Vstavané skrine - skúsenosti

Profilova fotka
Prosím o informácie o firmách, ktoré podľa Vašich skúseností majú kvalitnú prácu vstavaných skríň...
Odpovedať
Profilova fotka
Najviac zalezi od montaznikov ako to namontuju. Samozrejme aj od predajcu a aj od znacky posuvu. Odporucam Komandor v OC retro
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Už minulý rok som riešila, od koho si dať vyrobiť vstavané skrine. Ulakomila som sa na najlacnejšiu firmu a nebolo to správne riešenie, skrine nie sú vôbec kvalitné:-/ Našťastie to boli skrine len do detskej izby. Teraz by som však chcela skrine do spálne a do izieb na hornom poschodí, keďže to začíname až teraz zariaďovať. Koho by ste mi poradili? S ktorými stolármi máte dobré skúsenosti?
Odpovedať
@natalyzero a tie ti ktora firma vyrabala, ak smiem vediet? My sme si dali na zaciatku novembra vyrobit skrine u jednej firmy. Buduci tyzden nam ich maju prist namontovat, tak ak vsetko dopadne fajn, tak ti dam na nich kontakt. Ok? Bude ti to stacit?
Odpovedať
@natalyzero ja som riesil postele a skrine od firmy woodservice a mozem len odporucit. inak vyrobu maju v Hrusovom nedaleko MY 😉
Odpovedať
@robcin To tu nebudem spomínať, je to zbytočné. Ale ak veľmi na tom trváš, tak ti to napíšem do IP ale nerada, keďže ich práca vôbec nebola dobrá :-S :-S Jasné, bude mi to stačiť, keď mi to napíšeš teraz, keďže ešte len teraz idem riešiť ten nábytok do spálne a do ostatných izieb. Už vám ich boli namontovať? Dlho som tu nebola :-S :-S @mirecr ďakujem za tip. Cenovo sa to ako u nich pohybuje?
Odpovedať
@natalyzero najlepsie je zbehnut na pobocku s rozmermi miesta kde ma skrina stat a tam si povies co vsetko by v nej malo byt atd. oni ti to rovno nakreslia a daju cenu. tazko sa vyjadrit ako su cenovo lebo napr niekto chce lacobel niekto matelac a niekto len drevo atd. a potom sa ceny riadne menia. no ja som daval nacenovat trom firmam a toto bola stredna ponuka + dobre referencie od kamosov tak u mna bol vyber jasny😉
Odpovedať
@mirecr Áno, to máš pravdu, že je zbytočne sa baviť o cenách, keďže každý jeden má úplne iné požiadavky. Včera som už poslala približné návrhy, čo by som všetko chcela vyrobiť. Poslala som ich Samade a ešte si chcem dať cenu vypočítať aj u Hilkovičova (tam som to dnes poslala) a možno zbehnem ešte aj do toho woodservice aby som mala viacej cenový ponúk. Vďaka zatiaľ za info!
Odpovedať
@natalyzero Daj si to poliakom aj ja chcem ale asi maju dobre materialy a mas ju o polovicu lacnejsiu.Ak budes chciet kontakt tak ti napisem do posty.
Odpovedať
@srlinka Fúha, ďakujem za ochotu ale poliakom sa chcem vyvarovať. Radšej podporím Slovenské firmy, tak ako som už aj spravila a dala som si to vyrobiť tu. Radšej ako potom s každým problémom behať stovky kilometrov do Poľska. Ale ďakujeme ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
není skriňa ako skriňa.zaleží kto ju vyrába a potom kto montuje. :-)
Odpovedať
@natalyzero pisem az teraz, nestihal som skor. Vsetko dopadlo super, uz ich mame aj namontovane. Nejakych 6 hodin im to trvalo, kedze sme mali trochu aj krive steny a mali co robit aby to dobre napasovali. Chlapi zo Samady nam ich robili. No vsimam, ze k nim si si aj ty dala spravit cenovu ponuku
Odpovedať
Článok sa načítava...
@robcin to si viem predstaviť ako museli nadávať, keď ste mali krivé steny. To moc montážnici nemajú radi ale tak nemajú na výber, no nie? :-D :-D Áno, dali sme si k nim spraviť cenovú ponuku a aj sme sa pre nich rozhodli. Dali nám fajn cenu, tak snáď aj tá kvalita a robota bude stáť za to :-) Potom dám tiež vedieť ;-)
Odpovedať
@natalyzero tak trochu noo :-D :-D :-D :-D Nemali, je to ich povolenie a musia si to svoju pracu robit dobre, ked chcu aby sa o nich sirilo dobre meno :-) ;-) Hej? Tak uz vam ich vyrabaju? Jasnacka, daj 8-) :-) 8-)
Odpovedať
@robcin ahoj.mozme poprosit viac info?chceli by sme si dat urobit vstavanu skrinu..ako to je s firmou ked si z ineho mesta ako oni? Pridu v pohode? :-D prepac za neznalost
Odpovedať
@cucoriedka21 Však sa opýtaj priamo tej firmy. Ak prídu, tak si naúčtujú niečo viac za dopravu.
Odpovedať
@cucoriedka21 cawko :-) ;-) V pohode, nemam s tym problem ti poskytnut viacej informacii. Len nemas vobec v profile napisane z kade pochadzas, hm? Co sa tyka tejto firmy, tak oni nemaju problem ist hocikde spravit vstavane skrine, no oni su z Povazskej Bystrici a samozrejme, ze cim blizsie, tym lepsie. No ako napisal aj chrobak7, najlepsie je sa kontaktovat priamo na nich a dohodnut si podmienky a stretnutie. Ale co sa tyka prace a kvality, tak ti ich mozem odporucit, su fajn :-) ;-)
Odpovedať
@robcin ahoj ;-) :-) Trošku neskôr ale nebudem ti klamať, že som zabudla na teba :-S :-| Až dnes v robote ma osvietilo, že som ti mala dať vedieť, ako sme na tom so skriňami. Tak už ich máme vyše mesiaca aj namontované a sú krásne. Veľmi sa z nich teším ;-) ;-) Všetko prebehlo super ;-)
Odpovedať
@natalyzero nevadi, ja som mal toho tiez vela, tak som tu dlhsie nebol.. Tak potom super. Aj vsetko prebehlo tak ako ste si predstavovali?
Odpovedať
Jasné, tak ako sme sa s p. Brossom dohodli, tak to aj bolo. A ani sme sa nenazdali a skrine sme mali hotové doma. Chcela som trocha tú skriňu ozvláštniť a nakoniec sa mi podarilo toto vymyslieť. Farba je neutrálna, takže aj keby sa niekedy rozhodnem meniť podlahu, ľahko to skombinujem. Tu som Ti jednu len tak odfotila, aby si videl, aké sme si vlastne dávali vyrobiť.
Odpovedať
@natalyzero Mozem ta poprosit kolko ta stala takato dvojdielna skrina DIk.
Odpovedať
@petka456 prepáč, že sa ozývam a teraz, no bola som mimo - zdravotné problémy. Vieš čo okolo 660€ sme tuším za ňu dali na komplet aj s dopravou, čo si myslím, že je super cena v porovnaní s tou kvalitou
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
tak to si na tom podobne ako aj my. tiez uz finishujeme s domom a mame cerstvu skusenost s firmou Samada. zhanali sme niekoho, kto by nam vyrobil rolldoori podla nasich predstav. cas nas nejak netlacil, na stahovanie to este ani teraz nie je, no na nase pocudovanie ich uz mame aj doma :slightly_smiling_face: cloveka to takto taha sa uz nastahovat, ked ich tam tak vidi, no este budeme musiet kvoli par veciam pockat
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?