Prečálunenie postele

Mame v spalni calunenu postel, ktoru planujeme vymenit za drevenu o take 3,4 roky. Zatial nam vyhovuje, az na esteticke hladisko. Vadi mi, ze nemozem steny vymalovat lubovolne, ale len farbami, kt. sa hodia k posteli. Je to zmes farieb od okrovej, oranzovej, stredne hnedej, zllatistej, kavovej...Poradte pls co s tym? Napadlo ma precalunit nejakou jednofarebnou latkou, aby to vyzeralo akoze drevene, co myslite? Dakujem za vsetky napady.
Odpovedať
@jaroe tu je pomoc lahká, nemusiš ani nič čaluniť, stačí ak si na čelo postele ušiješ návlek v tvare čela, tebevyhovujúcej farby, na bokoch to možeš stiahnuť šnúrkou a podobne, takto som si upravila už viackrát čelo postele a vždy to vyzeralo super:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jaroe moja sestra so svagrom si dokonca celo vyrobili - doska zo starej skrine, trocha molitanu a krasna hneda kozenka. stacili im na to lepidlo a obycajne pripinaciky, take co sa davaju na nastenky, ale nie tie farebne, take celokovove s plochou hlavickou. vyzera to perfektne :-)
Odpovedať
@evka100 take nieco som tiez myslela, len si neviem predstavit, ako to bude vyzerat. Bude to pekne napnute? Ten navlek si usila po celej ploche cela alebo len spredu a z bokov? Snad to zvladnem @danula_ch to je tiez super napad, oni zrejme spojili dve klasicke valandy a celo len polozili za to, vsak? To sa s nasou postelou nebude dat, lebo tie dve lozka su pripevnene o to celo. Ale verim, ze to moze vyzerat super. Dakujem za napady.
Odpovedať
Profilova fotka
@jaroe nie za valandy, ale za klasicku postel, kde bolo predtym otrasne gycove celo. ta postel sa zmenila na nespoznanie :-) . celo tusim primontovali na stenu
Odpovedať
@jaroe my sme tiež urobili nové čelo - je to doska, molitan a biela koženka (vzhľad kože) - máme to pripevnené o stenu
Odpovedať
ten návlek som ušila aj so zadnou stranou a zvrchu som ho navliekla na čelo, bolo to krásne natiahnuté, pozor, ak budeš šiť, látku si predtým vyper, lebo sa ak sa ti pri praní zrazí, ťažko to už navlečieš:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?