Spálňa z Decodomu

Máte niekto spálňu z DECODOMu, model Casanova?
Odpovedať
Profilova fotka
ano máme ,tiež sme ju kupovali na základe recenzie tu od jednej,veľká spokojnosť,posteľ je pevná,takže cena verzus kvalita dobré :-)
Odpovedať
Super,aj nám sa velmi pači. Ja by som chcel na tú postel polohovacie rošty,ale aby tam bola možnosť vyklopenia na ten pneusystem a dole úložný priestor. A máte aj tú rohovú skriňu a v akej farbe to máte? 8-) prosim link na tu recenziu nemáte?
Odpovedať
ahoj,my ju mame konkretne farbu dub bardolio-myslim,tiež sme veľmi spokojní
Odpovedať
Profilova fotka
@runother my máme tiež dub bardolino pílený,rohovú skriňu nemáme a postel má úložný priestor,link nemám,ale daj si vo vyhľadávači spálna casanova a malo by to tam byť
Odpovedať
Ahojte. Aká je kvalita,prevedenie,pánty. Sú tam také pánty,ktore sa lahko zatvárajú,alebo plesknú,že sa celá skriňa zatrasie? A rošty a madrace aké máte. A ten výklopný systém pneumatický máte. Inak ďakujem za perfektné rady. Marcello
Odpovedať
Profilova fotka
@runother pátny neplesnú,ale keď normálne zavrieš je to ok,inak myslíš pánty ,ktoré sa samé zabrzdia tak to nie,to mám na kuch.a to by tá spálňa stála omnoho viac,ale neboj ani skriňa sa netrasie,keď to dáš do roviny,máme komodu ,veľké skrine a posteľ s úložným priestorom a keď ti poviem v porovnaním s tým čo by ma vyšli len vstavané skrine,mali sme spravený návrh,tak pomer cena a kvalita nie je o čom a to ,že tam nie je abs páska,nie je to decká izba,inak z decodomu sme mali 10rokov kuch.a vydržala aj deti,tak dúfam,že toto vydrží tiež.
Odpovedať
Aristak,potešila si ma. Presne tak si to predstavujem. Včera som pozrel na daku stranku a tam predavali všetko,od kovania,panty a atd. No a maju hydraulicke,co je vlastne ten dobeh a za smiesnu cenu. Takze,potom by som jeden original z decodomu vymontoval,nahradil tym hydraulickym,keby pasoval a fungoval,tak neni o čom a by sa nahradili a amerika. Ja mam teraz 8rokov obyvaciu stenu z Drevony. stala vtedy 12000sk,stale funkčná,len zadné papundekle treba znova pritlačit. A to bol dovoz z Polska. Takže určite aj Deco bude super ;-)
Odpovedať
@runother stačí, ked si v Decodome dokúpiš tlmiče dverí za pár eur a naklikneš ich potom na pánty a dvere sa ti budú zatvárať samé a potichu
Odpovedať
Ahoj,tak to je potom super. Nevedel som,ze to tam predavaju
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Velmi, velmi, velmi zla spalna :-| My ju mame rok a ideme ju vymenit. Postel nenormaaaalne vrzga a komoda je tiez na rozsypanie... 8-( Najhorsia kupa, aku sme mohli spravit, uz nech sa jej zbavime!!!!!!!!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
my sme kúpili len posteľ, vŕzga nenormálne od prvého dňa :) už sme ju pospájali a pospevňovali na toľkých miestach že by ju nezreklamovali ani keby chceli :) Mali na ňu akciu za 97 eur, takže ma to až tak nehnevá, ako keby sme dali za ňu viac. Kolegyňa ju má ale tiež, tá je s ňou spokojná len ona je ľahučká ako pierko. Preto som skonšatovala že je to posteľ pre človeka do 50 kíl :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Profilova fotka
v decembri som objednala postel s rostami + nocne stoliky z Decodomu. Postel bola v akcii, tusim ako pise eila88 za 97 eur, v predajni mi prisla pevna a kedze som radsej investovala do kvalitnejsich madracov, tak som ju kupila. Cakala som sice na nu az do februara a prve dni som bola spokojna. Ale uz po mesiaci zacala vrzgat a bocne steny na posteli sa normalne ako keby ohli a rost vo vnutri uz nema poriadne na com drzat. Vnutorna lista, na ktorej ma byt rost sa mrvi a odlamuje a ja len cakam kedy sa rano ocitnem na zemi. A to tam spim sama, lebo s priatelom este nebyvame spolu. Teraz neviem ci ju mam reklamovat, alebo ako pise eila88 zbyt doskami nejak dokopy aby bola pevnejsia. Fakt som cakala vacsiu kvalitu, ale ze sa dosky ohnu uz prvy mesiac, tak to je sila. Mate skusenosti s reklamaciou v Decodome?
Odpovedať
ja som sa bol popýtať v decodome v retre na postele. Obchodníčka ma najprv chvílku ignorovala (aby vypadala zaneprázdnená) potom sa spýtala čo hľadám a keď som jej povedal že postel s matracom, tak ma rovno poslala ku konkurencii kúsok od nich, nakoľko sa týmto moc nezaberajú........ klobúk dole...... a hned je nedôvera na svete
Odpovedať
My máme doma posteľ a skriňa z tejto edície a veľmi sa mi páči :-) rozmýšľam ešte nad kúpou komody, ale to až časom :-N
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
my mame postel Casanova dub bardolino takmer rok, uz po par mesiacoch sa rozpadavala, spoje nedrzali a to som tam spaval sam. Nakoniec sme to vyriesili tak, ze svokor vyrobili kovove vinkle a nasroboval ich dovnútra. Teraz to uz drzi. Uz by som si tu postel nekupil, radsej asi doplatit a kupit bukovu masivnu. Podobne aj skrina Rio - tu si tiez nekupujte. Je vysoka 240 cm aj s nadstavcom. Neviem kto to navrhoval ale asi to nedomyslel lebo na taku vysoku skrinu dat take tenke dosky... Bocne dosky a aj vrchna doska sa prehybaju. Absolutne nestabilna skrina. Nemal som moznost presne tuto skrinu vidiet niekde v predajni. Mame aj kuchynsku linku z Decodomu (Decoplan-Paula/Elis), ta je v poriadku. Aj komoda ku Casanove je v poriadku.
Odpovedať
Chcem sa spytat, kolko Vas ta spalna vysla.
Odpovedať
@zlamat my nemame tu spalnu kompletne. Mame len komodu a postel s uloznym priestorom. Ak si dobre pamatam, tak komoda asi 100 eur a postel tusim 200 eur. Nocne stoliky a skrinu Casanova nemame.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?