Vstavaná skriňa - montáž hornej a dolnej vodiacej lišty

Ahojte. Uvažujem nad vstavanou skriňou. Výška 2500 šírka 2000mm delená na dvoje dvere. Ide mi o to ako namontovať vodiace lišty keď na strope je sadrokartóna hned nad ním parozábrana, aby som ju nepoškodil šróbami. A spodnú lištu ako uchytiť keď mám podlahové kúrenie? Ako sa montujú tieto lišty v takomto prípade? Bude to držať s Mamutom?, bude to stačiť? Ďakujem.
Odpovedať
@kajo873 My mame spodne listy nalepovacie (priamo na sebe maju lepidlo, presne ako napr. prahove listy), takze sa nic nesrobovalo do podlahy. Ono by to aj nebolo moc dobre, ked mas podklad napr. plavajucu podlahu. Vrchne mame nasrobovane v SDK ale je pravda, ze parozabranu tam nemame (ta je az o 20cm vyssie), takze to netusim. Ale viem si to predstavit, ze to tam nalepia, na tu listu aj tak nie je ziadny velky tlak, takze by to malo drzat v pohode.
Odpovedať
@danculd Veď práve aj ja si myslím že by to mamut udržal, ale pre istotu sa pýtam, že ak osa to rieši. Aby som vedel ;-)
Odpovedať
@kajo873 dole lep, hore do CD alebo do hmozdinky pre sadrokarton..
Odpovedať
Profilova fotka
@kajo873 hore to nalep celoplosne mamutom a mozes byt v klude. nikde nic nevrtaj..ta lista drzi dvere len aby nepadli do strany. vlastna vaha sa prenasa kolieskami v spodnej liste..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?