Vstavaná skriňa a sadrokartónový strop. Aké sú možnosti?

Profilova fotka
Ahojte, potrebujeme vstavanu skrinu do spalne. Mame tam niku, strop je zo sadrokartonu, sirka 155 a vyska 241. Chceli by sme zalamovacie dvere otvarane na jednu stranu, boli sme len v jednom studiu (zatial) a tam tvrdili, ze sa to neda (vraj kvoli hmotnosti v sadrokartone, ale zasuvacie bez spodnej kolajnicky isli). A ake su max. rozmery pri zalamovacich? chceli by sme dve kridla (vraj sa tiez neda, ale ked sme chceli rozmery ake sa daju, tak nevedel povedat, ze to musi povedat technik). Pripadne na co si dat pri zalamovacich pozor. V skrini budu len police na oblecenie a pri posuvnych mi pride malo miesta,ked sa otvoria a pri otvaracich, je problem, ze sa nam tam otvaraju interierove dvere. D. za napady, rady a postrehy.
Odpovedať
Môžeš kludne kúpiť hmoždinky do sarokárónu a pripevniť kolajnicu do nich, pretože na kolajnici nie sú zavesené dvere len určujú pohyb. Kolajnicu kludne uržia hmoždinky do sadrokartonu. Mám to tak v celom dome spravené. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za odpovede. Nakoniec budu posuvne, lebo nam to nikde nechcu urobit. Rozhodlo hlavne to, ze by sme potrebovali dve kridla, otvarane na obe strany a my sme chceli jedno, co sa otvori do jednej strany. Manzel tiez tvrdil, ze sadrokarton nevadi, ale vsade nam tvrdili, ze to nejde a vidim, ze mal pravdu :).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?