Podľa čoho zladiť farbu vstavanej skrine?

POradte, ideme riesit vstavane skrine v spalni. Spalna nieje velka, parkety su bukove, zarubne na dverach su ceresna-dost oranzova. Nevieme sa rozhodnut s manzelom, aku farbu vybrat. Ceresnu nie. Tak mame dat radsej svetlu brezu? alebo javor ? alebo nieco ine ? ( nemusime to ladit k nabytku, ani k posteli )
Odpovedať
co tak vybrat nieco farebne. pripadne dat biele
Odpovedať
hm, asi nie...... chceme, nieco nie velmi vyrazne. raz budeme ten byt predavat, za 1-2 roky, tak aby to nerusilo
Odpovedať
alebo mliecne. ale ak chcete predat tak to tam ani nedavajte a vydrzte s dakou inou skrinou ;-)
Odpovedať
ale dobra vstavana skrina byt len zhodnoti urcite ideme riesit vstavane, manzel to bude sam robit
Odpovedať
jasne ja neodhovaram. :-) snad niekto poradi lepsie.
Odpovedať
aspon mi posuvas prispevok dopredu, takze mozeme pokracovat :-D
Odpovedať
jasne rada. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nemusí to ladiť k nábytku, nesmie to byť čerešňa (čerešňov0 sú dvere), podlaha je buk, premýšľate nad brezou alebo javorom .... to bude riadny "zkaždéhodvorajedenpes" ... čo tak to zladiť s obkladom v kúpeľni suseda o dva vchody vedľa? ;-)
Odpovedať
velmi vtipne tomec :-) Iny nabytok tam este nieje, takze to nemusime ladit ku komodam a posteli. Ja som nevyberala tie zarubne, keby bolo po mojom, ceresnu nevyberiem :-) Takze prosim rady. Podla coho ste vyberali farbu vstavanych skrin...?
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no ale vazne, tak si tam dajte nejake sklo pekne, pieskovane
Odpovedať
Len tak potichúčky...Čo tak javor v kombinácii s bukom.Ani ja by som tam nedával viac farieb.Javor je taký neutrálny nie však obyčajný ale taliansky.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
len ak je to male tak by som tam dala nieco leskle, nech sa to opticky zvacsi inak to ta skrina zabije
Odpovedať
Však ano.To treba vidieť... ;-)
Odpovedať
to vas mam pozvat na navstevu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nie, staci fotka :-)
Odpovedať
panonka, chces drevo? keby si skombinovala lacobel v nejakej zaujimavej farbe (neviem ako ladis doplnky... ) s nejakym bledym drevom?
Odpovedať
biely lacomat, ale nie ten snehobiely. Ide skutočne k všetkému. Opticky otvára priestor a keď si nový majiteľ dá akúkoľvek spálňu bude to harmonizovať.
Odpovedať
Profilova fotka
no a tieto dve damy ani nejdem doplnat ... :-) ;-)
Odpovedať
ďalší drevodekor nie, to sa bude hádať, ďalšia štruktúra. Tomec ma 100 % pravdu.
Odpovedať
bolo by treba vidiet - najlepsie priamo v byte vzorky... my sme si teraz vybrali na vstavane skrine biely lacobel a do toho jemne wenge pasiky ( mame wenge dvere, a blede cocobolo podlahy...) tiez by som si ich asi ale nevyberala to drevo, ale pan bol u nas doma so vsetkymi vzorkami a to jeho wenge je strukturov aj farbou to iste co nase... aj tak bude vacsina skrine bleda , presne z dovodov ktore uvadzala stolverka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja nie som dizajner, ale tiez sokm za nejake pieskovane sklo, alebo take to co pisu baby vyssie... a kusok dreva sa k tomu da dokombinovat, ale urcite by som dala menej dreva a viac skla... su take skrine.. napr. ze v jednej tretine zacina taky skleneny pas, hrubsi... stolverk , aqua a dai ti dobre radia :-) tomec : :-D :-D toto musim zaradit to mojho slovnika, to nema chybu !!!
Odpovedať
pozri na inspiraciu: http://www.roldor.sk/riesenia/rieseni... skoro kazda firma ktora robi skrine ma vela obrazkov na stranke ( komandor, roldor, divendor...) - nechaj sa inspirovat a dolad podla seba ;-)
Odpovedať
to som uz skusala, hladala som obrazky na webe. Vedela by som si vybrat skrinu :-) skoro nikde neukazu aj zarubne a k tomu farbu skrin :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ale ved zarubne si uz domyslis.. podla mna si daj boky skrine take ako budes mat nabytok( postel, komodu..) ale malo by to byt nieco podobne k cerešni,alebo k buku.... predne dvere by som dala to mliecne sklo a len cast dreva ako na bokoch... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.vstavane-skrine.sk/farebne... kukni aj sem :-) same sa menia tie predne dvere
Odpovedať
videla som to. vyzera tam dobre aj ten javor, aj ceresne...... Hm, ale ked sa to ma kombinovat spolu, neviem, neviem....... sakris... Cert nam bol dlzen cerersnove zarubne :-)
Odpovedať
Aj ja som to videl ale to už nie je čerešňa to červené ale calvados. ;-) Čerešňa je svetlejšia.
Odpovedať
Profilova fotka
aj kebxy to bol calvados, cognac, alebo hocico, da sa to doplnit.... neboj.... mne sa piacia tie s tym sklom.... nadherne.. ja si dam nieco take... ale sranda ako viem radit inym, ale pri mojej kuchyni a kupelni som mimo, hlavne kupelni...... :-D clovek ma iny pohlad a inu istotu... zavidim designerom :-D ...
Odpovedať
Profilova fotka
dodog: ceresna je u kazdeho vyrobci ina.. niekto ju ma totalne cervenu a niekto bledusiu, iný nieco medzi tym.... neda sa povedat presne... aj ked teoreticky by mala byt rovnaka, nie je. :-|
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?