Ako sa býva v Rezidencii Záhorská?

Ahojte, chcem sa opytat tych co byvaju v Rezidenicii Zahorska, ako sa tam byva? Ako ste tam spojony? Aka je kvalita stavby? Kupili by ste tam byt aj druhy krat? Kedze velmi silno rozmyslam nad kupou trojizboveho bytu v tomto projekte kazda info velmi vitana. Vdaka, Miso
Odpovedať
1
2
my sme tiez zvazovali kupu v tejto rezidencii. No dostali sme negativne reakcie na kvalitu. Mozno by som sa rozhodla pre byt v budovach ktore boli stavane ako posledne snad sa nieco na tych prvych naucili. Este si pozri ci sa neplanuje vystavba za tymto komplexom a aka v pripade ak si si vybral byt s orientaciou na zapad. ale toto je len moj osobny nazor a nebyvam tam.
Odpovedať
@novybyt paneboze vystavba za komplexom? nestras :-D
Odpovedať
:-) . No ked je to tam take prazdne priam stvorene na vystavbu. Ale asi mas pravdu snad len strasim.
Odpovedať
@novybyt to sa vola priroda...nie vsetko sa musi zastavat :-)
Odpovedať
Zvazujem kupu bytu v budove T3, to je ta posledna co bola dostavana. Ja som dostal, celkom dobru referenciu od osoby co tam byva, ale na zaklade jednej info sa rozhodovat nechcem, preto sa pytam dalej :) Tu volnu plochy za rezidenciou by som nenazval prirodou ale pole :) @ novybyt: mozes byt pls konkretnejsi, aku negativne reakcie ste dostali. Vdaka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
My bývame už 5 mesiac v T3 a sme spokojní... Všetko okrem vchodových dverí v poriadku. Tie nám v zime trošku vlhli, ale už sa rieši reklamácia... Takže bývanie môžem odporučiť.
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím, mi tiež bývame v Rezidencii Zahorská, ale len v podnájme. Zo začiatku sme chceli byt v ktorom sme v podnájme odkúpiť, ale časom sme si to rozmysleli. Steny so susednými bytmi sú veľmi tenké, aspoň sa nám to zdá, pretože je všetko počuť, každé buchnutie, sprchovanie a keď si ľahneme v noci do postele a zostane ticho, je počuť čo si vo vedľajšom byte hovoria. Je to veľká škoda, nakoľko sa nám byt páčil a aj prostredie.
Odpovedať
@ell3 to sa dá riešiť reklamáciou... Tie steny musia mať svoju normu a keď nie je dodržaná treba to reklamovať...
Odpovedať
Profilova fotka
ja to neriešim, mi sme tam len v prenajme. Toto si mal riešiť majiteľ keď to kupoval, mal sa trocha zaujímať o hrúbku stien, hlučnosť atd. Samozrejme keby to bolo naše riešila by som tom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ell3, byvas v S- alebo T-domoch? zial, zo skusenosti aj referencii, a napriek tomu, ze prostredie je nadherne, problemy s vybavovanim reklamacii su opakovane a bezne, neriesene zo strany investora. je to strasna skoda, ale investor sa asi rozhodol dotiahnut, co musi, a inak neriesi.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ahojte, Zvazujem kupu bytu v tejto novostavbe, konkretne v T3. Maju za dobru cenu 3+KK byt (http://rezidenciazahorska.sk/files/1_...). kedze uz od posledneho prispevku presla daka doba, mohli by ste mi ti, co tam byvate napisat, ci ste spokojny ? Ako sa byva, ake je okolie a tak ? Problem trosku je, ze byt je na prizemi, coho sa trosku bojim, aj sa po okoli poflakuju debilkovia a vandali. Dakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Hm, nikto kto by mal najnovsie referencie na Rezidenciu Zahorska sa nenajde? Vdaka :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Bývam v Rezidencii od začiatku a na prízemí a býva sa mi tu dobre bez vážnych problémov , to že pocujem suseda nevidím problém, ako normálna bytovka :)
Odpovedať
no je tu vela zavad a nedostatkov, podla mojho nazoru a vlastnych skusenosti su tieto bytovky dost vyrazne technicky nedoriesene a praca je nadmieru sfusovana, jednak v exterieri, jednak v samotnych bytoch. Rozhodne by som uz o kupe nezvazoval.
Odpovedať
je vsak mozne, ze ide len o niektore byty so zavadami, odporucam dokladne prezriet a prehodit zopar slov s majitelmi vedlajsich bytov.
Odpovedať
Zdravim Vas, v rezidencii zahorska byvam uz niekolko mesiacov a musim povedat ze som velmi spokojny. Ak nahodili tie akciove ceny, dlho sme nerozmyslali. :) So stavbou som spokojny, je zaujimavo riesena aj vnutorna struktura budovy, (hovorim o T3) je to nieco ine ako klasicke panelaky. Prostredie je kranse, je tu klud, MHD zastavka asi tak 1min od bytu. Aj napriek "hlavnej ceste" ktora sa nachadza oproti budovam, mam v byte klud a to aj pri otvorenych oknach. O okolie a spolocne priestory je postarene, trava je pokosena, chodba a dlazba vzdy umyta. Co sa tyka bytu, vsetko je v poriadku a to som si dokladne pozrel kazdy detail, steny, elektrika, voda, stierky zasuvky atd. vsetko je precizne spravene a to dava pocit kvality a spokojnosti.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
nic moc, odporucam pozriet ine novostavby, ineho developera. uz samotny pristup k reklamaciam nekvalitnej stavby Mono s.r.o je maximalne neseriozny. Kvalita bytov priemerna, neadekvatna cene. Jedinou vyhodou je lokalita.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahojte, tiež zvažuje kúpu bytu v T2, je ale na navyššom poschodí troška zvažujem či tam nie sú nejaké problémy so strechou atď napr. či nezateká, nepraskajú steny, či tam nie je moc teplo v lete kedže byt je otočený na západ alebo podobne... Ďakujem
Odpovedať
Ahojte, zvazujem podnajom v Zahorskej, v rezidencii, mam male dieta, novostavby sa mi pacia, okolie mi nie je cudzie, videla som tam v areali ze je aj ihrisko. Chcem sa spytat, neunudim sa tam k smrti? Mam rada klud, ale nie az moc velky klud, kde nie je vonku bezne ani nohy. Mali sme ist napr. do podnajmu do Lamaca. Obcianska vybavenost je tu nic moc podla mna, byvam tu uz xy rokov, je tu napr. len tesco expres, inak nic, dalej kusisko pesi pri ceste lidl, co je dost daleko...co ma napr. zahorska je billa navyse. Ale je tam podla mna vacsi klud. Ako to tam vyzera? Je tam dost mladych ludi s detmi? Dakujem. @weweronka @martynnka @mathaeus @ell3
Odpovedať
Je tam dost mladych ludi s detmi? - KOPA, 4 škôlky
Odpovedať
Ahoj Lenka, Ja tam bývam už takmer rok a zatiaľ sa mi tam páči. Stavba luxusna nie no spĺňa klasický štandard. Bývam na najvyššom poschodí, nemám a ani som nemal žiadne technické problémy. Ak máš malé bábätko tak nie nič krajšie ako ísť na prechádzku v kludnom relatívne tichom prostredí, oproti napr. Petržalke a podobne kde nie je poriadne kam ísť. Kúsok máš karpaty a veľmi rád sa idem prejsť aj do lesa ktorý je asi tak 30min od bytu. Musíš ale zobrať do úvahy že zahorska nie je tradične panelakove sídlisko, kde je množstvo pubov či obchodov. Každopádne tam je billa a zopár menších potravinovych shopov. Ja pracujem v centre takže väčšinou nakupujem tam a v záhorskej si užívam pokoj kľud a príjemné prostredie:)
Odpovedať
Ps: pokiaľ niekto nájde byt cca60m2 za takú cenu ako v záhorskej, rad si ho teda pozriem;)
Odpovedať
@mathaeus no ja nemam rada praveze velky ruch, mam rada klud, ale nie az tak, ze vyjdem von a nikde vecne nikoho, ani prilezitost s niekym pokecat, spoznat a tak...Petrzalku ani nahodou...Dnes som sa tam bola prejst, myslim v zahorskej, aj na ihrisku, aj v centre, aj na kave a paradicka. Splna to vsetky moje ocakavania, asi do toho pojdem, je tam fajn ob. vybavenost, pod nosom mhd, nie je co vytknut.
Odpovedať
@leeenka26 Na námestí a na ihrisku pri námesti je na jar a v lete kopa mamičiek s deťmi, je sa kde prechadzať, sankovať, korčuľovať, detske ihrisko pod lesom, veľa akcií pre detičky.
Odpovedať
@natalka13 perfektne..zacina sa mi to pacit ;-)
Odpovedať
nic moc, nekvalitna stavba, okna netesnia, parkety najlacnejsie, izolacie zle prevedene (hovorim o T budovach)... v pripade zavad, pristup k reklamaciam je maximalne neseriozny zo strany MONO. Okrem toho, na sidlisku sa kradne. Prostredie jedinou vyhodou.
Odpovedať
@mathaeus pozri tatra viladomy v Dunajskej Luznej to su ceny a nie tamto predrazene a kopec ludi po kope v jednej bytovke
Odpovedať
Dun.Luzna musi byt lacna, inak by tam nik nic nekupil, plati sa aj za lokalitu. @modroockovci
Odpovedať
@atlaska no neviem ci je to tak,ze nik nekupil, nakolko im ta vystavba ide ako teple rozky :-D a na margo toho otazka bola o cene. a druha vec my do tej bytovky nejdeme ideme do inej v DL Pri hradzi, kde su ine ceny, byty a aj poloha a predava sa tiez. ale je to kazdeho rozhodnutie, moznost financii a hlavne pocitova zalezitost nakolko ta dana stavba musi oslovit, ked tam budes zit.
Odpovedať
@modroockovci Moze byt stavba aka chce dobra za skvelu cenu, ak potrebujem denne dochadzat do Ba,tak mi DL nevyhovuje. Ceny pozemkov su o lokalite a potom sa odvijaju aj ceny stavieb.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?