Penový alebo pružinový matrac na manželskú posteľ?

Pekny den vam prajem. Strucna otazka a prozba k vam. Kvalitny madrac na manzelsku postel jeden velky alebo dva male. Penovy alebo pruzinovy? Ma niekto skusenosti. Dakujem za radu a pomoc
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@stefan352 latex a dva male, lebo inak prides o krize :)
Odpovedať
Delit na dva. My mame pruzinovy. Spokojnost...
Odpovedať
my mame 2, kazdy svoj, podla vahy.
Odpovedať
Urcite dva. Uz aj kvoli manipulacii. A aky,to je tazko poradit,kazdemu vyhovuje nieco ine. Navstiv kvalitnu predajnu,vyskusaj,daj si vysvetlit,poradit a budes mudrejsi ;-)
Odpovedať
dakujem
Odpovedať
@stefan352 Ahoj. Pokud při nočních radovánkách, případně při pravidelné noční galejnické činnosti nechceš, aby se matračky rozjížděly, tak musí být matrace pouze jedna. Čert vem kříže. Než budeš ve stavu, že matrací nepohneš, tato bude dávno po smrti. Manželská vodní postel je také z jednoho kusu. ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
@praoteccech povedzme si uprimne, kedy chlap manipuluje s madracom? Ked madrac dovezu a ked opusta madrac domacnost (aj to nie je celkom iste). Ak sa ma manzelka zakazdym ked sa prezliekaju periny a pri kazdom velkom upratovani nadrapovat s opachou 2 x 2 metre, tak to je len skryta pomsta od spolubyvajuceho. Ak su madrace vybrate dobre a postel ma slusnu konstrukciu, tak sa madrace nerozchadzaju ani pri podpaplonovych galejach. Okrem toho na jednom madraci je ten druhy vyrusovany pri kazdom pohybe spolubyvajuceho, nehovoriac o tom, ze je vhodne vyberat madrac podla vahy a aj v uplne harmonickom podpaplonovom vztahu moze jeden preferovat maksie, druhy tvrdsie lezanie. Kedze v posteli stravime tretinu zivota a len malu cast z neho venujeme fyzickym aktivitam nie je dovod na taketo kompromisne riesenie.
Odpovedať
Dva male. Skor nie pruzinove. Daj pozor na dobry vyber rostov.
Odpovedať
@zita19 Musím uznat, že ani nevím, jakou máme doma matraci. Určitě jsem ji viděl pouze v obchodě, kde se před léty kupovala. Od té doby na ni akorát ležím. A leží se mě dobře. Asi byla dobře vybrána. Akorát si matně vzpomínám, že dražší neměli. Ale to já neřeším. Já preferuji klid, pohodlí a bezstarostnost. Moje jediná starost je mít v provozu tiskárnu na prachy. A ta mě zatím funguje bez závad. PS Byl jsem se podívat do ložnice a hle, máme matrace dvě. Jedna by asi byla nad síly mé milované ženy. Takže upřímně uznávám a přiznávám, že Vy matky a manželky to máte těžké a tudíž ty dvě matrace jsou dobré řešení. ;-)
Odpovedať
@praoteccech ja som to tak matne tusila. Ale mohol by si tie tlaciarne na peniaze trosku popohnat, aby miesto tvojej milovanej lepsej a pracovitejsej polovicky vase madrace dvihala nejaka "pani na uklid". Ale zda sa, ze si vybral dobre, ked si za tolke roky nezistil, ze sa vam pri podpaplonovych radovankach nerozchadzaju :-D Ak teda radovanky praktizujete, lebo je tu aj taka alternativa, ze sa nemaju dovod rozchadzat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@stefan352 Pred dvoma 3 mesiacmi som kupoval a dosť študoval okolo matracov. 1. Latexový.... momentálne nieje nič lepšie. Ale pozor, kvalitný latexový matrac pod 300€ nekúpis. Ide hlavne o hustotou latexu a certifikáciu. 2. Zaujala ma možnosť vybrať si povrch. Väčšina predajcov / výrobcov dáva povrch, ktorý ani zákazník nechce. Napríklad poťah zo striebra, alebo aloe vera... Samozrejme ze si za to budeš musieť zaplatiť... Čiže je lepšie, ak je možnosť zvoliť si sám a nie to čo už tam je, aj keď to nepotrebuješ. 3. Volil som dva zvlášť kvôli manipulácii
Odpovedať
jasné aj manipulácia,údržba matracov je dôležitá.Kuk na jelinek matrace veľká spokojnosť,každý človek váži ináč a nie je dobré jeden,ale dva.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zita19 Ahoj. Tento návrh neprošel, ( ještě jedna paní :-D :-D :-D :-D :-D ) i když jsem se v minulosti o to snažil. Teď jsem si vzpomněl, že ty postele jsou z masívu a mají opravu velmi kvalitní a silné bočnice. Nedají se nijak rozviklat a snesou i velmi velkou zátěž. Já nejsem žádný drobeček. Kvalitní výrobek. Koupil jsem ho jako vzorek na veletrhu za 50 % ceny. I tak byla dost mastná a manželka ji nechtěla. Ale já jsem zvýšil obrátky na tiskárně bylo to jasné. :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
urcite dva a zvolil by som pruziny a priplatil by som za kvalitu. Ja som sa poucil mam dost kil mali sme jeden matrac a mne bol makky a manzelke akurat moja cast bola vylezana za 2roky jej nie teraz mame 2 a rozne ona ma maksi a ja zase tvrdsi s vacsou nosnostou
Odpovedať
@zita19 Ahoj. Tuto jsem si objednal a funguje perfektně : https://www.google.cz/search?q=http%3... Je to ta na druhém odkaze. Použitelná i na Slovensku
Odpovedať
@praoteccech neuchadza ti pointa temy? Tu sa o madraci ma diskutovat, nie o tvojom moneyprinteri ;-)
Odpovedať
@zita19 Ahoj. Matrace je dávno vyřešena. Za pár roků se tu bude řešit nerudovská otázka, kam s ní. :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@praoteccech potom sa stretneme v tejto alebo novej diskusii :-D
Odpovedať
@zita19 Ahoj. S přihlédnutím k životnosti jak matrace, tak mé maličkosti se lze domnívat, že budu již rozložen na prvky Mendělejevovy periodické tabulky. A s prvky se dá jen těžce diskutovat. ;-(
Odpovedať
Záleží od veľa faktorov ale hlavne od ceny akú si ochotný zaplatiť :) najprv si povedz či chceš pod matrac rosty alebo boxspring .... ked rosty tak by som šiel skorej do nejakého latrxoveho/penoveho matraca -pruzinovy zase na boxspring . A pred voľbou aké chcete matrace choďte normálne vyskúšať tuhosti spolu či máte rovnaké potreby alebo nie a podľa toho kúpte jeden či dva matrace inak to nejde ;)
Odpovedať
Profilova fotka
za mna penovy a urcite jeden. Najma ak sa "vyskytne" dieta a silou mocou bude chciet spat medzi vami :-)
Odpovedať
Ked sme mali 140-ku postel, kupili sme spolocny matrac.. Uz pri tejto velkosti bola manipulacia zlozita. Takze 180-ku postel sme kupili dva male, a na nich mame taky ten len 4cm hruby velky 180-cm siroky "nadmatrac" z pamatovej peny, Dormeo to predava ako "Renew" (mame inu znacku, vygooglili sme najlacnejsie).
Odpovedať
Profilova fotka
@cache manipulácia zložitá? :-) kde s takým matracom musíš manipulovať? len keď ho dávaš na rošty, či?
Odpovedať
@palinoba veru od ceny. My ked sme pozerali postele tak mi len oci vyskakovali z jamiek, ze postel bola lacnejsia ako matrace ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@stefan352 Tak zase aj struna v prdeli môže mať svoje čaro... :-)
Odpovedať
Som zvedavy, ako damy, ktore chcu jeden dvojity matrac s nim budu manipulovat - prezliekat plachtu, otacat matrac kvoli otlaceniu, alebo kto ma 2 tvrdosti (na kazdej strane ina) a najviac som zvedavy, aka pracka pojme bez problemov potah na dvojmatraci. Mozno je to ine pri totalnych smejdoch, ked je matrac hruby par centimetrov a vazi 5kg, ale pri kvalitnom matraci neexistuje. Taky moze vazit aj viac ako 20kg jeden a potah s 300g/m2 sitim operiete tiez iba z jedneho a to len polovice naraz. Ak by sa nedali rozzipsovat na dve casti, bezna pracka to ani neda.
Odpovedať
@buggy prave ze sa da rozzipsovat. Ten nas teda. A periem relativne celkom casto vrchnu cast. Otacat neotacam. Tazky je, teraz pri stahovani sme mali naozaj co robit traja pri manipulacii s nim. Ale nestahujeme zase sa tak casto😉.
Odpovedať
Profilova fotka
@kester matrac treba pravidelne otocit a to v smere od hlavy po nohy ako ja vrch a spodok. Taky latexovy 200x90 vazi okolo 25-30 kg myslim :)
Odpovedať
Nevravim, ze je to nemozne. Manipulacia je zbytocne ovela tazsia.
Odpovedať
Profilova fotka
@majkoj pravidelne otočiť? ups, tak som asi niečo roky zanedbával :-D ako často matrac točíš??
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?