Býva niekto v Mosonmagyaróvári?

byva niekto v mosoni?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Ešte nebývam, ale chystáme sa tam kúpiť domček čoskoro
Odpovedať
no super, ani my este nebyvame, ale coskoro, a chcem zohnat kontakt na ludi tam..kedy tam budete?
Odpovedať
tak nikto iny tu nie je????
Odpovedať
Profilova fotka
neviem presne kedy lebo stále vyberáme, ale dúfam, že čoskoro. Vy kedy?
Odpovedať
mame sa nastahovat na konci oktobra
Odpovedať
Profilova fotka
byt či dom?
Odpovedať
mame byt...ked sa ti podari zohnat kontakt na niekoho, budem rada
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
my uz v mosoni byvame :)
Odpovedať
a my v mariakalnoku :)
Odpovedať
ahojte...ja som minule pozerala ceny a celkom ma to nadchlo....ako sa tam byva? nie je problem s narodnostou a pod.?
Odpovedať
Ahojte kocky :)) zda sa, ze popularita zadunajska rapidne stupa... Ja sa chystam na investiciu do Madarska a tiez by ma zaujimalo, ako to cele prebieha... tie ceny su staaale super. Po Madarsky neviem sice, NJ som sa ucila sice 13 rokov ale uz som nim nerozpravala hodne. byvanie v Madarsku vidim ako prilezitost oprasit si NJ, a aj sa naucit HU. Aspon clovek bude hovorit plynule troma jazykmi, co nieje odveci, aksi hadate v dnesnej dobe pracu. Rozmyslam nad domcekom, nakolko ceny su tam ake su a na SKK by som sa nadychla za tu istu cenu na byt. Som rada, ze je vela ludi spokojnych a v podstate som sa nedocitala nic o nevrazivost alebo nenavisti. Jedine co nas brzdi v kupe je to, ze priatel sa boji, ze co sa stane o 5 rokov.. to ja osobne neriesim- nema to vyznam, lebo nemam vestecku gulu a zozierat sa vecami, ktore nastanu ako "MOZNO", "CO AK" atd... prosim len mi poradte ako riesite deti.. teraz to pre nas sice aktualne nieje, ale aj napriek tomu.... Ktoru realitku pouzivate? a Banku? a co hypo? nejake problemy pri vybavovani? No kazdopadne dikes za odpovede, drahe dievcata... :-D
Odpovedať
Ahojte. Ja síce nebývam v maďarsku ale 5 km od hranice.Dosť často tam behám mám tam aj zákazky a tak.Fakt je tam iná mentalita ľudí.Ešte sa mi nestalo že by sa mi niekto nepozdravil alebo na mňa niekto zazeral ako u nás.Proste ľudia sú milí.A že nevie niekto maďarsky... tak ako kdekolvek inde vonku sa naučíte tamojší jazyk tak aj tu. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ako pisem vyssie. Byvam v Mosonmagyarovar. Kupili sme tam byt - novostavbu na prenadhernom mieste. Pri kupe vsetko vybavil pravnik, ktory spisoval kupne zmluvy - takto to v Madarsku chodi. Pobyt, dane, vsetko prihlasi a vybavi. Ludia - su uplne ini ako v Bratislave. Mili, kultivovani. To treba zazit. Narodil som sa v Bratislave, ale uz toto mesto nemam rad. Hlavne koli ludom. V Madarsku som ziadne narodnostne problemy nezaznamenal, rovnako, ako ich nezaznamenavam na Slovensku. To je iba taka hra dvoch-troch primitivov. Bud bez obav.
Odpovedať
Tiez mozem len potvrdit, ci pri nakupoch, pobyte, cokolvek sa opytate, radi pomozu, su velmi mili a vobec nikto neriesi, ci je Slovak, Madar, Tatar.... :-)
Odpovedať
Ahojte všetci čo bývate v Maďarsku, ja vám môžem len ticho závidieť mi máme velké problémi s predavajúcim môžte si môj problém prečítat v časti Zmluvy, papiere - Slovensko, Maďarsko, Rakúsko.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?