Postelne pradlo z vypredajskladu.eu

Neobjednával niekto postelne obliečky z tejto webovej stránky? maju pekne vzory, nizke ceny, zaujímala by ma kvalita........
Odpovedať
Zdravím Vás, objednali sme si s maminou, no nie sme spokojné s kvalitou, čo sa týka farieb tak obrázky sa od skutočnosti dosť líšia. A po niekoľkých praniach majú nepekné žmolky...takže nič moc...nedajte sa zlákať cenou..
Odpovedať
Zdravím Vás, objednali sme si s maminou, no nie sme spokojné s kvalitou, čo sa týka farieb obliečok, na obrázku sú farby iné ako v skutočnosti. Po niekoľkých praniach majú nepekné žmolky...takže nič moc...nedajte sa zlákať cenou..
Odpovedať
Profilova fotka
@sorca24 Cinsko-polsky odpad, ktory sa snazi nachytat ludi nazvou domeny vypredajskladu...
Odpovedať
@sorca24 neobjednavala som, ale je mi to nejake podozrive. su aj ine stranky, kde maju pekne vzory a aj za prijatelnu cenu. velakrat cesky vyrobca.
Odpovedať
Za taku cenu sa kvalitne,bavlnene obliecky vyrobit a predat nedaju.Nehovoriac,ak si do nakladov firma zapocita aj reklamu,ktora im bezi dlhe roky. Ja som sa dala nalakat uz davno,nepamatam sici to bola rovnaka firma. Tiez mali krasne obrazky,pekne vzory,na vyber rozne typy vankusov,prehozov a pod. Obliecky boli tenke,nebola to cista bavlna,bolo v nich vela umeliny,zvnutra nebola latka ostepovana,takze po prvom oprati to vyzeralo hrozne,narobili sa este aj zmolky. Takze som ich vyhodila,lebo vyzerali horsie,ako tie,co mam z bezneho obchodu a pouzivam ich viac,ako 20 rokov. Takuto vec,ktora ma sluzit dlhe roky si radsej kupujuem u overeneho vyrobcu.
Odpovedať
Prosim neviete mi niekto poradit, kde by som zohnala kremove bodkovane alebo karovane obliecky? Nikde sa mi nedari najst kombinaciu 2 vankuse a 2 paplony....vsade len jedna velka prikrývka....prosim neviete mi odporucit nejaku dobru stranku ? pekne dakujem za vsetky odpovede :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
objednane manželkou mikroplyšove obliečky a plachta velikanska spokojnost nakup nad 40 eur doprava zadarmo to som sa potesil
Odpovedať
ja som zatiaľ spokojná, žiadne žmolky ,plachty super...
Odpovedať
Mala som odtial ,nebola som spokojna. Skusila som aj vyrobky zo stranky ,, priamo od vyrobcu" a to uz je dobra kvalita za dobre ceny.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ja na vypredajskladu kupovala veľa doplnkov - deku, fotoramčeky, vankúšiky atď. A spokojnosť. :) Samozrejme ma zlákali aj obliečky. Bohužiaľ trocha farbili, tak som použila ocot a problém vyriešený. ]-( ;-)
Odpovedať
tiez bohuzial nemam moc dobre skusenosti s tymto internetovym obchodom. Kvalitna obliecok nic moc a zena hned na druhy den isla kupovat druhe obliecky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?