Otvorená šatníková skriňa v spálni

Ahoje máte niekto doma otvorenú šatníkovu skriňu?Veľmi sa mi to páči ,rozmýšlam nad niečím ako je na foto (plus nejaký záves) len neviem ako je to s údržbou,nebude to moc prašivé a neprakticke?
Odpovedať
@letasi no pekne to je,ale ja by som bola za nejake "dvere'...podla mna je praktickejsie mat veci "odlozene"za niecim...co tak nejake priehladne dvere?
Odpovedať
@letasi no takto nejako sme byvali na byte ked sme este nemali dozariadovane a poviem ti, prachu bolo az az, nebolo nad to skrinu uzavriet. tak si mylsim, ze stastne riesenie to nie je a navyse v spalni chcem mat pocit intimity , nic naviac
Odpovedať
brat mal takéto niečo a po roku domontovali dvere kvoli prachu
Odpovedať
dakujem za nazory,aj som si myslela ze to nieje moc dobre riesenie,teda vyzera to super ale komu by sa chcelo to vzdy odprasovat a cistit (a mat vzdy veci tip top vykladane) :-D ze? @oktoberka nemame moc miesta a ani financii na take dvere :-N
Odpovedať
Máme otvorenú,ale otocenu chrbtom k posteli,teda vytvoril sa tým akoby samostatný šatník. Prach je len klasicky na zemi ako v iných izbách. Toto riesenie vytvorilo kopu miesta navyse.
Odpovedať
@letasi tak si daj aspoň záves, alebo posuvné panely na kolajničkách
Odpovedať
@letasi ked das posuvne dvere na kolajnickach, tak ta to bude stat cca, no neviem aky rozmer, ale nase dvere 4 ks spolu 2,80 x 2,50 m (dve dosky, porez dosak, nafrezovanie otvorov pre kolieska, lista spodna a lista vrchna, sklo s nalepenim asi 200,-€).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?