome oproti. A co sa tyka internetu, ponuka je v nasej lokalite zatial slaba, ale niekedy na jar by mali spustit optiku, tak sme sa rozhodli, ze pockame.
Odpovedať
@danculllka optika? A od koho? To by bolo super
Odpovedať
Profilova fotka
To neviem. Viem len tolko, ze mame pred domom natahane opticke kable ☺
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobrý deň, chcem sa spýtať zvažujeme nad kúpou domu na Poľnej ulici, ako sa Vám býva? resp. občianska vybavenosť sa nejaká plánuje v tej oblasti ?
Odpovedať
Profilova fotka
Občianska vybavenost zatial žiadna, zatial iba ďalej v obci. Na jar sa na konci Poľnej (Ľanová ulica) začne s výstavbou detského ihriska na troch obecných pozemkoch. Developer v nových uliciach slubil nejaku obchodnu prevádzku a kaviaren, predpokladáme, že ide zase len o reči a pozemky sa nakoniec využiju inak. Medzi lokalitou na začiatku a konci Poľnej (v okolí elektr.vedenia) je naplánovaná rekreačná zona - ihriská, park - a v plánovanej novej štvrti Nová Bažantica má pozemky Terno. Ale to je hudba buducnosti, štvrť Bažantica sa plánuje od 2011 alebo 2012. Chodí sem školský autobus, ktorý je často pokazený, ale chodí. Zastavka SAD a ID tu nie, ludia chodia do práce autom alebo na vlak, dá sa auto odstavit na vlakovej stanici, Vlaky chodia každu polhodinu, v rannej špičke 4 za hodinu. Na hlavnu stanicu to trvá 16-18 minut, na Vinohrady len 8-10. Pokial nepotrebujete byt každu chvilu nasackovaní v obchodoch a nevidíte v dochádzaní do obce/do Bratislavy žiadny problém, je to uzasne miesto na bývanie. My bývame na poslednej ulici a za nami je zatial len pole. Je tu ticho, pokoj, bývaju tu prevazne mlade rodiny a detmi.
Odpovedať
Ahojte, tak my sme kúpili teraz byt v trojdomčeku pri poľnej, je tu nejaký potenciálny sused? :) @pupsy ja som počula, že nejaký polyfunkčný dom má vyrásť presne na "mojej" budúcej ulici, t.j. Fialková, čiže pri tých trojdomoch... vraj cca do dvoch rokov, čomu ale neverím, i keď motyka môže vystreliť :)
Odpovedať
@veronika_4 Ahoj, polyfunkcia na Fialkovej nebude, mala byt na tej velkej parcele pri ceste (2373/77), ale predali to nakoniec nejakej pani, ktora to chce dat ako dedicstvo svojim trom detom, budu z toho teda tri parcely, podla info co mam. Naopak, verim, ze ta slubovana zastavka autobusu na Polnej tam casom bude, ked sa nastahuju ludia do domov na nasej strane Polnej a aj oproti, kde sa zacalo vo velkom stavat P.S. mame pozemok na Fialkovej a planujeme zacat stavat na jar.
Odpovedať
@grilmajster Ahojm, ďakujem za info :) takže budeš časom môj sused? viem že na našej strane sú ešte prázdne pozemky smerom k Poľnej.. oproti sa už aj býva čo si tak všímam pomaly, najmä v tých samostatných domoch. No tak dúfam, že keď už ten polyfunkčný nebude tam, tak nejaké tie potraviny v tejto časti Bernolákova pribudnú... čo viem, tak cestou na stanicu boli len jedny miestne, ale tie sú momentálne zatvorené (neviem či nie aj úplne)... najbližšie potraviny sú asi dva kilometre ďaleko (aspoň tie, o ktorých viem)... čo je dosť smutné, hlavne pre ľudí, čo nemajú auto a nerobia si škrečkovské zásoby doma. (ja si ich robím, ale samozrejme sú v nich samé blbosti :D )
Odpovedať
Ahojte. Taktiež rozmýšľam nad Bernolakovo Gardens. Pozerám I iné projekty. Čo sa týka zastávky v inej obci spísali ľudia oblasti list a poslali na slovak lines ktorý oslovili starostu a normálne im otvoria novú zastávku ( Slovenský Grob). Rada sa spýtať na tie isté veci...koľko trvá ráno v špičke do Blavy cesta a teda ako ďaleko je zastávka. Sú tam už cesty vybudované a osvetlením či stále po Blate? Ďakujem veľmi. Býva niekto v Bernolakovo Gardens? Keby mal niekto dačo sa podeliť ďakujem
Odpovedať
@irka84 Niet nad osobnú skúsenosť. Vyskúšajte si to presne v časoch a trasách, ktoré sú pre Vás relevantné. Alternatívne použite googlemaps. Ak cestujete autom v špičke do centra a v spičke s5, pokojte v ňom strávite aj hodinu tam a hodinu späť. Je to vysoko individuálne. Špička smerom z BA začína popoludní už o 15:00. SAD jazdiaca cez Ivanku za zdrží v kolóne pred Metrom, popoludní zase doprava stojí na okraji BA pri ovocných sadoch. Už sa tu niekto sťažoval na smrad z družstva+blízko vlak (výhoda pre dochádzanie do mesta, nevýhoda pri ňom bývať). Osobne, ak by som mal cestovať do BA v špičke každý deň autom alebo SAD a nie vlakom, tak sa tomuto smeru hľadania bývania oblúkom vyhnem.
Odpovedať
Ďakujem asi každé satelitné mestecko má niečo negatívne.
Odpovedať
@veronika_4 Ahoj Veronika, nemas prosim info, resp.ktokolvek iny :), kedy sa ma realne kolaudovat a kvoli comu su problemy s kolaudaciou tychto trojdomov? Boli sme na obhliadke a povedali nam, ze kolaudacia bola planovana 12/2017, ale veria, ze sa skolauduje 2/2018. Kupili ste to ako holodom alebo si to davate dokoncit do standardu? Dakujem za odpoved :)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?