Vstavaná skriňa a dve rôzne hĺbky

Ahojte, potrebujem poradit so vstavanou skrinou v obyvacke. Planujeme ju na celu stenu - 3,4m dlhu. Bude medzi dvoma stenami, pricom z jednej strany je hlbka vyklenku 60cm a z tej druhej je momentalne len 55 cm a to tam este pride zarubna na dvere, takze mozno to bude len nejakych 47 cm priestoru. Ten dverovy otvor by sme este mohli kusok posunut ale max. o tych 5 cm. Neviem, ako tam napasovat tu vstavanu skrinu, Keby boli posuvne dvere aj cez zarubnu, to by asi nevyzeralo dobre vsak? Potom ma napadlo, dat vyrobit skrinu s klasickymi dverami, neuberu tolko cm z hlbky skrine ako posuv, ci ,,,?Alebo potom dve rozne hlbky, napr. 2/3 skrine by boli hlbsie a zvysok plytsie. Neviem ako by to vyzeralo. Skrine by som chcela co najnenapadnejsie, cisto biele, bud lacobel alebo biela leskla folia. Takto ale velmi nenapadne nebudu. Prosim ak mate nejaky napad, ako to vyriesit budem vdacna.
Odpovedať
Ja by som dala podla tej druhej strany, co vychadza na tych 47cm s tym, ze to bude len policove vo vnutri, nakolko vesiaky sa nezmestia. Bude to jedna hlbka po celom, mna by to rusilo keby to mam skackave...
Odpovedať
@syslova no ved to, ako by to vyzeralo. Potrebujeme tam vsak vopchat plnohodnotnu skrinu, t.j. aj s vesanim, lebo to bude zaklad nasich odkladacich priesorov. V spalni by sme chceli len komodu, vosla by tam sice aj skrina, ale bolo by to tam uz moc stiesnene.
Odpovedať
My to takto mame ale vo vstupnej chodbe a tie dve hlbky oddeluje lavica na sedenie. Je to sucastou vstavanej skrine. Ak by to bolo v obyvacke tak by som si kludne vedela predstavit ze by to mohlo byt ako 2 vstavane skrine spojene, jedna hlbsia druha plytsia a mozno ich aj farebne odlisit, vobec by som sa toho nebala. Podla mna treba vyuzit kazdy priestor a som presvedcena ze ak na to neupozornis nikto cudzi si to ani nevsimne, ak to teda nebude nejak velmi vo dverach :)
Odpovedať
je to vec vkusu.....
Odpovedať
Profilova fotka
ja osobne by som ju dal sikmu bez odskokou,do usej casti police a supliky a od polovice na vesanie dlhe a kratke pre mna neni problem vyrobit sikmu skrinu. a dvierka urcite lacobel nie foliu
Odpovedať
nasi maju v chodbe tiez sikmu. zacina cca na 30 cm a konci klasicky na 60. a nevyzera to zle.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj.je tam vela moznosti ako to riesit.robim s tym a uz 14 rokov.robil som rozne veci.ide o to najst dobreho predajcu v predajni a s nim si sadnut a povedat co by si tam chcela ukladat.ci viac vesat,alebo ukladat.alebo ci to ma sluzit aj ako priestor kde bude TV.da sa dat vesanie aj mensiu hlbku,ale je tam vysuvne vesanie a nie klasicka tyc na vesanie.v pripade zaujmurad poradim na nasej predajni v OC Retro.to je v Ruzinove na 1 posch. komandor predajna.zajtra nam konci sice akcia,ale bude opat nieco nove.www.superinterier.sk a tu si najdes viac. rad poradim. pekny den.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Zdravim, tento problem riesim aj ja teraz. Co odporucate? Pripadne mate nejake fotky na inspiraciu? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Veď aj do tej kratkej skrine môžeš dať vesiakyale je pozdĺžne ale kolmo. Ako to bolo v tých časoch minulých... 😀
Odpovedať
@zolky mam tam skok polka sirsia, polka uzsia.
Odpovedať
@zolky Máš niekoľko možností riešenia, napr: 1. dať si vyrobiť na mieru všetky moduly a osadiť na ne nie posuvné dvere, ale klasické na pánty. Potom niektoré skrine môžu byť hlbšie a vystúpené viac do priestoru, a niektoré plytšie, utopené oproti tým hlbším. 2. Urobiť celú stenu na tú hĺbku, ktorú ti priestor dovoľuje v najmenšom rozmere. Ešte je otázne, či tie rôzne hĺbky máš na zadnej strane, alebo pri dvierkach. Ja mám napr. skriňu, kde zadná stena nebola úplne rovná, Preto prvá časť z ľava má menšiu hĺbku, ako zvyšok skrine.
Odpovedať
Dakujem vsetkym za radu. V podstate teraz mam cca. 55 cm priestor, ale este tam ide zarubna, takze to bude urcite pod 50. Skrina bude mat 3 metre, ak bude od steny po stenu. Rozmyslal som, ze by som nechal kompletne posuvne dvere, ale napriklad 1/3 skrine by mala povedzme 45 cm hlbku a zvysok klasika 60 cm. Urcite tam potrebujeme davat kabaty, saty, obleky, takze vesiaky potrebujeme. Viem, ze existuje kolme riesenie, ale tam zase vela toho nenapchame. Toto riesenie by sa mi pacilo, len si to neviem predstavit, ako by to vyzeralo, ci by to nebolo divne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zolky ja to mám momentálne takto v spálni, zhruba na šírku dverí mám len police s hĺbkou asi 45cm a vstavaná skriňa s hĺbkou 65cm začína až potom ...vyzerá to v pohode :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@zolky my to presne takto mame v spalni, vyzera to dobre a nikto si to ani nevšimol.
Odpovedať
@zolky nie, divne to nebude, bude to uzitocne, tak sa tym riad. Ulozneho miesta nie je nikdy dost. Je to pre vas. Do spalne hadam navstevy nevodis a ak aj, v taky cas ich zaujima nieco ine ako skrina :-D
Odpovedať
Zdravím Vás. Potrebujem poradiť ako sa popasovať so šatníkom aby bolo v ňom najviac miesta. Dvere na foto nemusia byť, mohli by byť nejak spolu so skrinou co by bola este von so šatníka. Ďakujem velmi pekne za rady
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?