Posteľ z masívu s nosnosťou nad 100 kg

neviete mi poradit, chcem kupit drevenu postel - najlepsie borovica rozkladaciu, este lepsie vysuvaciu s bocnym celkom kvoly stene. Neviete mi poradit v okoli ba obchod alebo vyrobcu. Chcela by som nieco v cene do 300 eur. dakujem
Odpovedať
Nie som odbornik, ale do 300 eur asi nekupis. A keby si aj kupila, tak si este pripocitaj rost a matrac.
Odpovedať
napr ja som nasla na stranke ekonabytok postele zo smreku a buku za 10 000Sk, neviem sice, aka je to kvalita. A bobulka34 pise, ze chce borovicu- to je lacnejsie, tak akurat dneska som na nete videla borovicove za 6-7 tisic. Ja tiez prave hladam spalnu a je to fakt problem, najst taku podla mojich predstav a este aj v dostupnej cene. Nakoniec si asi dame vyrobit.
Odpovedať
Do 300 eur masiv + vyklapaci velmi nekupis. My sme postel hladali veeelmi dlho, nakoniec sme nasli postel s rostami - 500 eur (dub). Ale rosty na tom boli dost drahe, jeden vysiel na 100 eur, lebo sa vyklapaju bocne pomocou pneumatickych piestov-pekne pomaly, nie je to take trhane vyklapanie s pruzinami. Cela postel je dost masivna a po zmontovani pevna a nevrzga.
Odpovedať
borovica, smrek maju tusim makke drevo, neviem ako je to s nosnostou :-| skor by som isla do materialov ako dub, to je lepsia kvalita na kazdodenne spanie ;-) @penguin38 daj tip na taku postel, please
Odpovedať
Postel sa vola Nova. Jej take sestry su Kora a Vera, ale na internete je tazko najst o nich info. V pripade zaujmu mozem poslat link, resp. obr. internou postou
Odpovedať
milá bOBULKA ak chceš poriadnu posteľ tak stav na kvalitu a kup si masív z buku,je síce drahší ale drevená postel ti vydrží.Deťom som kúpila smrekovú ale buková ktorú mam ja je lepšia.Priprav si okolo 800euro ak chceš posteľ kvalitnú,ja som si ju dala urobiť u stolára lebo v obchode nemajú ani kvalitné ani tak vysoké ako som ja potrebovala kôli klbom. Držím palce pri výbere.
Odpovedať
skus firmu rovder - znami si dali postel robit u nich, masiv buk - kamos ma nad 110 kg cistej vahy :) a pochvaluju si.
Odpovedať
@penguin38 ale nova ani kora nie su z masivu. je to obycajna drevotrieska, nie je to ani MDF-ka. po kupe citit lepidlom, alebo co to tam pouzili, dobry tyzden to smrdelo. mimochodom vyraba ich ziliska firma tribyt. ja mam koru a nikdy, nikdy v zivote by som ju uz nekupila. jedine, co je na nej dobre, je pekny dekor javoru a uz spominane vyklapacie rosty s plynovymi piestami, tie su fakt velkou vyhodou, kedze mam na tom tazke latexove matrace, celkom ulahcuju otvaranie. inak vrzga ako diva, len co na nu sadnem. nehovoriac o tom, ked sa moja polovicka v spanku obracia, takmer vzdy sa zobudim, lebo sa rozhybe cela postel. a to mame kazdy svoj matrac. @bobulka34 po tychto skusenostiach ti odporucam naozaj dobre zvazit, ci kupis lacny sunt a budes lutovat, alebo radsej priplatis za kvalitny bukovy ci drahsi dubovy masiv a budes mat pokoj.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@penguin38 Prosím ťa, od koho ste kupovali posteľ? Alebo ste mali vyrobenú na mieru?
Odpovedať
Tu je link priamo na vyrobcu: http://www.tribyt.sk/PDF/Spalne_Nora_.... Prispevok nadomnou vivere hovori, ze uz by taku nekupila a ze smrdela a vrzga. Kazdy mame asi vlastnu skusenost. Ja by som zase inu postel ako NOVA nekupil, nam nic nesmrdelo a po 5 rokoch nic nevrzga.
Odpovedať
Profilova fotka
Pozri náš fotoblog.Je tam pohovka akú hľadáš.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?