Poradte postel do 185 cm - uzka spalna

Uz neviem kde mam ist hladat postel ktora je vyššia ma uložny priestor z predu a ma maximalne 185 cm širku lebo spalna ma širku 186 nechcem 160 cm tužim sa vyspat :-)
Odpovedať
Pocitala si s radiatorom? Lebo nejaka rezerva musi byt co sa tyka rozmerovo. Radsej 160 cm pozri Decodom Cassa 5 pripadne ine...alebo uz len na mieru stolar...
Odpovedať
dlha je cez 3 metre len ta sirka
Odpovedať
@matinka666 Ak je ta spalna oblznik 186cm siroky, tak bude problem pri montazi. Treba postel ktora sa dokaze zlozit z vnutra. Vonkajsie sroby tam nijak nedate, staci o tom porozmyslat. Ja keby mam priestor 186 cm tak by som to neriesil klasickou postelou. Napada ma kopec rieseni, ale to by uz chcelo vediet material stien, rozpocet, aky sa vam paci styl atd. ..
Odpovedať
Robit v spajze spalnu neni dobry napad, tu postel ta v ziadnom pripade nezlozite. Nadomnov vam dobre radi.
Odpovedať
Profilova fotka
@jurajm17 @originalx dá sa to urobiť v pohode a bez vrtania stien veď obyvatelia Petržalku čo bývajú v panelákoch typu čínsky múr majú väčšina takéto spáľne.
Odpovedať
@matinka666 My máme posteľ 150 x 210 a vyspíme sa v pohode. Dokonca do štyroch rokov medzi nami spával aj synček...
Odpovedať
No neviem čo tam vopchame :-) všetko je siršie :-)
Odpovedať
@matinka666 uz ked to musi byt a ked tam chces spavat neviem ako mas poriesene vetranie... tak chod za stolarom spravi ti ako treba aj s ohladom na skladanie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?