Spalna a televízor

Ahoj. Zvazujeme tv v spálni. Mate? Plusy/minusy by som chcela vediet 😊 ako to vnimate vy. A tiez...mate ho v skrini alebo nejak inak umiestnený? Ak mate foto ako inšpiráciu, poteší. Vdaka!!!
Odpovedať
Ahoj. Ja mam v spalni,kedze obyvacku nemam inak som to riesit nemohla. Mam ho na stoliku na tv.
Odpovedať
My máme aj v rodičovskom ale aj v našom novom bude v spálni tv. Už viackrát sa stalo, že sme chceli pozerať romantiku a tatin vojnový tak on išiel do spálne. Naši majú na skrinke a my budeme mať na stene
Odpovedať
Profilova fotka
@maja1271 v spalni sa má spať. V obývačke žiť. Možno som staromódny ale do spálne by som TV určite nedával. Jediné miesto kde by nemusela byť žiadna elektronika.
Odpovedať
Mame, nevyuzivame. Ale je to dobra vec, ked mame male deti a ked mala ochorie, je radsej u nas v spalni a pozrie si tam aj rozpravku. Aj teraz, ked su deti doma, tak si mozu pozriet dvd. Mame ju na stene a dame tak aj do spalne v novom dome.
Odpovedať
@maja1271 To vy musíte vedieť či ho tam chcete. ja ho tam napríklad chcem a že druhý ho tam nechcú ma nezaujíma.
Odpovedať
Nie, TV v spálni je koniec romantiky. V spálni sa ma spať a ved viete čo 😁
Odpovedať
Pripravu na tv mame urobenu. Muz chcel, ale zatrhla som mu to. Nikdy mi tam nechybal a osobne ma telka rusi pri spani. Moj muz v pohode pri nej dokaze spat. Takze treba pozvazovat a rozhodnut sa ako vam bude lepsie
Odpovedať
My mame v spálni dlho,napr.keď bol mój po operácii ja detto paráda z postele,alebo on dóležitý sport,ja ho memusim a ja chcem film,stane sa,že niekedy ho tam nezapneme aj 2 týždne,ale za mňa áno.
Odpovedať
@jumt Je to ako prísť sa sem spýtať akú si mám dať sparovacku :-)
Odpovedať
milion inspiracii pre Teba> https://www.google.com/search?q=tv+in... ked tam TV chces, daj si ho, ked nie, nedaj ... velmi jednoduche.
Odpovedať
Profilova fotka
TV mame len v obyvacke, aj tak ju moc nesledujeme
Odpovedať
Profilova fotka
@poisonblu na sledovanie reklám stačí aj telefón 😄 @maja1271 na telke sledujeme jedine HBO GO / NETFLIX / YOUTUBE ....
Odpovedať
Článok sa načítava...
my sme si predpripravu na tv do spalne spravili ale momentalne tam nemame. mame iba jeden tv a to v obyvacke. zatial ho v spalni nepotrebujeme a uvidime, co bude, ked budeme starsi 😄
Odpovedať
@maja1271 Máme aj v spálni TV a to preto že niekedy moja pozerá v obývačke film ktorý ma nezaujíma alebo v kuchyni pozerám ja a keď sa už najem tak sa presuniem do spálni a pozerám tam.. No a pre moju je ten /okrem mňa :-D / uspávajúci prostriedok...Presunuli sme TV z obývačky do spálne nakoľko do obývačky sme kúpili väčší a tak prišla výmena z 12r.TV Panasonic /váha 80-90kg :-D / a ten starýešte stále funkčný čaká na poslednú cestu buď si niekto zoberie zadara alebo skončí na zbernom dvore.. ;-) Ale asi tá druhá možnosť prichádza do úvahy.. :-N Za mňa v spálni TV ok..Keď nechceš nezapneš ho a hotovo...Ale keď by si ho chcela zapnúť a nemáš ho ;-(
Odpovedať
Pokial uz mate deti a viac nechcete, tak si dajte do spalne TV ale ak nie, tak to neodporucam lebo je pravda, ze ked je TV v spalni, tak potom romanticke vecery idu bokom.
Odpovedať
Moja draha pri telku zaspava, takze my mame aj v spalni. Mne to neprekaza, lebo aspon mozeme pozerat kazdy film, aky chceme.
Odpovedať
@dominik_galaba spravne, my sme nedavno dokoncili spalnu a od zaciatku sa tam s telkou nepocitalo. V spalni sa ma spat, rozpravat, rozmnozovat a citat knizka 🙂
Odpovedať
@skywo som zvedavý čo pridáš ked budeš mať pár krížikov naviac
Odpovedať
Profilova fotka
@duzu tak bude spať pred telkou a o pol tretej ráno sa presunie do spálne - to mu už bude telka v spálni na dve veci 😄
Odpovedať
@skywo "" rozmnozovat a citat knizka"" modlitebná??? :-D :-D
Odpovedať
@velton al zas ked si pustis na spalnovom TV nieco "na zvysenie apetitu"... Staco mat dobreho providera a mas aj hanbate programy :-)
Odpovedať
@duzu kazdy podla svojej chuti. Ja a moja zena telku v spalni nepotrebujeme a nikdy potrebovat nebudeme ani s x krizikmi
Odpovedať
My sme nechceli, ani sme s tým nerátali najskôr muž sa trochu hneval, ale potom pochopil. Keď chce niečo pozerať nemám problém sa ja utiahnuť a čítať si knihu a keď ja chcem niečo pozerať, tak zase opačne a nemáme problém.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?