Tapeta za posteľ...

Profilova fotka
Ahojte máte niekto nápad akú tapetu zvoliť za túto posteľ? Všetky steny budú biele a za posteľou tapetu si predstavujem tiež len nejakú bledú/ krémovú. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Mohlo by byť napr, takéto niečo?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Mne by sa tam pytalo nieco, co by sa od tych bielych stien odlisovalo. Inak ta tapeta zanikne. Nemusi to byt nic vrestave, ale nech to vidno.
Odpovedať
zavisi ako to ides vsetko zladovat, do akeho stylu. ci je to skor skandinavsky alebo skor vintage - ta postel sa da zladit do roznych stylov. http://ihisham.com/wp-content/uploads... http://www.zazaw.net/wp-content/uploa... http://omborokko.com/wp-content/uploa... tych moznosti je strasne vela, zalezi len na tebe co sa ti paci a v com sa budes citit dobre
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem :) nakoniec sme vybrali túto, uvidíme ako to bude vyzerať :)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
pekna :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@3igor1 samozrejme :-), na trhu máš veľký výber krásnych luxusných tapiet, omrzí ťa, dáš dolu, čo je veľká výhoda .-)
Odpovedať
neviete mi napísať či sú všetky tapety rovnakej šírky?v nedeľu chceme ísť do Poľska vedľa Auchanu,Lero......či ako sa to volá a chcela by som si to doma v kľude vyrátať,lebo z toho výberu budem celá vysprejovaná/vystresovaná/aby som nekúpila málo,my ideme dávať tiež za posteľ,trochu to tam oživíme?!možno aj my ožijeme :-)
Odpovedať
@marta2610 najviac tapiet má šírku 53 cm, treba dať pozor na opakovanie vzoru, ten sa posúva a je teda väčšia spotreba. Sú ale aj tapety so šírkou 70, 80 cm, 90 cm alebo 1 m, ale to sú skôr špeciálne značky.
Odpovedať
Profilova fotka
@marta2610 velmi do predu nevies vyratat. Jedine take bez vzoru,alebo pasik. Inak sa vzorovane kazdy pas musi voci sebe posunut aby vzor sedel. Je to vzdy rozne,na rolke je info kolko cm navyse na kazdy pas musis pocitat. Staci ked budes vediet rozmery steny. Tapety su super,ale pozor na farebnost ci velkost vzoru. Ked das ine ako jednofarebne navlecky vypada to potom divoko.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jankazb dík,my máme runo,jedine v lete dávam letné tenké paplony,jasné nie nejaké divoké,ešte v tom poľsku je makro a kúsok odtiaľ je tiež predajňa na tapety,že vraj nebudem vedieť kde skôr kukať,predpoveď počka na víkend je viac než sľubná,tak želám krásny 8-) slnečný víkend všetkým,že vraj je to posledný teplý. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
moja zena s tym tiez otravuje ze chce tapetu za postel no ja som trosku proti
Odpovedať
@simonko88 ja byť ňou tak si dám na svoju polku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simonko88 zene odporovat sa neoplati najma nie v takychto veciach
Odpovedať
Tiez uvazujem nad tapetou do spalne; mam ciernu kovovu postel takze asi tento vzor. Len neviem, ci dat tapetu za postel ked na tej stene su aj dvere do satnika, ci to nebude take rusive/neucelene ???
Odpovedať
Profilova fotka
zeny a tapety, to je jedna neverending story
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?