Sú postele z ekokože dosť pevné?

Hľadám peknú manželskú posteľ. Niečo pekné, netypické asi najskôr koženú posteľ so zaujímavými tvarmi . Na internete som našiel predajcu domnabytkuonline.sk majú pár modelov pekných postelí z eko-kože čo by som bral, ale nepoznám materiál ani predajcu. Chcem sa opýtať na váš názor aj ohľadom predajcu aj ohľadom eko-kože ako materiálu na výrobu posteľí. Posteľe aké hľadám http://www.domnabytkuonline.sk/postel...
Odpovedať
1
2
@mrnice Zdravím. Ja som tiež kupoval asi pred mesiacom posteľ do spálne. S manželkou sme chceli niečo v modernom talianskom štýle v rozmere 200x200. Hľadali sme dlho aj na internete aj v kamenných obchodoch ale nakoniec sme ju kúpili v bratislave v predajni nábytok galan tiež z eko-kože a vyzerá to spoľahlivo :) Myslým tým že tie časti čo sú čalúnené ekokožou niesu vôbec opotrebúvané a tak sa nemajú ako zodrať alebo poškodiť. Pozeral som spomínanú stránku s nábytkom a môžem povedať že postele aj cenovo aj dizajnom sú oveľa zaujímavejšie ako tá naša. Hlavne je výhoda že majú celkom veľký výber na ( jedného predajcu). Ešte ak môžem poradiť, pri výbere takejto postele je dosť dôležité aby mala korpus z kvalitného masívneho dreva. Lacnejšie drevotrieskové môžu znamenať problém. Calypsoo
Odpovedať
Oslovila ma táto jedna konkrétna v čiernej farbe http://www.domnabytkuonline.sk/elegan... asi hneď aj objednávam nieje čo špekulovať vyzerá super :-)
Odpovedať
my sme kupovali v fy mobel,žiadny problém,tie časti čo sú z eko kože nie sú na ležiacej ploche postele.mohli sme si vybrať aj latku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My máme túto posteľ už viac ako dva roky a je v pohode...
Odpovedať
Posteľ kúpená ďakujem :-) domnabytkuonline je celkom super e-shop majú tam toho kopu a páči sa my dizajn aj prevedenie a to že je tam množstvo informácií o tom čo idete kupovať. Zaujali ma nielen postele z eko-kože tiež ponuka stoličiek. http://www.domnabytkuonline.sk/stolic... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Eko kůže vydrží dlouho, většinou je to totiž kvalitní koženka, ale eko kůže zní líp:-) Nicméně, stejně to nikdo nepozná...Kvalitní jsou.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
som dekoraterka calunnicka s 9 rocnou praxou,ekokoza zacne praskat pri svoch v miestach vpychov ihly,po com sa nasledne drobi jej vrchna vrstva najviac pouzivanych casti.velmi casto ju precalunnievam.na sedacku by som si ju nedala ale na postel snad kludne ak ti nevadi ze za 3-4roky bude odrata.ale ta postel vyzera bohemsky,hlavne ze ma tvrdu kostru
Odpovedať
@katka8, konečne vyjadril niekto pravdu o ekokoži. Ak si to dá niekto na posteľ a stačí mu životnosť 3-4 roky, tak asi mení často interiérové vybavenie. ;-)
Odpovedať
... co je prosim Vas luxusne na koženke?
Odpovedať
S tou eko-kožou uvidím malo by to byť v miestach ktoré nie sú namáhané zas až tak veľmi tak dúfam že vydrží . Na eko-koži je u mna luxusné napr aj to že kôli nej nič nemuselo zomrieť a nebudem počas spánku cítiť pach mŕtveho zvieraťa a môžem spať s kľudným pocitom že som prežil pekný deň a nič kôli tomu nemuselo zomrieť. Myslím že na tých posteliach je luxusný hlavne dizajn je ťažké podobné nájsť ak nieste z bratislavy.
Odpovedať
postel v pohode som si obj. z ekokoze, mame stolicky s ekokozou na sedakoch a su pekne stale,asi aj zalezi od kvality, najskor som ich nechcela, ale vravela som si ze sedaky precalunim hocikedy.
Odpovedať
Fakt pekné moderné postele. Vďaka za link. :-) eko-koža na posteľ veď to je vlastne v miestach ktoré sa nenamáhajú vôbec. Myslím že je veľa ľudí je voči eko-koži iba zaujatých kôli "kvalitným" poľským sedačkám za 400€ . Je veľmi dôležitá kvalita eko-kože, často sa kvalita mnohonásobne líši a sedačka je sedačka ale na boku postele sa o nu ani trochu nebojím .. Presne takúto posteľ som hľadal.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@katka8 Nesúhlasím s tvojim názorom, že ekokoža začne praskať. Závisí to od kvality materiálu. Máme sedačkuz ekokože už 7 rokov a nikde nepraská. Práve naopak, nie je ani vysedená a vyzerá ako nová. Rodičom už čalúnená sedačka z mikroplyšu odišla po 4 rokoch ( vyšúchala sa), ale naša je v takom stave ako sme ju kúpili :-)
Odpovedať
Zabudla som dodať, že ekokoža je pocitovo chladná. To je nedostatok, ktorý mi vadí na našej sedačke. :-| A je náchylná na poškriabanie. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@superstar nepoznam cloveka, co by mal ekokozu a nemal ju uz po 2-3r olupanu.... takze asi tak... umelina je umelina.. si si ista , ze mas ekokozu? lebo aj obycajna kozenka vydrzi viac , ako ekokoza... ale zase na postele napr. na cele postele, sa asi tak moc nesucha ako napr. na sedacke... tu je fotka od jednej uzivatelky tu z MS, co ma sedacku z ekokoze a takto uz vyzera po par rokoch..detail
Odpovedať
Profilova fotka
svatý jozef :-. :-. :-. :-.
Odpovedať
Profilova fotka
no, realita. videla som takych vela ... toto je len jeden pripad z mnohych, a podotykam uplne bezny!!!!!!!! sedaky sedaciek a podrúčky takto vyzeraju..... koža toto nikdy neurobi :)
Odpovedať
@katrin21 Som si 100% istá, že máme ekokožu ;-) Nafotím a pridám fotky, aby ste mi verili, že nie je zničená ani popraskaná :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@katrin21som velmi rada tvojim fotkam,ktore hovoria za vsetko.iba jedinu vyhodu ma ekokoza-ak sa ti zunuje farba,mas dovod ju precalunnit koli zavadam uz po dvoch rokoch.ale ak mas na nej prehodene deky ako" starsia generacia"tak ti vydrzi aj tych 7 rokov.
Odpovedať
Babenky o dva roky vám tú posteľ odfotím a stavme sa že bude ako nová . ;-) Bavíme tu o posteli sedačku by som si z eko kože nekúpil ani ja ale to sú hrušky a jablká čo tu miešame v tejto debate .. :-p . Mimochodom tá sedačka na tých fotkách je taká špinavá že aj keby to bola tá najluxusnejšia sedačka z tej najfajnovejšej pravej kože asi by to nepomohlo skrášliť tú konkrétnu domácnosť. Veď tá sedačka je čierna že by som sa hanbil zverejniť to foto pani čo ich zverejnila by som do budúcnosti odporučil tmavšiu farbu.
Odpovedať
cavte aj mne sa paci ta postel je velmi pekna hlavne cierna . len by ma zaujimalo ci aj pre vecsie vahy nad 150 kg . co sa hovori o tej eko koze ma trochu sklamalo lebo mam uz 9 rokov sedackuz ciernej ekokoze a je ako nova som velka vaha a neni ani vysedena akurat na operadle my jemne vybledla ale natre sa indulonov a neni nic vidiet ,pocas tych 9 rokov moja mama znicila dve drahe kozenne sedacky kde su pravidelne problemy z vytahanov a popraskanov kozov . ale na tychto poteliach urcite nebude problem ked z kozenkov nedojdete do stiku .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
@mrnice ako ti slúži posteľ po roku? ;-)
Odpovedať
Mám 9 rokov čiernu koženkovú posteľ a absolútne nieje popraskaná.Občas som ju premastila krémom.Je ako nová,len už je bohužial nemoderná.Ideme kupovať novú a znova idem do čiernej koženky.U mňa vysoká spokojnosť.Avšak je pravda,že pred toľkými rokmi to bola ešte kvalitne odvedená práca.Posteľ sme 3x už rozkladali a zase skladali speť,lebo sme sa sťahovali a ani len nevrzne.Mám obavu,že teraz už na takú kvalitu nenatrafím.
Odpovedať
Profilova fotka
@stanovka konštrukciu máš z masívu či drevotriesky?
Odpovedať
@mirusikp mám ju z drevotriesky.No myslím,že pred toľkými rokmi sa robili postele ešte poctivo.Som strašne zvedavá,aká kvalitná bude potom tá nová :-|
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
postele z ekoze je siroky pojem. niektore maju korpus z masivu, takze v tomto smere su pevne. len calunenie je z ekokoze. to akej kvality je ekokoza je uz dalsia vec...
Odpovedať
Ja si kupujem len postele calunene kozenkou/ eko kozou. Ani pri jednom kuse s ami nestalo, ze by to praskalo. Ved na tom sa nelezi, je to len na bocniciach a cele. Ked je clovek oprety o celu, tak tam ma vacsinou este vankus a nema sa to preco vysuchat. Pri sedackach to je ina kava. Kupujem ich vzdy od jedneho ceskeho vyrobcu. Podla mna su kvalitne. Moja mama ju ma viac ako 10 rokov a je stale ako nova. A su z drevotriesky, ziadny masivny skelet. Napriek tomu nic nvrzga, ani po stahovani. Odporucam hlavne kvoli udrzbe. Utriem raz za cas hadrou a je ako nova.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?