Kde v Banskej Bystrici objednať vstavanú skriňu?

Profilova fotka
Ahojte, hľadám firmu na výrobu vstavanej skrine. Má niekto dobré skúsenosti s firmami v okolí? Prípadne firmy, ktoré dovážajú a montujú na celom Slovensku. Pozerala som stránku Doornet.sk, má niekto skúsenosti? Ďakujem za každý tip :)
Odpovedať
Profilova fotka
je viacero moznosti. mam asi 3 kontakty.
Odpovedať
Asi by som si vybral nejakého stolára vo vašom okolí a skúsil sa opýtať niekoho kto má skúsenosti s niekým podobným a alebo sa pozrite na web .. :)
Odpovedať
@nikiki29 my sme dali u Hilkovica.. Sice nas vela ludi odradzalo, ze su najdrahsi, ale ja som si dala tu namahu a obehla som viac firiem a v tom case sa jednoznacne oplatilo u nich, lebo za tu cenu ponukali kvalitnejsie veci, resp. u inych bol vzdy daky zadrhel, alebo neochotne jednanie.. Bolo to sice uz pred 5 rokmi, ale mozem povedat, ze za mna maximalna spokojnost, aj teraz vsetko funfuje, ako ma.. A neviem, ci som mala stastie, alebo to je ich standard, ale vtedy maximalne profesionalne, ustretove a rychle jednanie od pani na predajni cez zameriavacov az po monterov.. Bola som prijemne prekvapena..
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám stále dilemu - boli sme sa informovať u Hilkoviča, v Komandore aj u stolára. Okrem toho som kontaktovala firmu s pobočkou mimo BB, ktorá montuje aj BB ale cena rovnaká ako u Hilkoviča. Komandor je najdrahší, ponúkajú však údajne lepšie úchyty a rámy na dvere (pevnejšie uchytenie dosky). Hilkovič o niečo málo lacnejší. Najlacnejší stolár (rozdiel 300 €) no trochu sa tam obávam o záruku... okrem toho nám stolár údajne nevie dať "spomaľovače" dverí. @uhlerado mohla by som poprosiť o kontakty? Išla by som sa ešte informovať aj inde :-)
Odpovedať
nikiki29 skúste si dať vypracovať cenovu ponuku vo firme Nabimex vo Zvolene...my sme v byte mali od nich aj kuchyňu aj vstavanú skriňu a boli sme spokojní :)
Odpovedať
Profilova fotka
Homola Martin BB> 0908 929 277 Škamla Milan Sliač > 0908 284 844 inak mne robil vstavanu skrinu široku 4 m chlap z Moraviec, 750 €... ale lutujem to, ze som nerobil stierky a podlahy nanovo, lebo to bolo krive a utekali kolajnicky. no a dvere su tazke, drevotrieska, nedal tam ani brzdy, beha to hore dole. uz by som to inak riesil.... ale ucel plni dobre
Odpovedať
asi by som si neobjednával na zákazku, ale rovno v nejakom obchodnom dome.
Odpovedať
Profilova fotka
@jarkojaro v obchodnom dome ale vstavanu žiaľ nenájdem. Hľadali sme a neúspešne... samostatne stojaca skriňa nás za oberie o veľa miesta kvôli rozmerom :-|
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?