Poradte ako sprijenit zutulnit spalnu?

Riadim sa tak trochu aj feng suej, takze ziadne rady zrkadlo, policky nad hlavy a pod. dakujem Potrebujem ozivit stenu nad hlavami, kde pojde nasa spolocna foto a co dalej, kedze je sirka 4,5M? Dalsia stena bezova je uplne prazdna co s nou? Dakujem ani farby nebudme menit, kedze je to teraz malovane ;)
Odpovedať
1
2
@angel1979 využila by som dekoračné fólie na stenu
Odpovedať
napr.? sorry, ale ja ziadem napad nemam ani dizajn,oko :(
Odpovedať
@angel1979 ked nechceš nič tam vešať, ani na novo tapetovať/ malovať tak fakt len nejaké samolepky alebo existujú aj šablony na stenu cez ktore sa niečo namaluje na stenu. POhľadaj na nete, mávajú to tam aj odfotené možno sa inšpiruješ a niečo si vyberieš. Mám vo fotoblogu (spálňa - byt) príklad ako to vyzerá, tak mrkni ak chceš, aby si si vedela predstaviť, že čo myslím.
Odpovedať
ok dakujem, asi tie sablony by boli lepsie a nejako to vystriekat, lebo tie nalepkyy sa asi odlepia, ked tak rozmyslam
Odpovedať
@angel1979 Je to normálka premalované štetcom cez tú šablonu
Odpovedať
ale striekanim je to asi krajsie, ci? a hlavne jednoduchsie :D
Odpovedať
Profilova fotka
Jemne postelne pradlo,svetle, zopar malych vankusov, nejaky hunaty maly kobercek, trocha sviecok... Nalepky urobia iba farebny a vzorovy chaos. Ak ides podla fs, nastuduj. Odfot si to s postelnym pradlom. Uz tera mas velmi vzorovu podlahu, plus farby na stenach. Urcite nie nalepky. Proste textilie v zemitych bledych teplych odtienoch.
Odpovedať
Profilova fotka
@angel1979 súhlasím s @jankazb. je tam na podlahe i nábytku kopec vzorov - dekorov dreva, dávať tam ďalšie vzory by rozbilo priestor ešte viac. tie prútené stojany by som dala preč. kvety by som nechala na zemi alebo na nočnom stolíku, ak nie sú veľmi veľké. tú fotku, ktorú chcete dať nad posteľ - treba to odfotiť s tým, ako to vyzerá. vybrať posteľné prádlo ako janka píše nejaké jednoduché, béžové, jemne hnedé.
Odpovedať
ohladom postelneho pradla neriesim, nikto mi tam nechodi a skor mi tie steny vadia, ze su prazdne
Odpovedať
@gubiko fotka este nie je na svete, sme objednany koncom mesiaca :) tie prutene kose pojdu asi do obyvacky, na nocny stolik lampicky pojdu, mne ide hlavne o tie steny
Odpovedať
Profilova fotka
@angel1979 na tú zelenú by som už nič moc nedávala, aby si opticky nezaťažila priestor. na voľnú béžovú stenu by som riešila komodu alebo police.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som tak isto, prutene veci prec, postel by som posunula ku stene a tym padom by vznikol priestor pri bezovej stene a tam by som dala do rohu pekne kreslo zan lampu do hora svietiacu, ale aj na dol na citanie a maly okruhly stolik , by to zutulnilo a opticky by sa zakryl roh ( podla fsh ) a urcite nejake makucke hunate koberceky pri postel nech sa zakryje troska ta podlaha . na mna posobi ta zelena moc sviezo na to, ze je to spalna, mne sa pacia viac tlmene tmavsie farby do spalne . :-) ale jasneze mame kazdy iny vkus :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@gubiko no takze ziadne nalepky? hm asi mas pravdu, komoda tam pojde, len musim cakat na akciu, lebo je dost draha k tejto spalni a policky am pojdu tiez taketo nieco uz mam dlhsie vybrane a 2ks, kedze su mensie http://www.moebelix.sk/ob-vacie-izby/...
Odpovedať
@inuska111 ta zelena nie je az taka vyrazna ako na foto, s nabytkom ukaze pekne a to preto, ze zobudime sa do takej krasnej sviezej zelenej, sme sviezi, tmave by nas utlmovalo ;) ale kazdemu podla chuti, ten pleteny kosik je pelech pre macicku, ale vobec ho nepouziva tak bude to okrasa do obyvacky, podla FS postel nema byt pri stene z boku, ale iba celom, aby obaja partneri mali priblizne rovnaku polohu a teda postavenie v izbe ;), v spalni ma byt vsetko parove, takze aj kresla b y tam museli byt dva a este tam pojde postielka, ked bude babo jedneho dufam, ze skoreho dna ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@angel1979 Doplnky, vankúše, prehozy... A ten ošklivý obraz zo steny preč. V dekodome dostaneš nad posteľ peknú poličku v dekóre čela postele za cca 30 €. Aj na ňu môžeš dať nejaké dekoračné predmety...
Odpovedať
Profilova fotka
@angel1979 nemyslela som postel az ku stene, ved je tam stolik :-) viem, ze ma byt vsetko v paroch, kedysi som sa venovala fsh :-)
Odpovedať
leo citaj vyssie ziadne policky nad hlavu nechcem, prehozy neriesim len steny , ale dakujem za postreh, pekny dnik ;)
Odpovedať
@inuska111 ja nic v zlom, ale ked si sa tou venovala, tak vies tiez ze mam dobre postel v strede ;)
Odpovedať
@angel1979 ja by som zutulnil tak ze by som premaloval jedovatu stenu a vyhadzal vsetok nabytok, obraz prec, dekoracie prec, a zariadil nanovo.
Odpovedať
@snowy66 dakujem, ale spalna nema ani 3mesiace, takze nic sa vyhadzovat ani malovat nebude
Odpovedať
Profilova fotka
@angel1979 podla fs by mala mat spalna tlmene (jinove) farby..nad postel by som zavesila dva vacsie obrazy na sirku postele a dala by som ich aj nizsie ako tento...z foto sa zda, ze spalna je dost velka...takze ku bezovej stene by som umiestila komodu/ toaletny stolik nad to police. Prip. Kreslo na citanie s podnozkou. Nocne stoliky su prazdne-by som dodekorovala 2 rovnakymi nocnymi lampami a prisunula k posteli. Prutene stojany by som odstranila. Spalna je jedina miestnost, kde by sa zive kvety nemali umiestnovat, zvlast nie taketo so spicatymi listami a taktiez len do spalne sa mozu dat susene/papierove/umele kvety. Na zem koberceky po bokoch, alebo jeden velky spolocny pod cast postele az ku skriniam. ( zaclony/zavesy- neviem, ci mas, ale velmi pomozu k zutulneniu) Postel nemusi byt nutne v strede, mala by byt co najdalej od vchodovych dveri.
Odpovedať
Profilova fotka
@angel1979 vsak ano, :) aj pary by mali byt, ved ja som nepisala, ze ju mas dat uplne ku stene, len posunut , aby ti vznikol priestor do ktoreho by som ja dala kresielko , mozno aj dve , malicky mini stolik a lampu , ale ja som v tom priestore neni, ty sama musis vediet ako sa tam citis, to bol len napad , z fotiek sa toho moc neda vycitat, moj nazor to je ale to je len moj nazor, ty tam budes zit a ty musis dat na svoje pocity ako to citis tam ty , amen :-D :-D :-D
Odpovedať
@dizajnerky jej dakujem velmi pekne za radu, ale od FS expertky M.S. mam poradene ze mozu byt zive kvety, tiez som velmi davno si myslela, ze nie, ale fikus by mal ist, zatial je tam palma ktora pojde do obyvacky, stoliky su uz prisunute, mam v plane kupit lampicky, velka pojde do obyvacky a tesne nad hlavy pojde obraz nas dvoch, na bezovu stranu komodu/ postielku ale chcem aj policky ak tam bude komoda. ano zaclonu mam, ale kratku, kedze cicuska nasa skace a vykukuje z parapety von, zavesy, velmi nechcem , nemam rada tmave veci ani tmu v izbe, preto aj ta zelena svieza. dakujemmm
Odpovedať
@inuska111 dakujem inuska velmi pekna, ako vravis, my sme tam
Odpovedať
Neriesis postelne pradlo ani vankuse a prehozy a prave tie dotvaraju spalnu. Aj ked do tejto uz len jednofarebne. Ta zelena,prepac je hrozna a ked tam das vasu spolocnu fotku /tiez by som ju nedavala,ale budis/ uz tam nedaj nic ine. Je to uz fakt preplacane vzormi.
Odpovedať
Profilova fotka
@angel1979 tak už sa ti to pomaly rysuje, však? :)
Odpovedať
co sa mi gubilo rysuje? ta zelena je nadherna, citime sa v nej nadherne, mne nevadia prehozy ani postelne preto to neriesim, ale potrebujem nieco so stenami, kde pojde urcite nasa spolocna fotka ako zamilovany par, ktory sme ;)
Odpovedať
@atlaska ale dakujem za odpoved
Odpovedať
Radia ti tu dobre,ale ty si presvedcena o svojom, takze okolo fotky nalep kopu srdiecok, neboj neodlepuju sa a dalsiu stenu otapetuj tapetou s vyraznymi zelenkavymi vzormi. A este jeden dekor dreva by to znieslo, napr.tie police co si vybrala. Kde niet rady......
Odpovedať
zelenu stenu prec, nahradit ju nejakou decentnou farbou alebo topetou, k tomu težšie závesy až po zem. Obraz nad postelou je bieda, jedine ze by si mala k nemu nejaký citový vzťah. Vankúše ti dobre radia.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?