Poraďte pri výbere správneho matracu

Profilova fotka
Potrebujem poradit, ohladom matracov. Rozhodujem sa medzi RUMOTEX alebo MATERASSO. Aké máte skúsenosti s matracmi studenej peny a pamätovej peny s kokosovou vyplnou. Manžel má 102 kg a teraz spí v posteli v jame na matracoch z ikei. Matrace z ikei -škoda love. Potrebovala by som predajne matracov značky RUMOTEX a MATERASSO prpíadne inej značky do 500 € za 2 matrace. Potrebujem si ich vyskúšať, lebo všade sú len prierezy matracov a bojím sa , že my matrac nesadne a budem lutovať. Nepoznate nejake predajne v okoli Hlohovca ? Veim , že Materasso má teraz akciu 1+1 akcia ľ tvrdosti matraca- obojstrane vyplnene kokosovou vyplnou.
Odpovedať
Ahoj, si si istá, že akcia 1+1 je správny výber? Je to len reklamný trik, hádam nebudeš veriť, že ti niekto dá niečo zadarmo. Studená pena je fajn, mám taký matrac, ale je jej veľa typov, takže tiež záleží od výrobcu. Ja som to kúpil v Hlohovci - Drevbyt či ako sa to volá, majú slovenský nábytok. Matrace sú Matratex - tiež slovenský výrobca.
Odpovedať
My sme teraz tiež nahánali matrace, nakoniec sme objednali Materasso. Boli sme na predajni, vyskúšali..paráda. Manžel si vzal T4 a ja T3- obaja radšej spíme na tvrdšom, takže objednali sme s kokosovou doskou. Zajtra si po ne ideme a dostali sme k tomu bonusik- vankušik akože grátis a vyšlo nas na 480e
Odpovedať
@matotimo mame materasso a sme maximalne spokojni! Mam odskusane od pruzinoveho, cez latexovy matrac, tiez matrac z Ikea - ale taky z tych lacnejsich a mozem povedat, ze zatial materasso nesklamalo - mame ho 2 roky. Aj moji rodicia si kupili na moje odporucanie a su tiez spokojni.. Ja som v predajni stravila snad hodinu a skusala :-D A aj predavacka nam vedela velmi dobre poradit.. No ako vravim, som spokojna na maximum.. Jedine, na co by som si dala vo vasom oripade pozor je prave ta manzelova hmotnost - treba kupovat taky, co je pre tazsich ludi.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.porada.sk/t82173-p12-ortop...
Odpovedať
Profilova fotka
@tatiana1978 V akom meste je tá predajna a ako sa volá? Napises my aj nazov matracu vyskusam.
Odpovedať
My sme boli v Bardejove ale ty to máš asi dost daleko. Sultan latex Lux 195x90cm
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?